Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Opu islemi nasil uygulandı size anlatabilir misiniz rica etsem[/QUOTE
Canım hiç bilemiyorum öncesinde anestezi verildiği için sadece ameliyathaneye alındım doktor hemşire anesteziysen falan vardı damar yolu açıldı anesteziysen evet hayır yarışması yapalım seninle dedi soru sordu konuşturarak rahatlattı titriyordum çünkü sonra bi soruya evet dedim oda iyi uykular dedi ve film koptu

Slm hanımlar bende bugun öğlen asılama oldum..Öncelikle sunu söyliyim beklediğim gibi bisey değilmis:)Ben gercekten deri altına enjekte etcek sanmıstım:)Fırtlatıyomus sadece:)))Bizim sperm sayı sorunumuz yoktu aslında ama bu sefer dr sonucu kötü eşinin dedi .20 milyon sperm varmıs.hareket hızı iyi %65 dedi.Gecen sene sperm sayısına bakmıstı orda cok iyi demisti..Acıkcası pek umudum kalmadı bu cümleden sonra:(Bekleyip göreceğiz...Allah isteyen herkese tez zamanda versin insallah:dua::dua:

Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????

Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Ve sonrada belirginleşti az bekleyınce ümitlenemıyorum iğnenın etkısidir diye:110:

Ve sonrada belirginleşti az bekleyınce ümitlenemıyorum iğnenın etkısidir diye:110:
Catlatma ignesini yaptiktan 7 gun icinde gecer demisti doktorum bana ama idrarda cikmasi icin cok erken en azindan bi iki gun sonra kanda baktir bence cok merak ediyorsan.

Herkeste değişir canım benim vurundugum çatlatma ignesi 10 gün boyunca idrarda çıkıyor. Üç defa tecrübe ettim. İstersen yarın da bı test yap bak bakalım koyulasiyor mu çizgi. Kaybolursa iyice iğne kaynaklıdır o.

Herkeste değişir canım benim vurundugum çatlatma ignesi 10 gün boyunca idrarda çıkıyor. Üç defa tecrübe ettim. İstersen yarın da bı test yap bak bakalım koyulasiyor mu çizgi. Kaybolursa iyice iğne kaynaklıdır o.
Kaybolursa hamile değilimdir herhalde varsa bıle bır haftalık idrar testıne yansırmı ?

Kaybolursa hamile değilimdir herhalde varsa bıle bır haftalık idrar testıne yansırmı ?
Yok hamile değilsin demek doğru olmaz. Sadece bugün testini pozitif çıkaran şey igneydi diyebiliriz. Hamile olup olmadigin daha ileriki günlerde belli olur. Kimisinin adet gününe kadar çıkmıyor idrarda.

Yok hamile değilsin demek doğru olmaz. Sadece bugün testini pozitif çıkaran şey igneydi diyebiliriz. Hamile olup olmadigin daha ileriki günlerde belli olur. Kimisinin adet gününe kadar çıkmıyor idrarda.
Günaydın canım ilk idrarla yap dıyolar yaptım silik yıne cıkdı düne gore bıraz daha belirgindi ama yınede silik

Back
X