canım bende daha önceki aşılamamda rahim kasılmıştı makasla çekti tuttu bende korkmuştum ama hamile kalmıştım bunlar sorun değil takma kafanarahmim yapisikmis giremedim o yaptiki igne gibi sey varya adini unuttum ondan 3 tane denedi acmak icin azicik acti ordan verdi yarimsaat yattim ama ne bileyim o sorunu yasayinca umut felan kalmadi kafamda binbirturlu soru var
benimde oyle yapti cekti makasla o canimi cok yakti ztn bilmiyorm ya iyice bayilacak gibi oldum korktum ya heves felan kalmadicanım bende daha önceki aşılamamda rahim kasılmıştı makasla çekti tuttu bende korkmuştum ama hamile kalmıştım bunlar sorun değil takma kafana
Aminnnnn iyisin deme tatlımmmmm aklım sende yüzün gülsün diye yapıyom şebeklikler ıyi ol emiiiiiiiiii
Şimdi yanında olaydım sana bolllll köpüklü bi kahve yapardım bıde falına bakardım ohhhhh gecerdi sıkıntın allahın izniyle çokta güzel yemek yaparım heeeeeeeee içli köfteden tut mantıya ooooo tıka basa yedırırdım senı aklına bişey gelmezdi tatlımmmmAminnnnn iyisin deme tatlımmmmm aklım sende yüzün gülsün diye yapıyom şebeklikler ıyi ol emiiiiiiiiii
Iyyim kuzum kendimi alıştırmıştım zaten yarın kontrol amaçlı doktora gitmeyi düşünüyorum kist varsa diyeAminnnnn iyisin deme tatlımmmmm aklım sende yüzün gülsün diye yapıyom şebeklikler ıyi ol emiiiiiiiiii
İşallah olmucak ilaclardan dıcek güzelim benımIyyim kuzum kendimi alıştırmıştım zaten yarın kontrol amaçlı doktora gitmeyi düşünüyorum kist varsa diye
hayır canım korkma ben durumda gebelik yaşamıştımbenimde oyle yapti cekti makasla o canimi cok yakti ztn bilmiyorm ya iyice bayilacak gibi oldum korktum ya heves felan kalmadi
git ihmal etme anlasilan oki daha cok sey ogrenexegiz bu yolda napalim mucadele bizden takdir AllahdanIyyim kuzum kendimi alıştırmıştım zaten yarın kontrol amaçlı doktora gitmeyi düşünüyorum kist varsa diye
allah razi olsun iyi geldi azda olsa karamsarligimahayır canım korkma ben durumda gebelik yaşamıştım
Belirti arama kuzum ya sonra daha çok üZülüyor insan ... bel ağrısı oluyor kasık ağrısı oluyor inşallah bebeğin seninledir kuzumkızlar aşılamamın 10 günü belim be yan böğrüm ağrımaya başladı bu iyiye işaret olabilirmi
Insallah kuzum ben tedbirimi alayım da kafam rahat etsin ki gitmek bile istemiyorumİşallah olmucak ilaclardan dıcek güzelim benım
Kesinlikle doğru diyorsun takdir allahıngit ihmal etme anlasilan oki daha cok sey ogrenexegiz bu yolda napalim mucadele bizden takdir Allahdan
beklemek çok zor ya daha bi haftam varBelirti arama kuzum ya sonra daha çok üZülüyor insan ... bel ağrısı oluyor kasık ağrısı oluyor inşallah bebeğin seninledir kuzum
Valla biran öyle demek geldi içimdenİçinemi doğdu doktorum olursa büyük bi ihtimalle ikiz olur dedı temiz kalpli arkadasım benım ayyyyyy siz iyi olun gülünde tavukta olurum ben:)
Canım ben özel hastanede yaptırıcam işlem 350 tl ama muayene ücreti tahliller ilaçlar vs 1000 tl yi bulur dedi doktorum bakalım hayırlısıtesekkkur ederim ♡☆☆
sen yaptirdin mi
yaptirdiysan ne oldu sonuc falan bide ilac olarwk ne kullandin bnm yumurtaliklar cok tembel ilacla bile gelismiyor
Inan göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman bak gün saydım saydığım gundeyimbeklemek çok zor ya daha bi haftam var
350 ye raziyim bnde prof. doktora yaptrcam muayanesi 122 tlymis ayrica para alirmi bilmiyomCanım ben özel hastanede yaptırıcam işlem 350 tl ama muayene ücreti tahliller ilaçlar vs 1000 tl yi bulur dedi doktorum bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canımKızlar eşimle konuştuk biraz sanırım 1 aşılama daha yapıp bir daha denemeyecegiz elimize son 4 ayda ortalama 13 binden fazla para geçmiş ve biz halen kuruş sayıyoruz ve elde var sıfır kendimizi erteleyerek yaşamaktan çok yorulduk
Muhakkak vardır canım en azından ilaç parası da alırlar350 ye raziyim bnde prof. doktora yaptrcam muayanesi 122 tlymis ayrica para alirmi bilmiyom
bende ilkden sonra bekleyecegim kis giriyor maddi yonunude dusunuyoruz artik maneviyattan cok cabalamak istesekfe bazen imkanlar el vermiyorKızlar eşimle konuştuk biraz sanırım 1 aşılama daha yapıp bir daha denemeyecegiz elimize son 4 ayda ortalama 13 binden fazla para geçmiş ve biz halen kuruş sayıyoruz ve elde var sıfır kendimizi erteleyerek yaşamaktan çok yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?