Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktor bana 13 gun sonra kan ver dedi.ben önce evde bi idrar testi yaparim sonra kan vermeye giderim galiba.iş oraya gelsinde :KK66:
hilallll hilallll günaydınnnn ;)
Aynı anda test yapalım mı kuzum ne dersin heyecanımızı olumluysa sevincimizi birlikte paylaşırız olumsuzsa üzüntümüzü..
Yani 20 aralıkta mı yapsak idrar testini? 13gün oluyo

hilallll hilallll günaydınnnn :KK66:
Aynı anda test yapalım mı kuzum ne dersin heyecanımızı olumluysa sevincimizi birlikte paylaşırız olumsuzsa üzüntümüzü..
Yani 20 aralıkta mı yapsak idrar testini? 13gün oluyo
sosyalbilimci sosyalbilimci günaydınnn kuzum ;) 13 gün bana erken gibi geliyor.ben 22 sinde falan yaparim diyordum ama farketmez aynı günde yapabiliriz canım ;)

hilallll hilallll beslenmene dikkat ediyo musun? Süt yoğurt yumurta peynir bunları hergün tüketmeye çalışş mükemmel dörtlü ;)
Yine canın ne istiyosa ye canım ben hamurişi tatlı vs de yiyorum meyve sebze de yiyorum

Kv me söylemedik aşılama oldugumu..telde konusurken bebek var mı kızım rüyamda hamile oldugunu ve bize haber vermediğinizi gördüm filan dedi :110: bide bebek erkekmişş
İçine mi doğmuş aşılamam

hilallll hilallll beslenmene dikkat ediyo musun? Süt yoğurt yumurta peynir bunları hergün tüketmeye çalışş mükemmel dörtlü :KK66:
Yine canın ne istiyosa ye canım ben hamurişi tatlı vs de yiyorum meyve sebze de yiyorum
bazi yerlerdede 13 gün yaziyor anlamadim valla..canım iki gündür is yerinde oglenleri yumurta haslayip yiyorum.günlük 2 bardakta sut iciyorum.ben hic su icmiyorum o sıkıntı bendede.kuruyemisti,abur cuburdu yiyorum zaten :)) idrar testini kesin yapalım.insallah Allahim nasip ederse o iki cizgiyi o testte gormek istiyorum ;) bu arada rüyalar gercek cikar insallah kuzum.belki mağlum olmustur yakınlarına ;)

bazi yerlerdede 13 gün yaziyor anlamadim valla..canım iki gündür is yerinde oglenleri yumurta haslayip yiyorum.günlük 2 bardakta sut iciyorum.ben hic su icmiyorum o sıkıntı bendede.kuruyemisti,abur cuburdu yiyorum zaten :)) idrar testini kesin yapalım.insallah Allahim nasip ederse o iki cizgiyi o testte gormek istiyorum :KK66: bu arada rüyalar gercek cikar insallah kuzum.belki mağlum olmustur yakınlarına :KK66:
hilallll hilallll canım gel biz senle haftaya çarşamba idrar testi yapalım sabahtan ilk idrarla..olumlu veya olumsuz ne cıkarsa ben kendimi hazır hissediyorum napalım herşey Allahtan..
Olumsuz çıkarsa yola devam ederiz yine bi doktora gideriz..
Aferin kuzum yediklerin güzel saglıklı aynen devam ;) suyu da bol iç ben gelip gidip içiyorum ağzım kuruyo
Bişey anlatmadık ya kv ye içine doğmuş heralde ;)

hilallll hilallll canım gel biz senle haftaya çarşamba idrar testi yapalım sabahtan ilk idrarla..olumlu veya olumsuz ne cıkarsa ben kendimi hazır hissediyorum napalım herşey Allahtan..
Olumsuz çıkarsa yola devam ederiz yine bi doktora gideriz..
Aferin kuzum yediklerin güzel saglıklı aynen devam :KK66: suyu da bol iç ben gelip gidip içiyorum ağzım kuruyo
Bişey anlatmadık ya kv ye içine doğmuş heralde :KK66:
suyla hic aram yok icemiyorum aklımada gelmiyor.tamam kuzum yapalim çarşambaya test.ben hazir değilim ama eni sonu yapacam o testi ;) :) hayırlısı olsun.hem negatif çıksa bile adet olana kadar ümit var ;)

Kızlar merhaba ya demin beri arıyorum bulamadım burada bir arkadaş tüp bebek için rapor şartları sormuş ben bana söyleneni söyledim ama onlar doğru değilmiş rapor için 5 yıllık SSK ve 900 gün devam etmiş SSK kadında 23 yastan büyük 39 yada 37 yaştan küçük olma şartı aranıyormuş 170 i arayıp net bilgi alabilirsiniz? Buarada Hurihuri2013 Hurihuri2013 yasıyorsan ses ver:KK15:

hilallll hilallll canım ben idrar testinden vazgectim ya en iyisi günü gelince kan testi ;) çünkü idrarda negatifi görmekten korkuyorum bu sefer moralim bozulur kan vermek istemem:(

hilallll hilallll canım ben idrar testinden vazgectim ya en iyisi günü gelince kan testi :KK66: çünkü idrarda negatifi görmekten korkuyorum bu sefer moralim bozulur kan vermek istemem:KK43:
aa dünde benim adet olacakmışım gibi ağrım oldu.hayırdır inşallah adetmi oluyorum dedim..benim göğüslerde şişkinlik yok ağrıda yok.bazen sızlama oluyor..test icinde nasıl icin rahat edecekse öyle yap kuzum.ben gene 14.yada 15.gün bi idrar testi yaparim galiba ;)

aa dünde benim adet olacakmışım gibi ağrım oldu.hayırdır inşallah adetmi oluyorum dedim..benim göğüslerde şişkinlik yok ağrıda yok.bazen sızlama oluyor..test icinde nasıl icin rahat edecekse öyle yap kuzum.ben gene 14.yada 15.gün bi idrar testi yaparim galiba :KK66:
Günaydın kuzum ;) tamam öyle yapalım valla ben de kana gitmeden bi idrar testi yaparım galiba..
Doktoruma sormuştum aşılama tutmazsa neden tutmaz? Diye.. onu biz bilemeyiz dedi

Back
X