Baska hissettiğim birşey yok. Bazen de kasığmda hareketlilik var gbi hissediyorum. Bat haftayabaşka belirti varmı canım
İşallah senden hayırlı müjdeli haber alırız uzun zamandır kımseden alamıyoz hadi işallah canımBaska hissettiğim birşey yok. Bazen de kasığmda hareketlilik var gbi hissediyorum. Bat haftaya
Geçer tabi kuzum yeterki sonu hayırlı olsun morarmalar oldu bu iğnelerim damara gelme ihtimali olur mu ki sonuçta hemşire değiliz nereye yapacağımızı bilemiyoruz göbek deliğinin üç parmak sağı üç parmak solu deyip vuruyorum ellerimi yıkayıp besmele çekip yavaşça vuruyorumBenim ilk aşılama zamanı esim ok atar gıbı vuruyodu iğnelerimi ama sonra alıştı zamanla göbek hassas lasıyo bıyere değdıkce canın acıyo bide çikinnnn bi şişlik olşuyo göbekte anlıcagınRuhudeli canım gecıcek zamanla işallah sabır:)
Kuzum gonal f ti ilk günden itibaren itibaren vuruyorum 4. Günde orgalutrana başlandı sabah 10.30 da orgalutran akşam 18.30 da gonal f yapıyorum ilistire döndüm yakında içtiğim su karnımdaki deliklerden fışkıracakbizim hastane gonal f veriyor herhalde çok hastanın elinde görmüştüm
Ayy ağzından ne güzel şeyler dökülüyor böyleİşallah senden hayırlı müjdeli haber alırız uzun zamandır kımseden alamıyoz hadi işallah canım
Canım bende tüpe başladım Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın insallah güzel haberlerini alırızAyy ağzından ne güzel şeyler dökülüyor böyleamin inşaallah. 1 haftam kaldi kesin sonucu ögrenmeme. Ama dün geceden beri bel ağrım çoğaldı. Hayra işarettir inşaallah
Yok canım göbek deliğinin üç parmak yanına vurul morarma olur hassasıyet olur bende bı ara elek gibi olduğmu düşünüyodum su içince fiskıye gıbı su fıskırcak sanıyodum damara gelmez korkma göbek kısmında öle bı tehlike olsa bıze yaptırmazlardı hayırlısı güzelim :)Geçer tabi kuzum yeterki sonu hayırlı olsun morarmalar oldu bu iğnelerim damara gelme ihtimali olur mu ki sonuçta hemşire değiliz nereye yapacağımızı bilemiyoruz göbek deliğinin üç parmak sağı üç parmak solu deyip vuruyorum ellerimi yıkayıp besmele çekip yavaşça vuruyorum
Hakkimzda hayirlisi olsun inşaallah canım. Haftaya kadr belli olur herşey nasibimizde ne var ise onu yasarızCanım bende tüpe başladım Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın insallah güzel haberlerini alırız
Sorma bende ilistire döndümYok canım göbek deliğinin üç parmak yanına vurul morarma olur hassasıyet olur bende bı ara elek gibi olduğmu düşünüyodum su içince fiskıye gıbı su fıskırcak sanıyodum damara gelmez korkma göbek kısmında öle bı tehlike olsa bıze yaptırmazlardı hayırlısı güzelim :)
neden öyle iki marka iğne canım çok şaşırdımKuzum gonal f ti ilk günden itibaren itibaren vuruyorum 4. Günde orgalutrana başlandı sabah 10.30 da orgalutran akşam 18.30 da gonal f yapıyorum ilistire döndüm yakında içtiğim su karnımdaki deliklerden fışkıracak
Bende bilemiyorum ki canım ne derseler onu yapıyorum vardır bi bildikleri çünkü başta Rabbime sonrada hem doktoruma hemde ekibine ciddi anlamda güveniyorumneden öyle iki marka iğne canım çok şaşırdım
Farklı ignede veriyorlar 3.cü tüp tedavimde gonal f vermişlerdi bana .. sen başladın mı tedaviyebizim hastane gonal f veriyor herhalde çok hastanın elinde görmüştüm
Allahın izni ile emeklerin boşa çıkmaz inşallah canımBende bilemiyorum ki canım ne derseler onu yapıyorum vardır bi bildikleri çünkü başta Rabbime sonrada hem doktoruma hemde ekibine ciddi anlamda güveniyorum
şuan adetim canım yarın doktora gitcem bi sorun yoksa başlatacak tedaviye canımFarklı ignede veriyorlar 3.cü tüp tedavimde gonal f vermişlerdi bana .. sen başladın mı tedaviye
Hadi hepinizden güzel haberler alalım sıra ile tüpe başladınızşuan adetim canım yarın doktora gitcem bi sorun yoksa başlatacak tedaviye canım
Amin canım cümlemizin insallahAllahın izni ile emeklerin boşa çıkmaz inşallah canım
Canım benim yaaaaaa cok üzüldüm sana ne desem teselli etmez heralde allahım kalan bebeğine saglık versın işallah sıhhatlıce doğsun bebişin için güçlü ol olurmu canım allahım yardımcın olsunKizlarr benim bebeler bire dustu. Biraz üzüldüm ama bı yandan da iyi oldu diyorum gurbet ellerde nasıl iki tane bakicaktim. Bilemiyorum. Yine de ikiz görünce hep aklıma gelicek.
kuzum geçmiş olsunKizlarr benim bebeler bire dustu. Biraz üzüldüm ama bı yandan da iyi oldu diyorum gurbet ellerde nasıl iki tane bakicaktim. Bilemiyorum. Yine de ikiz görünce hep aklıma gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?