- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Kac gün oldu kanama bıteliHayirli kandiller kizlar birsey danisacam size
kasımın 8 inde asilama yapamadan tedavim sonlanmisti hatırlarsınız gecen hafta kanamam vardi doktor ara kanama olduğunu yumurtalarimin büyük oldugunu kendiliginden o hafta gebe kalma ihtimalimin yuksek oldugunu soylemisti. Kanamam 3 gun surdu bitti . Bugun pembesi lekelenmem var neden olabilir sizce
Ara kanamalar kendını tekrarlıyabılıyo aradan yedı sekizgün gecse yerlesme kanaması derdım ama cok erken tabi yınede belli olmaz canım3 -4 gun oldu
Rabbim bu mubarek gunde hepimize hayirli evlatlar nasip etsinAra kanamalar kendını tekrarlıyabılıyo aradan yedı sekizgün gecse yerlesme kanaması derdım ama cok erken tabi yınede belli olmaz canım
Aynı gün asılama olmusuz,aynı belirtler bende de var özellikle acıkma kısmı:=)Kac yumurta olustu>?Bana 3 yumurta var diye cogul gebelik olabilir dedi dr.Ama sperm sayısımız biraz kötü 20 milyonMerhaba arkadaslar. Cumartesi 25 kasimda asilama oldum. Bugun 6. gunumdeyim. Cok heyecanli bir surec. Yumurtaliklarimda bir baski var gibi ani hareketlerde yumurtaligima bir anlik bir bicak saplanma hissi oluyor. Umarim bu bir belirtidir. Birde cok acikiyorm.
Göbekten kendi kendine vurulmuyor musunGünaydın kızlar
Aşılamam için iğnelere devam ediyorum bugün de vurulmaya geldim
Acıtıyo biraz ama
Tatlim bana kac yumurtam olustugunu ve kac mm oldugunu soylemedi. 23 Kasimda son kez bakti. Guzel pazartesi asilama yapalim bu aksam catlatma ignesini vur dedi. Aa benim esimede 23 milyon dedi ve cok iyi dedi. 20 Milyon az mi oluyor cok bilgim yok.Aynı gün asılama olmusuz,aynı belirtler bende de var özellikle acıkma kısmı:=)Kac yumurta olustu>?Bana 3 yumurta var diye cogul gebelik olabilir dedi dr.Ama sperm sayısımız biraz kötü 20 milyonİns hepimizin duaları kabul olur bu ay
Bizm gecen sene 70 milyonlarda falan cıkmıstı sperm sayımız,4gün perhizle ama bu sefer 20 milyon cıktı 2 gün önce calısma olmıustı asılamadan önce.Herhalde eskiye göre kötü demek istedi..Nıormali 15 milyonmus zaten en az.ama bizim dr kötü dedi.Bakalım hayırlısı hakkımızdaTatlim bana kac yumurtam olustugunu ve kac mm oldugunu soylemedi. 23 Kasimda son kez bakti. Guzel pazartesi asilama yapalim bu aksam catlatma ignesini vur dedi. Aa benim esimede 23 milyon dedi ve cok iyi dedi. 20 Milyon az mi oluyor cok bilgim yok.
Ayy pazartesi asilama yazmisim canim cumartesi oldu asilamam yanls yazmisim. Hmm anladm. Esimin testte sey yaziyor %96 gebelik sansi gibi bir cumle tam hatrlamiyorm suanda net cumlesini. Ona bir bak derim.Bizm gecen sene 70 milyonlarda falan cıkmıstı sperm sayımız,4gün perhizle ama bu sefer 20 milyon cıktı 2 gün önce calısma olmıustı asılamadan önce.Herhalde eskiye göre kötü demek istedi..Nıormali 15 milyonmus zaten en az.ama bizim dr kötü dedi.Bakalım hayırlısı hakkımızda
11 Erken değil mi?İlacın etkisi gecmiyor normalde ama,reglyi bekleyin derim.Hemen bozmayın moralleri2inci aşılamanın 11inci gunu test yaptim ve negatif bu ayda olmadi galiba 1 seneyi gecti artik cok yoruldum kizlar morelim bozuk bu ay o kadar da takmadım normalde günler geçmiyordu
Ben kendim yapamıyorum canım sen yapabiliyor musun kendine?Göbekten kendi kendine vurulmuyor musun
Tatlim 4.7 bence bebisin habercisiydi. Suan 10 kusurdur o deger. Ben hayatimda 1 i bile gormedim hep 0.00 kan testi. Idrar testide bu kadar yaniliyo olamaz her seferinde silik cikiyorsa var bisey.Kızlar iğnenın 13 .günü hala silik ıkıncı çıkıyor iğneden mı
hayalet cizgi var evet,inss bebistirrİnşallah canım kızlar bu iğnenin etksımi dilik var burdan belli olmasada ben net siliği goruyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?