- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
aynen bende.Günaydın canlar ☺aliskanlik yapti her sabah ilk olarak sayfaya bakiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende.Günaydın canlar ☺aliskanlik yapti her sabah ilk olarak sayfaya bakiyorum
hayır canım anestezi veriolar uyandığın da hiç bi ağrın olmuo bile uykudan kalkmış gibi aynıacimiyormu uyusturuyolar mi simdi ztn hamile kalmazsam onun korkusu sardi asilama beni mahvetti cu ku
Kesinlikle birde yani dili ayni derdi paylaşıyoruz☺aynen bende.biri yazsada konuss modundayim vakit daha guzel geciyo dusunsende sonucu burda herkesin derdini dinleyip ortak oluyosun iyi oluyo
Günaydın canım hala ağrılarım devam edıyo gece hiç uyutmadı kasıklarıma vuruyo ben hiç iyi deilim ağrı bi gidiyo bi geliyo delirtıyo beniKızlar günaydınnnnnHurihuri2013 canımcığım nasıl oldun
Biraz daha iyiyim canım dün doktorumla görüşmem çok rahatlattı beni zaten bütün işlemler anesteziyle yapılıyormuş buda korkumu azalttı.Cok üzüldüm çok ağladım ama niye bilmiyorum içimde çok garip bir huzur var tarif edemediğim benim annem çok temiz kalpli çok iyi niyetli bir insandır sürekli kuran okur falan oda aynısını söylüyor ben üzülür diye korkuyordum ama annem çok rahattı dedi garip bir huzur var içinde hiç üzülmek gelmiyor içimden dediSen nasıl oldun canım
Günaydın canım hala ağrılarım devam edıyo gece hiç uyutmadı kasıklarıma vuruyo ben hiç iyi deilim ağrı bi gidiyo bi geliyo delirtıyo beni![]()
Insallah canım ya umut her zaman vardır buze bur yumurta bir sprem gerekliBiraz daha iyiyim canım dün doktorumla görüşmem çok rahatlattı beni zaten bütün işlemler anesteziyle yapılıyormuş buda korkumu azalttı.Cok üzüldüm çok ağladım ama niye bilmiyorum içimde çok garip bir huzur var tarif edemediğim benim annem çok temiz kalpli çok iyi niyetli bir insandır sürekli kuran okur falan oda aynısını söylüyor ben üzülür diye korkuyordum ama annem çok rahattı dedi garip bir huzur var içinde hiç üzülmek gelmiyor içimden dedikızlar birde küt diye bu ay hamile çıkarmışım
![]()
Doktora gitaen nasıl olur kuzum bol bol.su iç suyu aksatmaGünaydın canım hala ağrılarım devam edıyo gece hiç uyutmadı kasıklarıma vuruyo ben hiç iyi deilim ağrı bi gidiyo bi geliyo delirtıyo beni![]()
Doktor ne dedi nedenmiş kanamaların. Dikkat et kendine.Kızlar ben özele geldim sabah kanamam artar gibi oldu pembe pembe geliyor kafam rahat etmesi lazım çok korkuyorum iş hamile kalmak ile.bitmiyormus onu anladım
Bugün burda her yer kapalı doktorumuzu anca pazartesı görebılırız özel numaralarını vermiyolar sadece klınık numarası var oda kapalı devam ederse aksam acile gıdıcem baska yol yok canım üçüncü aşılamam bu ilk defa bu kadar şiddetli ağrım varDoktorunla görüşsene canım bu normalmiymiş niye bu kadar ağrı olmuş
İşallah kötü bişey olmaz dua edıyorum senın için canım benim üzülme olurmuKızlar ben özele geldim sabah kanamam artar gibi oldu pembe pembe geliyor kafam rahat etmesi lazım çok korkuyorum iş hamile kalmak ile.bitmiyormus onu anladım
yeni gordum msjini haber et mutlakaaaa rabbim korusun kptu bisey degildir insallahKızlar ben özele geldim sabah kanamam artar gibi oldu pembe pembe geliyor kafam rahat etmesi lazım çok korkuyorum iş hamile kalmak ile.bitmiyormus onu anladım
Kızlar ben özele geldim sabah kanamam artar gibi oldu pembe pembe geliyor kafam rahat etmesi lazım çok korkuyorum iş hamile kalmak ile.bitmiyormus onu anladım
Kizlar 3 gun adetim gecikti. B-hcg 3.24 çıktı. Sizce tekrar etmeme gerek var mı
Pozitif olması için kaç çıkması lazımki
kırmızlar gelmezse 2 gün sonra tekrar edin benceee inş. pozitiftirrrKizlar 3 gun adetim gecikti. B-hcg 3.24 çıktı. Sizce tekrar etmeme gerek var mı
5 ten yukaır olması gerekiyor. ama bazen geç döllenme olduğunda ilk değer düşük oluyormuşPozitif olması için kaç çıkması lazımki
kırmızlar gelmezse 2 gün sonra tekrar edin benceee inş. pozitiftirrr
5 ten yukaır olması gerekiyor. ama bazen geç döllenme olduğunda ilk değer düşük oluyormuş