Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bugün baska marka test yaptım negatif.
Olsa en azından silik bi çizgi çıkadı diye düşünüyorum.
Zaten 15 günüde gecti asılamada.
Progestanı bıraktım,Bugün yarın adet olurum.
İnşallah sizden güzel haberler gelir,
Ben biraz ara vericem.
belki ara vermek iyi hissettirir kuzum ... ama benim yaptığım hatayı yapıp 1,5 sene ara verme bizden gidiyor zamanda yaşta gidiyor :(

Allah anneni kardesinin basindan eksik etmesin asil anne onlar dünyanin en zor sinavini onlar yasiyo allahim annene güc versin sanada hayirli bir evlat o insanlarada sabir versin kimse kötü kalbinin cezasini evladiyla cekmesin canim benim
amin...
evet allah kimseyi evladı ile sınamasın

modunun düşük olması o kadar normal ki bir tarafımız çok umutlu diğer tarafımız çok umutsuz herşeyin cvbıda minik bir testte

müşavirmisin :KK200:
sen zayıflama gruplarına hiç yazdın mı takım 14e bir an çağrışım yaptı ... amin inşallah sınav çok zorlaştı kafamıda toparlayamıyorum son hakkım dosyamda
EVET CANIM MESLEKTE 8.SENEM DOLDU.
YAZIP YAZMADIĞIMI HATIRLAMIYORUM AMA 14.TAKIMDAYDIM SANIRIM BİRARA.
EMEK VERMEN ODAKLANMAN LAZIM CANIM. ZOR DEĞİL AMA KOLAY DA DEĞİL GERÇEKTEN İSTİYORSAN YAPARSIN BAŞARIRISIN

EVET CANIM MESLEKTE 8.SENEM DOLDU.
YAZIP YAZMADIĞIMI HATIRLAMIYORUM AMA 14.TAKIMDAYDIM SANIRIM BİRARA.
EMEK VERMEN ODAKLANMAN LAZIM CANIM. ZOR DEĞİL AMA KOLAY DA DEĞİL GERÇEKTEN İSTİYORSAN YAPARSIN BAŞARIRISIN
hemde nasıl istiyorum kazanmayı hep tedavi sürecine geldi bıraktım dersleri bırakmak ile hata ettim farkındayım ama zaman geçti .... orda konuşmuştuk seninle yanılmıyorsam

belki ara vermek iyi hissettirir kuzum ... ama benim yaptığım hatayı yapıp 1,5 sene ara verme bizden gidiyor zamanda yaşta gidiyor :KK43:
Valla ben 8 sene olacak ılk sene bırqz ugrastım ara verdık su son 3 senedirde tekrar ugrasıyoruz.
Bılmıyorum.
Aglasamda faydası yok gülsemde öyle bomboşum.

anladım hayırlı olsun tedavin sonuda güzel olsun ....
amiiin insallaaaah hepimiz icin hayirli olsun her sey
AŞILAMA KOLAY BİR YÖNTEM AMA İŞTE BEKLEMESİ FALAN STRESLİ İNŞ. HAYIRLI HABERL OLUR BENDE BU AY AŞILAMA YAPTIRDIM SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA KENDİ TECRÜBELERİMDEN PAYLAŞABİLİRM
allah razi olsun ztn bende o bekleme kismini bi an once atlatmak istiyormmmm ama olmuyor iste dedigin gibi sizin igne ilemi oldu

Valla ben 8 sene olacak ılk sene bırqz ugrastım ara verdık su son 3 senedirde tekrar ugrasıyoruz.
Bılmıyorum.
Aglasamda faydası yok gülsemde öyle bomboşum.
Zaman ne kadar hızlı geçiyor fark etmiyoruz... tüp bebek neden denemediniz yanlış hatırlamıyorsam denememiştiniz ... evet uzulsekte ağlasakta faydası yok dediğin gibi keşke çare bulabilsek yapacağımız tek şey dua etmek elimizden bu geliyor

Sorun neydi ki canım birde yas kaç ne kadar süredir evlisin
8 sene olacak.
27 yaşındayım.
Eşimde sorun var,bende de tiroit vs. Öyle.
Zaman ne kadar hızlı geçiyor fark etmiyoruz... tüp bebek neden denemediniz yanlış hatırlamıyorsam denememiştiniz ... evet uzulsekte ağlasakta faydası yok dediğin gibi keşke çare bulabilsek yapacağımız tek şey dua etmek elimizden bu geliyor
İlk evlendigimizde sorunun bende oldugunu sanıyorduk biraz ugrastık ve ara verdik cahillik işte,
Eşimde sorun oldugunu yeni ögrendik o yüzden,
Bide maddi anlamda da biraz birikim yapmamız lazım tüp için.

Belim degilde karnim cok agridi usuttum diye dusunmustummmm
Bende öyle düşündüm ama ayağımda sürekli çorap oluyor iş yerinde bile giyiyorum çorap belime ceket sarıyorum ama karın bel ağrısı geçmedi gaz da var üstelik idrar rengin değişti mi ? Dikkat ettin mi ona

8 sene olacak.
27 yaşındayım.
Eşimde sorun var,bende de tiroit vs. Öyle.

İlk evlendigimizde sorunun bende oldugunu sanıyorduk biraz ugrastık ve ara verdik cahillik işte,
Eşimde sorun oldugunu yeni ögrendik o yüzden,
Bide maddi anlamda da biraz birikim yapmamız lazım tüp için.
Rapor alabiliyorsun birikim yapamıyorsun ki bazı hastaneler taksit yapıyor belli tutar üstüne biz en son tedavide kartları doldurduk ödeyemedik ocaktan beri iki kart ekside başka türlü de yapamazdık sanırım... troid tedavi edilebilir eşinin sorunu ne ? erkeklere c vitamini e vitamini öneriyorlar mandalina dönemi kızılcık bulabilirseniz ikiniz bol bol tüketin...

Bende öyle düşündüm ama ayağımda sürekli çorap oluyor iş yerinde bile giyiyorum çorap belime ceket sarıyorum ama karın bel ağrısı geçmedi gaz da var üstelik idrar rengin değişti mi ? Dikkat ettin mi ona
Ilk hafta inanilmaz.gaz vardi kasiklarda bicak gibi saplanma oldu birda akintim.cok
Internetten bakiyoeumda 14.gunde kan testinde cikiyormus yarin 14. Gunum cesaret edersem belkinyaptirim

Ilk hafta inanilmaz.gaz vardi kasiklarda bicak gibi saplanma oldu birda akintim.cok
Internetten bakiyoeumda 14.gunde kan testinde cikiyormus yarin 14. Gunum cesaret edersem belkinyaptirim
Evet 14 15 günlerde çıkıyor sonuç yapta bize de moral olsun pozitifin

Back
X