Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar asilamanin 13. Gunu asilama gununude sayarsak 14. Gunu kan testim 43.77 cikti catlatma ignesinin etkisi olablir mi
canım belki olabilir etkisi ama bence umutsuzluğa kapılma olmdi pazartesi tekrar yaptır.yükselirse zaten kesinleşmiş olur

emine48 canımm sen aşılamadan sonra kaç dakika yattın? Bide ilişki nasıl önerdi doktorun? Bunları çok merak ediyorum aşılaman tuttugu için

hilallll canım günaydın
Bugün 4.gün şafak sayıyoruzz

Nasılsın nasıl hissediyosunn? Benim bel agrım ve kasık agrım var bide dün iki damla filan kan geldi normal mi acaba?
Aynen canim ya valla şafak sayıyoruz.eşim sabah soruyor kac günümüz kaldi diye :)) iyiyim bazen anlik kasık ağrılarım oluyor.bişey batar gibi irkiltiyor beni.bide cok afedersin iliskiden sonrada kasıklarim cok ağrıyor.doktor tavsiye etti tamam biraz ayıp olacak ama iliskide bildigin sarsiliyoruz bende bişey olacak diye cok korkuyorum bugünde temizlige koyuldum valla.bisey kaldirmayacagim sonucta,süpürge,paspas,toz alma :) :)bu arada kanamanin devami yoksa bence korkulacak bişey değildir canım.o tarz ara kanamalari normal sayiyorlar

Aşılamanın kaçıncı günüydü canım
canım gecen ay aşılama olmuştum çatlamaya devam eden yumurtaların var demişti doktor ilişki olsun demişti ama olmadı yine acaba testi tekrarlasammı adet günüm bi gün geçmişti ben anlamıyorum ki 3 senedir ilişkiylede olmuyor bu ay tüp bebeğe gececek doktor aynı Ruhudeli gibi benimde döllenmesse yıkılırım

Aynen canım hafif kanama normalmişş netten baktım..zaten bi dün geldi iki damla geçti..

Ben valla arada bi kasık agrısı karın agrısı bel agrısı hissediyorum umarım tutmuştur
Sorma eşlerimizz ahh eşlerimiz heyecan yapıyo üstüme düşüyo sürekli hamileyim gibi davranıyoo o öyle yaptıkça ikimiz de umutlanıyoruz hayırlsı valla ama her türlü sonuca hazırlandık napalım kısmet..
Kuzum temizlik filan yapmaa ben yemek ve çamaşır asma dışında bişey yapmıyorum akşam eşime süpürttürdüm evi..nolur nolmazz yapma eşine yaptır ne biliyim annene filan yaptır
İlişkide cok agrı oluyo dimi ? :)

Öylen düşünme canım iyisini düşün hep ben gerçekten çok kötü oldum halada toparlanamadım ama atlatıcam atlatmak zorundayım yoksa 2. Kez nasıl denerim herşey Allahtan bunu unutma sabret sadece

Öylen düşünme canım iyisini düşün hep ben gerçekten çok kötü oldum halada toparlanamadım ama atlatıcam atlatmak zorundayım yoksa 2. Kez nasıl denerim herşey Allahtan bunu unutma sabret sadece
birinci olmassa ikincisi kaç sene sonraolur bilmiyorum canım çünkü 1. bile annem yardım ediyor durumumuz yok canım bir de benim araştırmalarıma göre mikro enjeksiyon yapıldığında döllenmeme sorunu ortadan kalkıyormuş bilgin varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…