Derdi veren allah dermanini da verir biraz sakin ve sabırlı olun biliyorum zor ama bizim imtihanimiz da bu yonde olacakmış rabbim yar ve yardımcınız olsunKızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
Meleğim benım sakin ol benım kızkardesimin esininde aynı proplemi vardı şuan ikizleri var tüp bebek yaparsınız aşılamayla vakit kaybetmeden lütfen hemen bu kadar yıkılma canımıniçiiii lütfenKızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
canım evde bitkisel şeyler denedinmi hiç eşine ben eşime yapıyordum ve çok faydasını gördüm mesela ibrahim saraçoğlunun harnup kürü inanılmaz faydası oluo hem sayıyı artıırıyor hem de hareketliliğiKızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
hemen karamsar olma lutfen guclu ol ki care bulasin rabbim buyuktur onlarinda kurleri ilaclari var bi yolu bulunur elbet asilama denemezde direk tup bebek denersin bi muddet kurleri dene esine cogalsin yapma boyle yipratma kendini evliligin icin sabir Allahim kolaylastircak imtihanimizi her gittigimiz de bir sey cikmasini biz istemesekde geliyor karsimiza engeller napalim bizde boyle sinaniyoruz cnm benimmmmKızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
Kuzum benim umut olayım hepinize benim yüzde 5 şansım vardı ilk doktoruma göre bak şimdi hamileyim ...Şuan ne söylesem belki inanmıcaksın şuan hem ağlıyorum hem gülüyorum TRuyammm için cok üzüldüm senın için cok mutlu ama rabbımin vardır bı bildiği sen cok güçlüsün hep diyodun ya yarım rahımle mücadele veriyorum dıye bak allahım sana mükafatını verdı içimi umutla doldurdun inannnnn
Sana gerekli olan 1 sprem 1 yumurta sakin üzülme bana da yuzde 5 şans verdiler bak hamileyim ..kaan aydos u araştır ona tüm tahlillerinizi gönder bir yer ile kalmayınKızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
Kızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
Allah ol derse herşey olur bunu bil yeterr canımm lütfen takılma dr unuda değişKızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
Sizin problem neydi neler yaptiniz nasil tedavi gördünüz bizlere tavsiyeleriniz var mi bu arada gözünüz aydin :) hamislerin duasi kabul olurmus bzleri de unutmaKuzum benim umut olayım hepinize benim yüzde 5 şansım vardı ilk doktoruma göre bak şimdi hamileyim ...
Evet ama ya olmazsa korkusu çok şükür varmış
Bence erteleme ben erteledim
pişmanım progesteron verdi mesela daha erken kullanabilirdim
..
.Evet ama ya olmazsa korkusu çok şükür varmış
Bence erteleme ben erteledim pişmanım progesteron verdi mesela daha erken kullanabilirdim
Amin çok değişik bir his hepinize tek tek dua ediyorum rabbim kimsenin içinde bırakmasın
.Kızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya
Senin nezaman oldu asilaman test gunun hangi gun canimNiyeyse sonucum olumsuz olcak gibi hissetmeye simdiden basladm
pazartesi gunu oldu adete 10 gunum var suan yani ayin 14une denk geliyor da needense umutsuzumSenin nezaman oldu asilaman test gunun hangi gun canim
Senin daha varmis canim agrin falan varmi. Umutsuz olma daha cok erken canim benim pazartrsi test gunum bakalimpazartesi gunu oldu adete 10 gunum var suan yani ayin 14une denk geliyor da needense umutsuzum
ay ne guzel vakit gecmis senin sonuca yaklasmissin valla dun bas agrisi bugun sirtim kopacak gibi agriyor yatiyorum hep ondanmi yoksa asilamayami yormaliyim bilmiyorum birde pembemsi kahvemsi bi leke geldi anlayamadmSenin daha varmis canim agrin falan varmi. Umutsuz olma daha cok erken canim benim pazartrsi test gunum bakalim
Evet canim az kaldi benim canim kahve pembemsi lekeler asilamanin ilk gunleri olabiliyr canim normaldir yani bol bol yat dinlen agir isler yapma ben hep dinlenmeye calistim sende oyle yap ins pozitif sonuc aliriz canim benim cok merak ediyrm vallaay ne guzel vakit gecmis senin sonuca yaklasmissin valla dun bas agrisi bugun sirtim kopacak gibi agriyor yatiyorum hep ondanmi yoksa asilamayami yormaliyim bilmiyorum birde pembemsi kahvemsi bi leke geldi anlayamadm
Moral bozmak yok kuzumNiyeyse sonucum olumsuz olcak gibi hissetmeye simdiden basladm
insallah hepimizinki pozitif sonuclanir basimda zaten anneannemle annem var tuvalete zor kaldiriyolar cildircam yatmakdanEvet canim az kaldi benim canim kahve pembemsi lekeler asilamanin ilk gunleri olabiliyr canim normaldir yani bol bol yat dinlen agir isler yapma ben hep dinlenmeye calistim sende oyle yap ins pozitif sonuc aliriz canim benim cok merak ediyrm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?