Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kuzum :KK66: tamam öyle yapalım valla ben de kana gitmeden bi idrar testi yaparım galiba..
Doktoruma sormuştum aşılama tutmazsa neden tutmaz? Diye.. onu biz bilemeyiz dedi
gunaydin canim.bi sebep olsa hic bir sorunumuz yokken bizim neden çocuğumuz olmadığınıda derlerdi.bak sizde de bizde de bi sorun yok ama olmadı.insallah bu asilama ile yüzümüz güler ;) canım sen yatarken rahatsız oluyormusun.benim dönerken falan ağrım oluyor.gergin yatamıyorum dizlerimi kırmam gerekiyor.

Bence igneden değildir canım. Tekrar yaptirdn mi tahlil
Missss Missss canım bencede çatlama ignesinin etkisi degildir.bende aşılama yaptırdım 1 hafta oldu.benim doktorum 13.gün kan ver dedi.sende tam gününde yaptırmışsın.inşallah değerin artar darısıda bizim başımıza olsun :KK66:

Missss Missss canım bencede çatlama ignesinin etkisi degildir.bende aşılama yaptırdım 1 hafta oldu.benim doktorum 13.gün kan ver dedi.sende tam gününde yaptırmışsın.inşallah değerin artar darısıda bizim başımıza olsun :KK66:
Hakkinjzda hayirlisi olsun canm. Dua ediyorum bol bol ❤

Hic belirti falan hissediyo musun canim?benimde ignenin 9.günü.bol akıntı göğüs hassasiyeti falan var.yine uykuya egilim falan.bunlar zannedersem catlatma ignesinin etkileri olabiliyormus ama bilemedim

Hic belirti falan hissediyo musun canim?benimde ignenin 9.günü.bol akıntı göğüs hassasiyeti falan var.yine uykuya egilim falan.bunlar zannedersem catlatma ignesinin etkileri olabiliyormus ama bilemedim
canım bende henüz çok bi belirti yok.ani yatıp kalkmalarda kasıklarım ağrıyor.gece yatarkende dönerken falan ağrım oluyor.bugünde kasıklarımdan bele doğru vuran bi ağrım var.sende progesteron jel kullanıyormusun ?

Hakkinjzda hayirlisi olsun canm. Dua ediyorum bol bol ❤
Allah razı olsun canım.benim cevabı @Livakerem için yazmam gerekiyordu ama seni etiketlemişim ;) :) Allahda sana hayırlı ve güzel bir hamilelik dönemi nasip etsin.sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah

canım bende henüz çok bi belirti yok.ani yatıp kalkmalarda kasıklarım ağrıyor.gece yatarkende dönerken falan ağrım oluyor.bugünde kasıklarımdan bele doğru vuran bi ağrım var.sende progesteron jel kullanıyormusun ?
Doktor bana progestan vermisti 3 tane attim ama devam etmedim.atmiyorum artık.

nedenki ? Banada crinone jel verdi 12 gün boyunca kullan dedi.ben devam ediyorum.seninde mi ilk aşılaman
Canim ben aşılama yaptırmadım,klomen catlatma ignesi kullandim.progestani kullanmak istemememin sebebi ise şu;

1 bucuk yıl evvel bi hamilelik yasadim,megerse sağlıksız gebelikmis.hamileligimi yeni ogrendigimde hafif bi kanamam vardi.sağlıksız gebelik oldugu icin vücut otomatik olarak atmak istemiş gebeligi,ama maalesef doktor bana lekelenme başladığı icin progestan vermisti.düşüğü engellesin diye.velhasil kelam ben bu ilaci kullandim kullandim kese olustu büyüdü bebek göründü ama kalp atışı yoktu.sagliksiz gebelik dendi.yani ben progestani kullanmamış olsaydim,onu atacakti vücut.zira benim o gebeligimi once düşük yaptırdılar ardindan da parca kalmasindan kurtaj oldum.cok sıkıntılı gecti o surec benim icin.cektigim agrinin acının yaninda birde üstüne birdaha hamile kalamadim.kurtajdan sonra antibiyotik kullanmama ragmen enfeksiyon olustu vs vs....yani demem o ki,hepsi progestan dan dolayı oldu.sağlıklı bir gebelik zaten sımsıkı tutunur.sağlıksız olan zaten tutunmaz atmaya çalışır.zaten yumurta catlayip hamilelik olustuktan sonra progesteron hormonu yukseliyor ve rahim duvari kalinlasiyor.bebek icin gerekli ortami hazırlıyor.o yuzden kullanmiyorum tövbe birdaha kullanmam

Canim ben aşılama yaptırmadım,klomen catlatma ignesi kullandim.progestani kullanmak istemememin sebebi ise şu;

1 bucuk yıl evvel bi hamilelik yasadim,megerse sağlıksız gebelikmis.hamileligimi yeni ogrendigimde hafif bi kanamam vardi.sağlıksız gebelik oldugu icin vücut otomatik olarak atmak istemiş gebeligi,ama maalesef doktor bana lekelenme başladığı icin progestan vermisti.düşüğü engellesin diye.velhasil kelam ben bu ilaci kullandim kullandim kese olustu büyüdü bebek göründü ama kalp atışı yoktu.sagliksiz gebelik dendi.yani ben progestani kullanmamış olsaydim,onu atacakti vücut.zira benim o gebeligimi once düşük yaptırdılar ardindan da parca kalmasindan kurtaj oldum.cok sıkıntılı gecti o surec benim icin.cektigim agrinin acının yaninda birde üstüne birdaha hamile kalamadim.kurtajdan sonra antibiyotik kullanmama ragmen enfeksiyon olustu vs vs....yani demem o ki,hepsi progestan dan dolayı oldu.sağlıklı bir gebelik zaten sımsıkı tutunur.sağlıksız olan zaten tutunmaz atmaya çalışır.zaten yumurta catlayip hamilelik olustuktan sonra progesteron hormonu yukseliyor ve rahim duvari kalinlasiyor.bebek icin gerekli ortami hazırlıyor.o yuzden kullanmiyorum tövbe birdaha kullanmam
anladım canım anlattıklarına göre çok haklısın.bende 14 aylık evliyim bir sene hiç bi problem olmamasına rağmen hiç hamile kalmadım.o yüzden şu an doktorlar ne derse onu yapıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun

anladım canım anlattıklarına göre çok haklısın.bende 14 aylık evliyim bir sene hiç bi problem olmamasına rağmen hiç hamile kalmadım.o yüzden şu an doktorlar ne derse onu yapıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Amin canim.sen asilamayla hamile kalirsin yaptırdın mi asilama?

gunaydin canim.bi sebep olsa hic bir sorunumuz yokken bizim neden çocuğumuz olmadığınıda derlerdi.bak sizde de bizde de bi sorun yok ama olmadı.insallah bu asilama ile yüzümüz güler :KK66: canım sen yatarken rahatsız oluyormusun.benim dönerken falan ağrım oluyor.gergin yatamıyorum dizlerimi kırmam gerekiyor.
Evet canım ben de o sorunun cevabını bulamıyorum ne yazıkki yani nedensiz :(
Benim agrım filan kalmadı bakalım arada cok hafif geliyo ama ilkgünler gibi değill

Evet canım ben de o sorunun cevabını bulamıyorum ne yazıkki yani nedensiz :KK43:
Benim agrım filan kalmadı bakalım arada cok hafif geliyo ama ilkgünler gibi değill
benimde bugun karnimdan belime giden bi agri var.belki üşüdüğümden de olabilir.isyerim soğuk oluyor çünkü.su bir haftada gecseydi bi hayırlisiyla ;)

Kızlar bugün asilamamin 3.günü bu çatlatma iğnesi nezamana kadar pozitif sonuç veriyor testte.çatlatma iğnesinin üstündende 5 gün geçti biliyorum ki daha şimdiden test yapılmaz vede çıkmaz ama o 2.çizgiyi ilaçtan da olsa görmek mutlu ediyo:dua:

Eklentiler

• 20171215_133814.webp
    20171215_133814.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 54
Ne zaman geçer bunun etkisi sizde de oluyodur eminim
canım daha cok erkenki.ama seni anlıyorum.o iki cizgiyi hic görmediğimiz icin mutlu oluyoruz.ama en az bi 10 gun gecmesi gerekiyor galiba.doktorlarda 13.gun kan testi yaptırın diyor zaten.benimde 8.günüm.aşılama gününü de sayarsak 9 ;) hakkımızda hayırlısı olsun.insallah görürüz o cift cizgiyi

Back
X