Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bu deger iyimi kotumu bir suru sayi var hangisini dikkate alicam?

Eklentiler

• 20171205_091533.webp
    20171205_091533.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 58
Doktor bisey demediki. 24 milyon iyi iyi dedi gecti. 24 milyon nerde yaziyo onu bile bulamadik. 224 Yaziyo bi yerde onumu kastetti acaba
Onu ben de bilmiyorm 20 milyon cıkmıstı bizimde her dr farklı bisey diyo kimisi iyi diyo,benim dr düsük demisti 20 ye,ama sonucta 1 tane bile Allah istesin yerini buluyor,24 m da az değil,hareketliilik de iyi olacak inss:dua:Canını sıkacağın bi tabloı yok sonucta

Onu ben de bilmiyorm 20 milyon cıkmıstı bizimde her dr farklı bisey diyo kimisi iyi diyo,benim dr düsük demisti 20 ye,ama sonucta 1 tane bile Allah istesin yerini buluyor,24 m da az değil,hareketliilik de iyi olacak inss:dua:Canını sıkacağın bi tabloı yok sonucta
Dogru diyorsun tatlim. Bir spermden bizi yaratan rabbim elbet sadece bir tane bile olsa dilese yaratir. Ben carsamba kan vereyim diyorum sen ne zaman vercen gündasım :)

Dogru diyorsun tatlim. Bir spermden bizi yaratan rabbim elbet sadece bir tane bile olsa dilese yaratir. Ben carsamba kan vereyim diyorum sen ne zaman vercen gündasım :)
benim 14.gün cmrts,ama yarın test yapcam evde bende:=)Hadi hayırlı haberlerle gel inss cnm:dua:

Kızlar tşk ederim kimyonlu suyu içemem ama rezene ve limonlu suyu içerim öyle nefes darlığı yok ama çok afedersiniz gazım çok oluyor toplum içinde tutup kendimi sıkarsam kaşıklarıma ağrı giriyor
merak etme canım geçio gaz sıkıntısı bir hafta 10 gün sürer

kızlar size birşey soracam ama nasıl soracağımı bilemiyorum benim hamilelik şüphem var ya adet günümü bekliyorum.dün cinsel ilişki oldu ve ben boşaldım bunda dolayı gebelik varsa düşüğe sebep olur mu bu arada çok utandım sorarken :(

İlk kez bu ay klomen kullandim.iki gün aradan sonra bugun doktora gittim.ben iliskiye girecegimiz günleri söyler diye beklerken persembeye aşılama icin randevu verdi.yumurtalarima bakarken cogul gebelik olma ihtimali var dedi.bugün catlama igenemi olucam.insallah hayırlısı olur

Back
X