- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 18
- 34
Evet tatlm en erken 13.gunu yapin diyorlar.Testleri sanırım 14.günü yapmak lazım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlm en erken 13.gunu yapin diyorlar.Testleri sanırım 14.günü yapmak lazım kızlar
dayanabilirsem cumrts 14.günde yapcam :)Daha erken canim hormonlar ilk kana sonra idrara karisirmis ya anca karisicaktir var ise
Dr daha iyi okur tabi ama %57 ileri hareketlilik gayet iyi diye biliyorm..Kizlar bu deger iyimi kotumu bir suru sayi var hangisini dikkate alicam?
Doktor bisey demediki. 24 milyon iyi iyi dedi gecti. 24 milyon nerde yaziyo onu bile bulamadik. 224 Yaziyo bi yerde onumu kastetti acabaDr daha iyi okur tabi ama %57 ileri hareketlilik gayet iyi diye biliyorm..
Onu ben de bilmiyorm 20 milyon cıkmıstı bizimde her dr farklı bisey diyo kimisi iyi diyo,benim dr düsük demisti 20 ye,ama sonucta 1 tane bile Allah istesin yerini buluyor,24 m da az değil,hareketliilik de iyi olacak inssDoktor bisey demediki. 24 milyon iyi iyi dedi gecti. 24 milyon nerde yaziyo onu bile bulamadik. 224 Yaziyo bi yerde onumu kastetti acaba
Dogru diyorsun tatlim. Bir spermden bizi yaratan rabbim elbet sadece bir tane bile olsa dilese yaratir. Ben carsamba kan vereyim diyorum sen ne zaman vercen gündasım :)Onu ben de bilmiyorm 20 milyon cıkmıstı bizimde her dr farklı bisey diyo kimisi iyi diyo,benim dr düsük demisti 20 ye,ama sonucta 1 tane bile Allah istesin yerini buluyor,24 m da az değil,hareketliilik de iyi olacak inssCanını sıkacağın bi tabloı yok sonucta
benim 14.gün cmrts,ama yarın test yapcam evde bende:=)Hadi hayırlı haberlerle gel inss cnmDogru diyorsun tatlim. Bir spermden bizi yaratan rabbim elbet sadece bir tane bile olsa dilese yaratir. Ben carsamba kan vereyim diyorum sen ne zaman vercen gündasım :)
aa ben onu saymıyorum :))ben 2-3 kez kanda negatif aldım,kana gitmeye korkuyorm cok yaCanim 16. gun oluyo cumartesi asilamanin oldugu gunu 1 sayman lazim. 25Kasimdan bugun 11. Gunumuz.babyloading87
Ben 2 yildir en az on kere 0,000 gormusumdur. 2 Yil boyunca 1,0 bile olmadi degeraa ben onu saymıyorum :))ben 2-3 kez kanda negatif aldım,kana gitmeye korkuyorm cok ya![]()
inss buay görürsün cnm o 100leri 1000 leri,ben de nezman gitsem 1.20 cıkıyo sonuç,sonra belli yükselir diye saf saf bekliyormBen 2 yildir en az on kere 0,000 gormusumdur. 2 Yil boyunca 1,0 bile olmadi deger![]()
merak etme canım geçio gaz sıkıntısı bir hafta 10 gün sürerKızlar tşk ederim kimyonlu suyu içemem ama rezene ve limonlu suyu içerim öyle nefes darlığı yok ama çok afedersiniz gazım çok oluyor toplum içinde tutup kendimi sıkarsam kaşıklarıma ağrı giriyor
canım ibrahim saraçoğlunun brokoli kürünü denedinmi tüpleri açıyorbenim mayısta 3 sene olcakBenim sağ tüp tıkalı onun dısında görünen bir engel yok.ilk asılama bizimde..Allah dualarımızı kabul etsin insallahh
![]()
Hayır canım o düşük yapmaz.kızlar size birşey soracam ama nasıl soracağımı bilemiyorum benim hamilelik şüphem var ya adet günümü bekliyorum.dün cinsel ilişki oldu ve ben boşaldım bunda dolayı gebelik varsa düşüğe sebep olur mu bu arada çok utandım sorarken![]()
ay çok sevindim çok pişman olmuştum akşamdan beriHayır canım o düşük yapmaz.
yok denemedim..Kürlere soğuğum ben incir kürü yapmıştım bir de bal +çörek otu rahimde polip oluştu o kürlerden sonra ağustosta ameliyat oldum o yüzdencanım ibrahim saraçoğlunun brokoli kürünü denedinmi tüpleri açıyor