agzina yuregine saglik amiiiin amiiin binlerce kez aminnKızlar suan abdestli seccadedeyim içimden geldi hem ağlıyorum hem dua ediyorum hepimize...yumurtaya can veren Allahım ol emrinle dağı taşı yaratan Rabbim bir kan pıhtısından biz insanoğlunu var eden güzeller güzeli sevgili nolur mucizeni bizlerden de esirgeme bizler aciz günahkar dua etmeyi dahi bilmeyen kullarınız bizlerin değilse bile Gül kokulu peygamberimiz hz Muhammed (sav)hatırına onun güzel yüzü suyu hürmetine bizide mucizenle sevindir içinde bizlerinde bulunduğu tüm isteyen kullarına eli yüzü düzgün sağlığı sıhhati yerinde olan bütün uzuvları tam olan önce sana Allahım sonra vatanına milletine sonrada ana babasına hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı dünyaya getirip bakıp besleyip okutup hayırlı iş sahibi hayırlı eş ve hayırlı evlat olduğu günleri görmeyi nasip et Yarabbim(AMİN)
Evet biz sadece 4 ayı hesapladık öncesinde 40 bin gitmiştir en az yol parası ilaç parası tedavisi il dışı yapıyorduk yemesi derken sadece biraz dikkatli düşünmek gerekli ..insallah ikinciye gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın canımbende ilkden sonra bekleyecegim kis giriyor maddi yonunude dusunuyoruz artik maneviyattan cok cabalamak istesekfe bazen imkanlar el vermiyor
Allah kabul etsin ne güzel bir dua bu böyle kalbim serinlediKızlar suan abdestli seccadedeyim içimden geldi hem ağlıyorum hem dua ediyorum hepimize...yumurtaya can veren Allahım ol emrinle dağı taşı yaratan Rabbim bir kan pıhtısından biz insanoğlunu var eden güzeller güzeli sevgili nolur mucizeni bizlerden de esirgeme bizler aciz günahkar dua etmeyi dahi bilmeyen kullarınız bizlerin değilse bile Gül kokulu peygamberimiz hz Muhammed (sav)hatırına onun güzel yüzü suyu hürmetine bizide mucizenle sevindir içinde bizlerinde bulunduğu tüm isteyen kullarına eli yüzü düzgün sağlığı sıhhati yerinde olan bütün uzuvları tam olan önce sana Allahım sonra vatanına milletine sonrada ana babasına hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı dünyaya getirip bakıp besleyip okutup hayırlı iş sahibi hayırlı eş ve hayırlı evlat olduğu günleri görmeyi nasip et Yarabbim(AMİN)
Allah razı olsun canım Allahım kabul etsin Allah gönlüne göre versinKızlar suan abdestli seccadedeyim içimden geldi hem ağlıyorum hem dua ediyorum hepimize...yumurtaya can veren Allahım ol emrinle dağı taşı yaratan Rabbim bir kan pıhtısından biz insanoğlunu var eden güzeller güzeli sevgili nolur mucizeni bizlerden de esirgeme bizler aciz günahkar dua etmeyi dahi bilmeyen kullarınız bizlerin değilse bile Gül kokulu peygamberimiz hz Muhammed (sav)hatırına onun güzel yüzü suyu hürmetine bizide mucizenle sevindir içinde bizlerinde bulunduğu tüm isteyen kullarına eli yüzü düzgün sağlığı sıhhati yerinde olan bütün uzuvları tam olan önce sana Allahım sonra vatanına milletine sonrada ana babasına hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı dünyaya getirip bakıp besleyip okutup hayırlı iş sahibi hayırlı eş ve hayırlı evlat olduğu günleri görmeyi nasip et Yarabbim(AMİN)
rapor cikarmismiydin canim senCanım ben özel hastanede yaptırıcam işlem 350 tl ama muayene ücreti tahliller ilaçlar vs 1000 tl yi bulur dedi doktorum bakalım hayırlısı
kizlar banada doktor asilama onerdi pkoluyum 2 defa klomen kullandim ama hicbir faydasi olmadi yumurtalarim gelismedi
asilama ucretli diye duydum kacparaya mal oluyor bi bilginiz var mi
merhaba hoş geldiniz inş. en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırısnız.sigorta var rapordan bahsetmedi doktor adet gunu gel demisti .
yaptirrsam üniversite hastanesinde yaptircam
ama devletteki de senin 2. cocuk oldugundan ucretli dedi
oyy kıyamamaKızlar eşimle konuştuk biraz sanırım 1 aşılama daha yapıp bir daha denemeyecegiz elimize son 4 ayda ortalama 13 binden fazla para geçmiş ve biz halen kuruş sayıyoruz ve elde var sıfır kendimizi erteleyerek yaşamaktan çok yorulduk
Kızlar suan abdestli seccadedeyim içimden geldi hem ağlıyorum hem dua ediyorum hepimize...yumurtaya can veren Allahım ol emrinle dağı taşı yaratan Rabbim bir kan pıhtısından biz insanoğlunu var eden güzeller güzeli sevgili nolur mucizeni bizlerden de esirgeme bizler aciz günahkar dua etmeyi dahi bilmeyen kullarınız bizlerin değilse bile Gül kokulu peygamberimiz hz Muhammed (sav)hatırına onun güzel yüzü suyu hürmetine bizide mucizenle sevindir içinde bizlerinde bulunduğu tüm isteyen kullarına eli yüzü düzgün sağlığı sıhhati yerinde olan bütün uzuvları tam olan önce sana Allahım sonra vatanına milletine sonrada ana babasına hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı dünyaya getirip bakıp besleyip okutup hayırlı iş sahibi hayırlı eş ve hayırlı evlat olduğu günleri görmeyi nasip et Yarabbim(AMİN)
merhaba hoş geldiniz inş. en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırısnız.
benim özel hastanede 1000 tl ye mal oldu ilaçlar+dr muayene+aşılama
bsk anadolu hastanesiydi.
rapor muhabbeti var bildiğim ama şimdiden o hakkı kullanınca daha büyük tedavide tüp bebekte devlet karşılamıyormuş eczacı söylemişti. birine sorun isterseniz.
tesekkurederim cevabin icin :)
ozelde 1000 tl diyosun ozmn belki benim daha uygun fiyata olabilr yaptirrsam tipta olcak
o nasıl bir yöntem ilk kez duyuyorummerhaba hoş geldiniz inş. en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırısnız.
benim özel hastanede 1000 tl ye mal oldu ilaçlar+dr muayene+aşılama
bsk anadolu hastanesiydi.
rapor muhabbeti var bildiğim ama şimdiden o hakkı kullanınca daha büyük tedavide tüp bebekte devlet karşılamıyormuş eczacı söylemişti. birine sorun isterseniz.
oyy kıyamama( Rabbim yardımcınızz olsun aslında nekadar kolay birşeyy ama kimisi için zor meşakaltli para dökmeli yani bizler için. Vardır bir hayır bundada. inş. daha fazlasında gerek kalmaz. canım ben para pul düşünmüyorum stresinden hayal kırıklığından dolayı artık aşılama falan tedavi falan yaptırmayacağım. oluruna bıraktım. Ama elimde femara ilacı var on kullanmaya başlayacağım onada hatrı ssayılır bir para vermiştim. ziyan olmasın 7 gün kullanacağım. birde bugun ateş ölçme yönetmine başladım. ben erken ymurtluyorum. oğlumda 14 ay adetin 13. gününde hep değerlendirmeler yapmıştık olmamıştı meğerse 9.10. günlerde yumurtluyormuşum. 15.ayda ateş ölççme yöntemini kullanmıştım o ay hamile kalmıştım. sona bıraktımdı onu deniyorum
oyy cansın sen gözlerim dolduuu amin amin inş. canım
gunaydin :)bu arada günaydın herkese
Aminnnnnn yüreğine diline saglık canım benım allahım kabul etsın duanı dualarımızı günümü aydınlattın duanlaKızlar suan abdestli seccadedeyim içimden geldi hem ağlıyorum hem dua ediyorum hepimize...yumurtaya can veren Allahım ol emrinle dağı taşı yaratan Rabbim bir kan pıhtısından biz insanoğlunu var eden güzeller güzeli sevgili nolur mucizeni bizlerden de esirgeme bizler aciz günahkar dua etmeyi dahi bilmeyen kullarınız bizlerin değilse bile Gül kokulu peygamberimiz hz Muhammed (sav)hatırına onun güzel yüzü suyu hürmetine bizide mucizenle sevindir içinde bizlerinde bulunduğu tüm isteyen kullarına eli yüzü düzgün sağlığı sıhhati yerinde olan bütün uzuvları tam olan önce sana Allahım sonra vatanına milletine sonrada ana babasına hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim hayırlısıyla sağlıklıca evlatlarımızı dünyaya getirip bakıp besleyip okutup hayırlı iş sahibi hayırlı eş ve hayırlı evlat olduğu günleri görmeyi nasip et Yarabbim(AMİN)
Günaydın kızlarrrrGunaydiiiin kizlaaar
Yok canımrapor cikarmismiydin canim sen
Naber bol yumurtalı hatun aşılama günün ne zaman olacak inşallah bu sefer çift sarılı olurda sevmelere öpmelere doyarsınAminnnnnn yüreğine diline saglık canım benım allahım kabul etsın duanı dualarımızı günümü aydınlattın duanla
Aminnnnnn canımmmmm benım işallahhhhhh sabah esim catlatma iğnemi vurdu canım yarın saat 11 de asılama yapılcak bana bol bol dua et şeker kız sevıyorum senı:) hepiniziNaber bol yumurtalı hatun aşılama günün ne zaman olacak inşallah bu sefer çift sarılı olurda sevmelere öpmelere doyarsın
Yaa inşallah bu sefer olacak sana bol bol dua edecem kuzum ikizlerin olur inşallahAminnnnnn canımmmmm benım işallahhhhhh sabah esim catlatma iğnemi vurdu canım yarın saat 11 de asılama yapılcak bana bol bol dua et şeker kız sevıyorum senı:) hepinizi
Aminnnnnn allahım sizin bu güzel yüreklerinizi müjdeyle mükafatlandırsın burdaki bütün hatunlar altın kalpli bunu anladım güzel dualarınız için cok tesekkürler işallah hepimiz evlatlarımızı bıanönce kucağmıza alırız bikacdefa söyledım belkı ama ben senın evlatların olcagnı hissediyorum sen cok güçlüsün allahım senın bu çabanı boşa cıkarmıcak duam ve isteğim bu :)Yaa inşallah bu sefer olacak sana bol bol dua edecem kuzum ikizlerin olur inşallah
Dualarım hepimize kuzum tabiki ederimAminnnnnn canımmmmm benım işallahhhhhh sabah esim catlatma iğnemi vurdu canım yarın saat 11 de asılama yapılcak bana bol bol dua et şeker kız sevıyorum senı:) hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?