canım belki olabilir etkisi ama bence umutsuzluğa kapılma olmdi pazartesi tekrar yaptır.yükselirse zaten kesinleşmiş olurKizlar asilamanin 13. Gunu asilama gununude sayarsak 14. Gunu kan testim 43.77 cikti catlatma ignesinin etkisi olablir mi
sizinkidemi aşılamaydi ? Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin bizede umut olursunkızlar akşam kan tahlili yaptrıcam dua edin bana nolur
aşılama olmuştu tutmamaıştı diğer aydan kalan kalan çatlayan yumurtalarım vardı canım adet tarihim de geçtisizinkidemi aşılamaydi ? Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin bizede umut olursun
hadi insallah gelmiştir bebişin canımaşılama olmuştu tutmamaıştı diğer aydan kalan kalan çatlayan yumurtalarım vardı canım adet tarihim de geçti
hayır canım o testlere güvwnmiyorumhadi insallah gelmiştir bebişin canımidrar testi yaptınmi peki
anladim canım.o zaman insallah kan sonucunda yüzün güler.hadi iyi haberler ver bizehayır canım o testlere güvwnmiyorum
anladim canım.o zaman insallah kan sonucunda yüzün güler.hadi iyi haberler ver bize
canlar sonuç 0,35 çıktı acaba erkenmi yaptım tahlili netten biraz araştırdım adetten bi hafta sonra felan yaptırın yazıyor morleim bozuldu halbuki belirtiler vardıA ayserbilc85 canımm naptın sonuç ne oldu??
Aşılamanın kaçıncı günüydü canımcanlar sonuç 0,35 çıktı acaba erkenmi yaptım tahlili netten biraz araştırdım adetten bi hafta sonra felan yaptırın yazıyor morleim bozuldu halbuki belirtiler vardı
Aynen canim ya valla şafak sayıyoruz.eşim sabah soruyor kac günümüz kaldi diye :)) iyiyim bazen anlik kasık ağrılarım oluyor.bişey batar gibi irkiltiyor beni.bide cok afedersin iliskiden sonrada kasıklarim cok ağrıyor.doktor tavsiye etti tamam biraz ayıp olacak ama iliskide bildigin sarsiliyoruz bende bişey olacak diye cok korkuyorumhilallll canım günaydın
Bugün 4.gün şafak sayıyoruzz
Nasılsın nasıl hissediyosunn? Benim bel agrım ve kasık agrım var bide dün iki damla filan kan geldi normal mi acaba?
canım gecen ay aşılama olmuştum çatlamaya devam eden yumurtaların var demişti doktor ilişki olsun demişti ama olmadı yine acaba testi tekrarlasammı adet günüm bi gün geçmişti ben anlamıyorum ki 3 senedir ilişkiylede olmuyor bu ay tüp bebeğe gececek doktor aynıAşılamanın kaçıncı günüydü canım
Aynen canım hafif kanama normalmişş netten baktım..zaten bi dün geldi iki damla geçti..Aynen canim ya valla şafak sayıyoruz.eşim sabah soruyor kac günümüz kaldi diye :)) iyiyim bazen anlik kasık ağrılarım oluyor.bişey batar gibi irkiltiyor beni.bide cok afedersin iliskiden sonrada kasıklarim cok ağrıyor.doktor tavsiye etti tamam biraz ayıp olacak ama iliskide bildigin sarsiliyoruz bende bişey olacak diye cok korkuyorumbugünde temizlige koyuldum valla.bisey kaldirmayacagim sonucta,süpürge,paspas,toz alma :) :)bu arada kanamanin devami yoksa bence korkulacak bişey değildir canım.o tarz ara kanamalari normal sayiyorlar
Öylen düşünme canım iyisini düşün hep ben gerçekten çok kötü oldum halada toparlanamadım ama atlatıcam atlatmak zorundayım yoksa 2. Kez nasıl denerim herşey Allahtan bunu unutma sabret sadececanım gecen ay aşılama olmuştum çatlamaya devam eden yumurtaların var demişti doktor ilişki olsun demişti ama olmadı yine acaba testi tekrarlasammı adet günüm bi gün geçmişti ben anlamıyorum ki 3 senedir ilişkiylede olmuyor bu ay tüp bebeğe gececek doktor aynıRuhudeli gibi benimde döllenmesse yıkılırım
birinci olmassa ikincisi kaç sene sonraolur bilmiyorum canım çünkü 1. bile annem yardım ediyor durumumuz yok canım bir de benim araştırmalarıma göre mikro enjeksiyon yapıldığında döllenmeme sorunu ortadan kalkıyormuş bilgin varmı canımÖylen düşünme canım iyisini düşün hep ben gerçekten çok kötü oldum halada toparlanamadım ama atlatıcam atlatmak zorundayım yoksa 2. Kez nasıl denerim herşey Allahtan bunu unutma sabret sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?