- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
valla ben hic konu açmamaya çalışıyorum esimle ama düşünmeye gelince 7-24 aklimda :)En iyisi hiç düşünmemek :) eşimle de karar aldık bu konuda pek konuşmuyoruz yoksa umutlanıyoruzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben hic konu açmamaya çalışıyorum esimle ama düşünmeye gelince 7-24 aklimda :)En iyisi hiç düşünmemek :) eşimle de karar aldık bu konuda pek konuşmuyoruz yoksa umutlanıyoruzz
doktor bana 13 gun sonra kan ver dedi.ben önce evde bi idrar testi yaparim sonra kan vermeye giderim galiba.iş oraya gelsindehilallll canım sen kaçında test yaptırcaksın? Kan mı verceksin idrar testi mi yapcaksın?
doktor bana 13 gun sonra kan ver dedi.ben önce evde bi idrar testi yaparim sonra kan vermeye giderim galiba.iş oraya gelsinde![]()
hilallll günaydınnnn
Aynı anda test yapalım mı kuzum ne dersin heyecanımızı olumluysa sevincimizi birlikte paylaşırız olumsuzsa üzüntümüzü..
Yani 20 aralıkta mı yapsak idrar testini? 13gün oluyo
11. Günde çıkanlar olmus idrar testinde bilemedimsosyalbilimci günaydınnn kuzum
13 gün bana erken gibi geliyor.ben 22 sinde falan yaparim diyordum ama farketmez aynı günde yapabiliriz canım
![]()
evet o sekilde öğrenenler var ama bu catlama iğnesinin etkisi 13 günde ancak geciyormus canım.bende bilemedim11. Günde çıkanlar olmus idrar testinde bilemedim![]()
Çatlatma iğnesinin etkisi 7 günde geçiyo yazıyo nette canımevet o sekilde öğrenenler var ama bu catlama iğnesinin etkisi 13 günde ancak geciyormus canım.bende bilemedim:)
bazi yerlerdede 13 gün yaziyor anlamadim valla..canım iki gündür is yerinde oglenleri yumurta haslayip yiyorum.günlük 2 bardakta sut iciyorum.ben hic su icmiyorum o sıkıntı bendede.kuruyemisti,abur cuburdu yiyorum zaten :)) idrar testini kesin yapalım.insallah Allahim nasip ederse o iki cizgiyi o testte gormek istiyorumhilallll beslenmene dikkat ediyo musun? Süt yoğurt yumurta peynir bunları hergün tüketmeye çalışş mükemmel dörtlü
Yine canın ne istiyosa ye canım ben hamurişi tatlı vs de yiyorum meyve sebze de yiyorum
bazi yerlerdede 13 gün yaziyor anlamadim valla..canım iki gündür is yerinde oglenleri yumurta haslayip yiyorum.günlük 2 bardakta sut iciyorum.ben hic su icmiyorum o sıkıntı bendede.kuruyemisti,abur cuburdu yiyorum zaten :)) idrar testini kesin yapalım.insallah Allahim nasip ederse o iki cizgiyi o testte gormek istiyorumbu arada rüyalar gercek cikar insallah kuzum.belki mağlum olmustur yakınlarına
![]()
suyla hic aram yok icemiyorum aklımada gelmiyor.tamam kuzum yapalim çarşambaya test.ben hazir değilim ama eni sonu yapacam o testihilallll canım gel biz senle haftaya çarşamba idrar testi yapalım sabahtan ilk idrarla..olumlu veya olumsuz ne cıkarsa ben kendimi hazır hissediyorum napalım herşey Allahtan..
Olumsuz çıkarsa yola devam ederiz yine bi doktora gideriz..
Aferin kuzum yediklerin güzel saglıklı aynen devamsuyu da bol iç ben gelip gidip içiyorum ağzım kuruyo
Bişey anlatmadık ya kv ye içine doğmuş heralde![]()
Bende agrı yok canım ama bel agrısı var arada da adet olacakmıs gibi agrım varsosyalbilimci sanada günaydın canim.bugün kasiklarim ağrıyor.gecede ağrıdı.sende varmı bir durum
aa dünde benim adet olacakmışım gibi ağrım oldu.hayırdır inşallah adetmi oluyorum dedim..benim göğüslerde şişkinlik yok ağrıda yok.bazen sızlama oluyor..test icinde nasıl icin rahat edecekse öyle yap kuzum.ben gene 14.yada 15.gün bi idrar testi yaparim galibahilallll canım ben idrar testinden vazgectim ya en iyisi günü gelince kan testi
çünkü idrarda negatifi görmekten korkuyorum bu sefer moralim bozulur kan vermek istemem
![]()
Günaydın kuzumaa dünde benim adet olacakmışım gibi ağrım oldu.hayırdır inşallah adetmi oluyorum dedim..benim göğüslerde şişkinlik yok ağrıda yok.bazen sızlama oluyor..test icinde nasıl icin rahat edecekse öyle yap kuzum.ben gene 14.yada 15.gün bi idrar testi yaparim galiba![]()