Selamunaleykum kizlar her aksam nerdeyse yazilanlari okuyorum ama umudum cok kırıldı yeni yeni toparlanmaya calisiyorum. Hatırlarsanız bezmilaem üniversitesinde asilama icin tedavi gördüm.. lakin yumurtalarim gelismedi 1 tanesi 12ydi sonra kuculdu 8 oldu. Bende kalktim ankaraya geldim.. dün adet oldum.. nornalde benki 2 ayyda 3 ayda bir olurum şaştım.. bugün ankara tip fakültesi cebeci kampüsünde ureme sağlığı merkezine gittim..yumurtalarima bi baktilar şok olduk... bir tanesi 20 .digeri 18. Digeride 16 olmus ben ve doktor sok oldu gel yarin asilama yapalim dedi catlatma igneni vurul cumartesi gel dedi ama ben adetliyim diyince doktor ofladi.. ama bu iyi bise bak yumurtan buyumus hala catlamamis dedi..demek ki bu adet kanamasi degil cunku yumurtan catlamamis..ara kanama bu dedi.. sana iliski tavsiye ediyorum onumuzdeki 7 günü kaçırma dedii.. hamile kalma olasılığın cok yuksek dedi.. mutlaka bos gecirme dedi..eger olmazsa da bu ay korkma icindeki ilac temizlensin dedi..allah izniyle seni dogurturmadan gondermeyiz dedi .. bu arada devlet hastanesi olmasina ragmen cok ilgili alakalilar embiryologundan doktoruna hemsiresine hasta bakicisina kadar hepsi seker gibi.. ozel hastanede o ilgiyu göremedim. Cebimden de 5 kurus cikmadi.. ankarada olanlara tavsiye edilir..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin kasim 6 sindan beri yuzum gözüm solmustu.cok şükür renk geldi..