Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen nasıl oldun canım
Biraz daha iyiyim canım dün doktorumla görüşmem çok rahatlattı beni zaten bütün işlemler anesteziyle yapılıyormuş buda korkumu azalttı.Cok üzüldüm çok ağladım ama niye bilmiyorum içimde çok garip bir huzur var tarif edemediğim benim annem çok temiz kalpli çok iyi niyetli bir insandır sürekli kuran okur falan oda aynısını söylüyor ben üzülür diye korkuyordum ama annem çok rahattı dedi garip bir huzur var içinde hiç üzülmek gelmiyor içimden dedi :işsiz:kızlar birde küt diye bu ay hamile çıkarmışım :KK70:

Biraz daha iyiyim canım dün doktorumla görüşmem çok rahatlattı beni zaten bütün işlemler anesteziyle yapılıyormuş buda korkumu azalttı.Cok üzüldüm çok ağladım ama niye bilmiyorum içimde çok garip bir huzur var tarif edemediğim benim annem çok temiz kalpli çok iyi niyetli bir insandır sürekli kuran okur falan oda aynısını söylüyor ben üzülür diye korkuyordum ama annem çok rahattı dedi garip bir huzur var içinde hiç üzülmek gelmiyor içimden dedi :işsiz:kızlar birde küt diye bu ay hamile çıkarmışım :KK70:
Insallah canım ya umut her zaman vardır buze bur yumurta bir sprem gerekli

Kızlar ben özele geldim sabah kanamam artar gibi oldu pembe pembe geliyor kafam rahat etmesi lazım çok korkuyorum iş hamile kalmak ile.bitmiyormus onu anladım

Doktorunla görüşsene canım bu normalmiymiş niye bu kadar ağrı olmuş
Bugün burda her yer kapalı doktorumuzu anca pazartesı görebılırız özel numaralarını vermiyolar sadece klınık numarası var oda kapalı devam ederse aksam acile gıdıcem baska yol yok canım üçüncü aşılamam bu ilk defa bu kadar şiddetli ağrım var

Kızlar ben özele geldim sabah kanamam artar gibi oldu pembe pembe geliyor kafam rahat etmesi lazım çok korkuyorum iş hamile kalmak ile.bitmiyormus onu anladım
İşallah kötü bişey olmaz dua edıyorum senın için canım benim üzülme olurmu

Allahım koru Yarabbim inşallah bişey yoktur normaldir canım ya nolur haber ver bizede

Back
X