Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim azcok yasadıklarımı okumadın heralde ben yurtdışında tek basımayım doğru dürüst dılım yok kendıme yettiği kadar işimi gücümü görceğüm kadar neyseeeeee konuscak bir insan yok cevremde ben duvarlarla konusuyorum bazen bazen ciceklerimle doktor üç asılama yaptı üçünede kurbanlık gıbı gıttım ne acıklama ne bı bılgılendırme ben herseyı burdan öğrendım arkadasım yapma hayat herkes için zor prs etmemek lazım anlıcagın bak tüpe basladım ben kurbanlık kuzu gıbı devam ediyorum
Allah yardimcimiz olsun ne deyim hepimiz ayni yolun yolcusuyuz

Ayy sakın kimseye çocuk düşünüyoruz deme sonra hiç susmazlar olmuyor mu falan diye. Bana soran herkese daha erken diyordum halbuki olsun diye tedavi goruyodum. Kimse bu kız ne düşünür üzülür mü belki olmuyordur diye düşünmez. :KK12:
Aynen oyle yapiyorum ona da laf geliyo ya gerci neyseki gurbetteyim de duymuyorum

Ayy sakın kimseye çocuk düşünüyoruz deme sonra hiç susmazlar olmuyor mu falan diye. Bana soran herkese daha erken diyordum halbuki olsun diye tedavi goruyodum. Kimse bu kız ne düşünür üzülür mü belki olmuyordur diye düşünmez. :KK12:
Ya bu her yerde ayni heralde bana sormalarini gectim kadinlar esimi yolda gorduklerinde esime bile soruyolardi o kadar yuzsuzlesmisler.

Sizce tup e gecmek icin ara vermeli miyim arkadaslar ekim ve kasim ayinda pespese 2 asilama yaptirdim hic beklemeden direk adetimle tup yaptirmali miyim yoksa 2 ay beklenmeli mi

Sizce tup e gecmek icin ara vermeli miyim arkadaslar ekim ve kasim ayinda pespese 2 asilama yaptirdim hic beklemeden direk adetimle tup yaptirmali miyim yoksa 2 ay beklenmeli mi
Ben olsam dinlenirdim kolay değil vücutta bir sürü ilaç birikiyor şahsen ben 2. Kez tüp bebek deneyeceğim ama 5-6 ay dinlenmeden yapmam

Canım üzüldüm sonuç için ama herseyde vardır bı hayır dıcem yıne ....... ben üç asılamayı peşpese yaptım tüp bebek basladım zaten bır aya yakın koruma hapı verılcek rahım düzene gırsın dıye ara vermiş gıbı olunuyo zaten sonrasında iğneler yumurta taıplama toplam bırbucuk ay olcak eğer beklemek istemiyorum dıyosan adet olur olmaz randevu al ve basla tabı yıne sen bılırsın

Kızlar 13 kasım pazartesi sabah aşılamam yapıldı evde test yapsam çıkarmı acaba?

Ya kızlar bu opu mudur yumurta toplamamıdır neyse adı yaptıralı 10 gün oldu zaten transfer iptal edildi ama hala yoğun akıntım var özellikle ayağa kalkınca bu normal mi

Arkadaşlar hepimiz ici n hayırlısı zor ama elden gelende yok bende bu hafta aşılamaya başlıca sorum su tutmazsa ikinci için fiyat nasıl ödeme oluyor

Back
X