Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ya bugun sirtim cok agriyo ve tuvalete gittim akinti geldi kahveli pembeli neden olur ki acaba daha 3. Gun bugun

Hamileyim kızlar
Darısı hepimize olsun başı çektim sizden de güzel haberler bekliyorum

ahh canım yaaa nekadar güzel bir haber verdinn çok ama çokkk tebrik ederim günün en güzel haberi sanırımmm Allahsağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.

Demiştim ben sana demiştim
Evet ama ya olmazsa korkusu çok şükür varmış
.
Allah tamamina erdirsin inşaAllah canım...Ay çok heyecanlı bir seyyy
.
Benim asilamamin 14.günü bende bekliyorum..test falan yapmadım daha...
Bence erteleme ben erteledim pişmanım progesteron verdi mesela daha erken kullanabilirdim

ahh canım yaaa nekadar güzel bir haber verdinn çok ama çokkk tebrik ederim günün en güzel haberi sanırımmm Allahsağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.
Amin çok değişik bir his hepinize tek tek dua ediyorum rabbim kimsenin içinde bırakmasın

Ben sana demiştimmmmmmm sen anne olucaksınnnnn cok sevındımmmmmm cokkkkkkk canımıniçi yaaaaa

Evet ya siz benden çok inandınız sizden de güzel haberler aldıktan sonra tam olacak sevincim
Şuan ne söylesem belki inanmıcaksın şuan hem ağlıyorum hem gülüyorum TRuyammm için cok üzüldüm senın için cok mutlu ama rabbımin vardır bı bildiği sen cok güçlüsün hep diyodun ya yarım rahımle mücadele veriyorum dıye bak allahım sana mükafatını verdı içimi umutla doldurdun inannnnn

Kızlar iş yerinde sinir krizi geçirdim biraz önce ben anne olamıycam artık umudum kalmadı gücüm kalmadı eşimin sperm sayısı 4 milyon bunun 3 milyonu ölü kalan 1 milyonun bir çoğu yıkamada ölür sansınız çok düşük bunu bilin de isterseniz yine yaparız dedi yıkıldım ya

canm olcak oldu mu 1 tane bile yeter .
tup bebekyaptirsaniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…