Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım daha cok erkenki.ama seni anlıyorum.o iki cizgiyi hic görmediğimiz icin mutlu oluyoruz.ama en az bi 10 gun gecmesi gerekiyor galiba.doktorlarda 13.gun kan testi yaptırın diyor zaten.benimde 8.günüm.aşılama gününü de sayarsak 9 :KK66: hakkımızda hayırlısı olsun.insallah görürüz o cift cizgiyi
Ayy inşallah cnm sagol

Benim acayip moralim bozuldu :KK43:
Adetime bir hafta var canım ve adet agrılarım basladı tutmadı galiba
kuzum bi dur yaa hemen niye moral bozuyorsun.cogu kişi adet belirtisi yaşıyor zaten hamilelik öncesi.moralini yüksek tut lutfen.hemen umutsuzluga kapılma.hiiiç belli olmaz

Kizlar bisey sorsam hamile olup olmadigim henüz belli degil ya sac boyatmamin sakıncası olurmu

Boyatma bence kuzum nolur nolmazz
canim internetten baya bi baktım.boyanın bilimsel olarak zararlı olduğuna dair hic bir vaka yokmuş.ve adet günü gecmeden hamilelik kesinlesmeden de yapılan boyanin zararı yokmus.boyatcam valla yarin.cok rahatsiz oldum.saçım bembeyaz oldu.

canim internetten baya bi baktım.boyanın bilimsel olarak zararlı olduğuna dair hic bir vaka yokmuş.ve adet günü gecmeden hamilelik kesinlesmeden de yapılan boyanin zararı yokmus.boyatcam valla yarin.cok rahatsiz oldum.saçım bembeyaz oldu.
Ozaman boyat gitsin kuzum ;)
Hangi renkk

kuzular iyi akşamlar birşey sormak istiyorum aşılamada kullanılan iğneler hormonları alt üst edermibende aşırı tüylenme oldu jilet vurmuş gibi kıllar çıkıyo baş edemiyorum

Back
X