Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Derdi veren allah dermanini da verir biraz sakin ve sabırlı olun biliyorum zor ama bizim imtihanimiz da bu yonde olacakmış rabbim yar ve yardımcınız olsun

Meleğim benım sakin ol benım kızkardesimin esininde aynı proplemi vardı şuan ikizleri var tüp bebek yaparsınız aşılamayla vakit kaybetmeden lütfen hemen bu kadar yıkılma canımıniçiiii lütfen

canım evde bitkisel şeyler denedinmi hiç eşine ben eşime yapıyordum ve çok faydasını gördüm mesela ibrahim saraçoğlunun harnup kürü inanılmaz faydası oluo hem sayıyı artıırıyor hem de hareketliliği

hemen karamsar olma lutfen guclu ol ki care bulasin rabbim buyuktur onlarinda kurleri ilaclari var bi yolu bulunur elbet asilama denemezde direk tup bebek denersin bi muddet kurleri dene esine cogalsin yapma boyle yipratma kendini evliligin icin sabir Allahim kolaylastircak imtihanimizi her gittigimiz de bir sey cikmasini biz istemesekde geliyor karsimiza engeller napalim bizde boyle sinaniyoruz cnm benimmmm

Kuzum benim umut olayım hepinize benim yüzde 5 şansım vardı ilk doktoruma göre bak şimdi hamileyim ...

Sana gerekli olan 1 sprem 1 yumurta sakin üzülme bana da yuzde 5 şans verdiler bak hamileyim ..kaan aydos u araştır ona tüm tahlillerinizi gönder bir yer ile kalmayın

Doktorum bana dedi ki sayı hiç önemli değil 1 tane bile sperm yeter hamilelik için dedi sakın üzülme lütfen

Allah ol derse herşey olur bunu bil yeterr canımm lütfen takılma dr unuda değiş

Kuzum benim umut olayım hepinize benim yüzde 5 şansım vardı ilk doktoruma göre bak şimdi hamileyim ...
Sizin problem neydi neler yaptiniz nasil tedavi gördünüz bizlere tavsiyeleriniz var mi bu arada gözünüz aydin :) hamislerin duasi kabul olurmus bzleri de unutma

Evet ama ya olmazsa korkusu çok şükür varmış

Bence erteleme ben erteledim
pişmanım progesteron verdi mesela daha erken kullanabilirdim
..

.
Yapayım baari sonucu yazarım kızlar yapincaa

.
Canım çakşır otu kullanın..keçi boynuzu pekmezi icsin esin.hurma yesin bol bol.bişey olmaz korma.yükselir değerler..Allah nasip etsin tatlı bir bebis.uzme kendiniiiii

Slm kizlar bugun asilamamin 10. Gunu ama hic umudum yok gibi siz neler yasadiniz hamile olan arkadaslar asilamadan sonra ne gibi belirtiler yasadiniz paylasirsaniz sevinirim

Senin daha varmis canim agrin falan varmi. Umutsuz olma daha cok erken canim benim pazartrsi test gunum bakalim
ay ne guzel vakit gecmis senin sonuca yaklasmissin valla dun bas agrisi bugun sirtim kopacak gibi agriyor yatiyorum hep ondanmi yoksa asilamayami yormaliyim bilmiyorum birde pembemsi kahvemsi bi leke geldi anlayamadm

ay ne guzel vakit gecmis senin sonuca yaklasmissin valla dun bas agrisi bugun sirtim kopacak gibi agriyor yatiyorum hep ondanmi yoksa asilamayami yormaliyim bilmiyorum birde pembemsi kahvemsi bi leke geldi anlayamadm
Evet canim az kaldi benim canim kahve pembemsi lekeler asilamanin ilk gunleri olabiliyr canim normaldir yani bol bol yat dinlen agir isler yapma ben hep dinlenmeye calistim sende oyle yap ins pozitif sonuc aliriz canim benim cok merak ediyrm valla

Evet canim az kaldi benim canim kahve pembemsi lekeler asilamanin ilk gunleri olabiliyr canim normaldir yani bol bol yat dinlen agir isler yapma ben hep dinlenmeye calistim sende oyle yap ins pozitif sonuc aliriz canim benim cok merak ediyrm valla
insallah hepimizinki pozitif sonuclanir basimda zaten anneannemle annem var tuvalete zor kaldiriyolar cildircam yatmakdan :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…