Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminnnnnn allahım sizin bu güzel yüreklerinizi müjdeyle mükafatlandırsın burdaki bütün hatunlar altın kalpli bunu anladım güzel dualarınız için cok tesekkürler işallah hepimiz evlatlarımızı bıanönce kucağmıza alırız bikacdefa söyledım belkı ama ben senın evlatların olcagnı hissediyorum sen cok güçlüsün allahım senın bu çabanı boşa cıkarmıcak duam ve isteğim bu :)
İNŞALLAH CANIM rabbim ağzından duysun ... bende inanıyorum ama ne zaman olacağını bilemeyiz :)
sende çok güçlüsün kuzum kimse arka arkaya tedavileri kaldıramaz senden mutlu haberi alalım kendim almış gibi mutlu olcam

Arkadaşlar mrb bende geldim araniza adetin 6 gunundeym femaraya devam ediyorum 13 ve 10.5 mm deyiz prs yine takibe gidecegim ilk asi denemem yapilamadan iptal olmustu artik bu seferkini ilk kabul ediyorum heyacan sardi beni tavsiyeleriniz var mi bu surec icin ? Rabbim hepimize ol desin insallah :anneadayı:

İNŞALLAH CANIM rabbim ağzından duysun ... bende inanıyorum ama ne zaman olacağını bilemeyiz :)
sende çok güçlüsün kuzum kimse arka arkaya tedavileri kaldıramaz senden mutlu haberi alalım kendim almış gibi mutlu olcam
Ayyyyyyy cansınızzzzzzz allah razı olsunnnnnn :)

Ayyyyyyy cansınnnnnnnnz allah razı olsunnnnnn :)

Arkadaşlar mrb bende geldim araniza adetin 6 gunundeym femaraya devam ediyorum 13 ve 10.5 mm deyiz prs yine takibe gidecegim ilk asi denemem yapilamadan iptal olmustu artik bu seferkini ilk kabul ediyorum heyacan sardi beni tavsiyeleriniz var mi bu surec icin ? Rabbim hepimize ol desin insallah :anneadayı:
Hoşgeldın canım allahım heyecanını müjdesıyle sonlandırsın aminnnnnnnnnnnn:) herseyde vardır bı hayır belkı doğru zaman şimdidir allahımın izniyle tavsıye deilde sabır diliyorum en cok ona ihtıyacımız oluyo bu dönemde:)

Aminnnn insallah dualarmiz kabul olur rabbim daha fazla aratmasin o kadar karmasik duygular yasadim yasiyorum ki ustesinden gelebilmek icin rabbim güç kuvvet versin hepimize

Aminnnn insallah dualarmiz kabul olur rabbim daha fazla aratmasin o kadar karmasik duygular yasadim yasiyorum ki ustesinden gelebilmek icin rabbim güç kuvvet versin hepimize
Hosgeldın canım kaç yaşındasın neydi sizdeki sıkıntı ne kadarlık evlisin

Hosgeldın canım kaç yaşındasın neydi sizdeki sıkıntı ne kadarlık evlisin
25 yasindayim 26 aylik evliyim ilk birkac ay korunduktan sonra denemeye basladik sonuc alamayinca tedaviye yöneldik 1.5 seneyi askin hastanelerde surunuyorum ben pcosluyum :KK61:

25 yasindayim 26 aylik evliyim ilk birkac ay korunduktan sonra denemeye basladik sonuc alamayinca tedaviye yöneldik 1.5 seneyi askin hastanelerde surunuyorum ben pcosluyum :KK61:
Allahım dermansız dert vermesın burdaki herkesın bi rahatsızlığı var üzülme olurmu bu yol uzun ve sabır isteyen bı yol kımimiz üç sene kimimiz beş sene kımıde sekız on sene savas vermiş insanlar pes etmeden allaha sığınarak mücadele etmek lazım tatlım varsa nasıbımız payımız allahım mutlaka mükafatlandırır bızleri üzülmeeeeeeeeeee:)

Allahım dermansız dert vermesın burdaki herkesın bi rahatsızlığı var üzülme olurmu bu yol uzun ve sabır isteyen bı yol kımimiz üç sene kimimiz beş sene kımıde sekız on sene savas vermiş insanlar pes etmeden allaha sığınarak mücadele etmek lazım tatlım varsa nasıbımız payımız allahım mutlaka mükafatlandırır bızleri üzülmeeeeeeeeeee:)
Ins sabrimizin sonu selamet olur seneye aliriz bebislerimizi kucagimza Ruhudeli Ruhudeli pcos polikistik over demek kist degil yumurtalik icerisinde birden fazla yumurta olma hali yumurtlamadan hormonlara kadar herseyi alt ust eden bisey iste bana vurgun oldugu kesin :)))

kızlar adetime 6 gün kaldı çene bölgesinde iki üç tane sivilce çıktı adetmi olacam dersiniz morelim bozuldu

stresten uzak dur canım stres insanı yiyip bitiriyor düzenli uyu düzenli beslen TAVUK YEMEYİN HORMONLU bol su iç

Back
X