Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun iğnemin 10.cu gunu içim içime sığmıyor günler gecmıyor Allahım herkese hayırlısını nasip et :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar ben test yaptım aşırııııı silik çıkdı çatlama iğnesini 9cü günü onun etkisimi acabaaa ???????
Ve sonrada belirginleşti az bekleyınce ümitlenemıyorum iğnenın etkısidir diye:110:
9.gun yaptiysan igne etkisidir canim. 3-4 gün daha beklemelisin bence. Yine de umutsuzluga kapılma ama

Bugun iğnemin 10.cu gunu içim içime sığmıyor günler gecmıyor Allahım herkese hayırlısını nasip et :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
14.gün yapın derim hatta 15.gün. zaten o gün yoksa adet olursunuz.Gecen ay bende o handikapı yasadım 12.güne kadr bayağı bayağı çizgiler vardı,14.gün kayboldu.,15.günde adet oldum:(Progestron kullanmama ragmenç...İnsallah vardır sizde güzel haberler:dua:

Kızlar ben dün 9cü gunu yaptım cok sılıkdi bugun sabah ilk idrarla yaptm bırazcık milim farkla rengı azcık koyulasmısdı çarşamba net sonucu alırım dıye dusuyrm bugun 10.gün

Kızlar ben dün 9cü gunu yaptım cok sılıkdi bugun sabah ilk idrarla yaptm bırazcık milim farkla rengı azcık koyulasmısdı çarşamba net sonucu alırım dıye dusuyrm bugun 10.gün
İnşallah hayırlı haber veririsin de bizede umut olursun

Hayirlisi olsun sorun Neydi ki hemen tup bebek dedi
1,5 senedir olmuyor bebeğimiz cnm pkoluyum yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyolar aşılamadan öncede iğneyle büyütüp normal denedik defalarca ama olmadı bende bida aşılama yapıpda zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden tüp deneyelim istersen dedi

Kızlar herkese merhaba :KK200: bişey sorcam kızlar acill

Bugün aşılamaya baslamak için doktora gittim adetimin de 2.günündeyim
Doktorum iğne verdi bu iğneler dışarda beklemesin dedi dolaba koy ya da eczanede beklesin dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi değişti dışarda bekleyebiliyo dedi hangisi doğru??

Kızlar herkese merhaba :KK200: bişey sorcam kızlar acill

Bugün aşılamaya baslamak için doktora gittim adetimin de 2.günündeyim
Doktorum iğne verdi bu iğneler dışarda beklemesin dedi dolaba koy ya da eczanede beklesin dedi
Eczacı da ona gerek yok o eskidendi şimdi değişti dışarda bekleyebiliyo dedi hangisi doğru??
İlaçların adı ne? Biz dolapta sakladık eczacı dolaba köyün dedi çünkü. Prospektuste de öyle yazıyordu.

Canim ilacin fotosunu atsana bakalim ya da tam adini yaz gonalf 6 siringalik olandansa konulmuyor ben ondan kullanmistim eger ignelerinin arasinda puregon pen varsa o konuluyor
Canım ilacımı az önce aldım
Adı menogonmuş sordum eczacı ilaç firmasıyla da görüştü ilacın içinde de yazıyor 25derecenin altında saklayın diyo yani dışarda duracakmış

Back
X