- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ise gitmeden oncensaglik ocagina ugrasammi kendimle savasiyorumSeni anlıyorum dayanabilirsen adet gününü bekle zaten bu ara kdv ile kafalarımız yoğun hafta sonu cesaret edersen yaparsın.. ya da bir cesaret ile yapacaksın
Gunaudinn canimm oglumla ugrasiyorumm okulunu red ediyor gitmek istemiyor ona kahvalto yaptiriyorum sonra ins ise gidecegim evden cikabilorswmgünaydın kızlar bugün nasılsınız
sağlık ocağı uzak mesafede mi ? bence uğra hazır isen sonucu öğrenmeyeIse gitmeden oncensaglik ocagina ugrasammi kendimle savasiyorum![]()
hiçbir çocuk okulu istemiyor sanırımGunaudinn canimm oglumla ugrasiyorumm okulunu red ediyor gitmek istemiyor ona kahvalto yaptiriyorum sonra ins ise gidecegim evden cikabilorswm
bugün bel ağrım azaldı ona taktım kafayıSen nasilsinn canim bu arada isminiz nedie kizlae
hiçbir çocuk okulu istemiyor sanırımdün yolda baba oğul okul tartışması yapıyordu babasına diyorki okulu bırakmadım sadece bugün gitmedim diyor
bacak kadar da boyu var
![]()
:) nedesem bilemedimbugün bel ağrım azaldı ona taktım kafayı![]()
ağırsa bir dert ağırmasa bir dert
![]()
yok çok yakınımdaa ama gitmedimsağlık ocağı uzak mesafede mi ? bence uğra hazır isen sonucu öğrenmeye
YAAAsabah eczaneden erken gebelik testi aldım 26 sında regl olacağım erken gebelik testin 6 gün öncesine kadar %76 sonuç veriyormuş. maalesef çıkmadı birşey
pazartesiyide beklememe gerek kalmadı erkenden yaşıyorum hayal kırıklığımı
ağlasam zır zırr saatlerceee zor tutuyorum kendimi
yok bencee o ihtimal varsada aman test yanlışmıydı fala n diye strese girmek istemiyorum birdaha. onlarca test yaptım şimdiye kadar yanlış çıkmadı hiçYAAA
çıkmamış olma ihtimali var mı pekikabullenmekte çok zor oluyor
![]()
doğru diyorsun kuzum ..... şimdi ne yapmayı düşünüyorsunyok bencee o ihtimal varsada aman test yanlışmıydı fala n diye strese girmek istemiyorum birdaha. onlarca test yaptım şimdiye kadar yanlış çıkmadı hiç
batı ekim olanlarr grubuna girmiştim.doğru diyorsun kuzum ..... şimdi ne yapmayı düşünüyorsun![]()
öyle düşünme kuzum bak ben 32 yaşındayım çocuğum yok 5.senem evliliğimde 3 tüp bebek 1 aşılama sığdırdım umudumu kaybetmedim olacak zamanı var sadece biraz ara ver kendini dinleme bu süreçtebatı ekim olanlarr grubuna girmiştim.
ama oradanda ayrılacağım sanırım pes edeceğimm
2,5 sene oldu yaşım 35artık bundan sonraa risk grubuna gireceğim hakkımda hayırlı olan tek çocuk sanırım kabullenmkten başka çarem yok
OYY YAVRUMM UTANDIM KENDİMDENN İNŞ. İNŞ. İNŞ. EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİNöyle düşünme kuzum bak ben 32 yaşındayım çocuğum yok 5.senem evliliğimde 3 tüp bebek 1 aşılama sığdırdım umudumu kaybetmedim olacak zamanı var sadece biraz ara ver kendini dinleme bu süreçte
OYY YAVRUMM UTANDIM KENDİMDENN İNŞ. İNŞ. İNŞ. EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN[/QUOTE
Canım üzme kendini lütfen vardır bi hayır de birazcık dinlen kendini toplarsın
Canımsın ya kıyamam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sanaöyle düşünme kuzum bak ben 32 yaşındayım çocuğum yok 5.senem evliliğimde 3 tüp bebek 1 aşılama sığdırdım umudumu kaybetmedim olacak zamanı var sadece biraz ara ver kendini dinleme bu süreçte
HAPİMİZE İNŞ.Canımsın ya kıyamam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana