- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
Canim catlatma iğnesi olalı 13gun falan oluyor nasip artik doktor kontrolüm var zaten :/ ya birde bisey danışcam sizce gebelik testini devlet hastanesinde yaptırıp göstersem olur mu ki bi gebelik testi 170 tl ve ayni saatte çıkıyor üzülüyorum o paraya yani sonuçta heryer ayni sonucu veriyor11 Erken değil mi?İlacın etkisi gecmiyor normalde ama,reglyi bekleyin derim.Hemen bozmayın moralleri
Dogru dıyosun canım burada hamılesın demiCanim catlatma iğnesi olalı 13gun falan oluyor nasip artik doktor kontrolüm var zaten :/ ya birde bisey danışcam sizce gebelik testini devlet hastanesinde yaptırıp göstersem olur mu ki bi gebelik testi 170 tl ve ayni saatte çıkıyor üzülüyorum o paraya yani sonuçta heryer ayni sonucu veriyor
Nasıl bi test o ya 170 tlCanim catlatma iğnesi olalı 13gun falan oluyor nasip artik doktor kontrolüm var zaten :/ ya birde bisey danışcam sizce gebelik testini devlet hastanesinde yaptırıp göstersem olur mu ki bi gebelik testi 170 tl ve ayni saatte çıkıyor üzülüyorum o paraya yani sonuçta heryer ayni sonucu veriyor
Tabiki olur devlet olmasa bile tip merkezlerinde 30 tl falan. Ne gerek varki. Bebek varsa vardr yoksa yoktur hepsi ayni sonucu vercekCanim catlatma iğnesi olalı 13gun falan oluyor nasip artik doktor kontrolüm var zaten :/ ya birde bisey danışcam sizce gebelik testini devlet hastanesinde yaptırıp göstersem olur mu ki bi gebelik testi 170 tl ve ayni saatte çıkıyor üzülüyorum o paraya yani sonuçta heryer ayni sonucu veriyor
Dogru dıyosun canım burada hamılesın demi
Nasıl bi test o ya 170 tl
Tabiki olur devlet olmasa bile tip merkezlerinde 30 tl falan. Ne gerek varki. Bebek varsa vardr yoksa yoktur hepsi ayni sonucu vercek
13.günu igneden değildir canım. Kan testini tekrarlat istersen.Kızlar iğnenın 13 .günü hala silik ıkıncı çıkıyor iğneden mı
Kan verdim 1 saatw cıkıyor dua edin yalvarırım13.günu igneden değildir canım. Kan testini tekrarlat istersen.
Inşallah hayirlisiyla pozitif sonuç alırsın canim :)Kan verdim 1 saatw cıkıyor dua edin yalvarırım
hadi inss hayırlı haberlerle gelKan verdim 1 saatw cıkıyor dua edin yalvarırım
Ay cok valla zaten bi dünya masraf oluyor,ben olsam kan testini dısarda yaparım nolcak ondan.Hamilelikte de 2li testlere filan dısarı yolluyor drlar .İns hayırlı haberle dönersinizzMine3203 hamile değilim yani bilmiyorum yarin belli olacak insallah bebisim benimledir rabbim hepimize nasip etsin
babyloading87 normal gebelik testi bi giriş yaptırmak 120 tl valla cok pahalı hastane eşime diyorum ama anlamıyor bi arkdaşı 7 yildan sonra o doktorla bebek sahibi oldu illa orası olacak
Amabenene kendi doktorum o hastanede ama ben devlette yaptırıp götüreyim kabul etmezse orda da mecbur yaptırırım
Insallah canim ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsinAy cok valla zaten bi dünya masraf oluyor,ben olsam kan testini dısarda yaparım nolcak ondan.Hamilelikte de 2li testlere filan dısarı yolluyor drlar .İns hayırlı haberle dönersinizz
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. .Kan verdim 1 saatw cıkıyor dua edin yalvarırım
Canim sonuç ne olduKan verdim 1 saatw cıkıyor dua edin yalvarırım
Düşmüş 1.5 nefesım kesıldi ...Canim sonuç ne oldu
Naptın kız merak ettik ? :)Kan verdim 1 saatw cıkıyor dua edin yalvarırım
Hayırlısı olsun ya üzme kendiniDüşmüş 1.5 nefesım kesıldi ...
Üzme canim kendini canınız saolsun ALLAH omur verdikçe umudumuz varDüşmüş 1.5 nefesım kesıldi ...
Kendini yıpratma cokAllah var gam yokİnsallah olacak tez zamandaDüşmüş 1.5 nefesım kesıldi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?