Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tlc kanalında “bebek geldi işler değişti” diye süper bi program var şuan kızlar izleyinn mutlaka;)
Size de tecrübe olur annelik için ;)
Bebeklerinden önceki hayatları bebek olduktan sonra nasıl değiştiğini anlatan bebişleriyle vakit geçirirken mücadele eden anne babaları gösteriyo hemen şimdi açın ;)

Spermler ilerleyememesi için tüplerin tıkalı olması gerekmiyo mu canım??
Ben kendim rahim filmi cekilene kadar heralde tüpüm tıkalı diye düşünüyodum
Ama onlar da açık çıktı , şimdi diyorum ki spermler ilerleyemiyor mu acaba ya da ilerleyince döllenme neden olmuyo acaba sorular sorular :KK43:
Spermler normal ilişkide vajinaya boşalır. Oradan rahime oradan kanallara tüplere geçer. Asilamada bizim atlattigimiz kapı rahim-vajina arası. O yüzden böyle bı yorum yaptım. Ama ne biliyim aşılama tutmasaydi demek ki sorun orda da değil dollenmede veya bebeğin tutunmasinda diye düşünürdüm. Bilimsellikten oldukça uzak :)

Evet kızlar dün akşam çıkarım demiştim şimdi geldim eve akşam salmadilar.belki kanamam olur diye polip 1.5 cm mis. Adet olunca gidecem tedavime yeniden başlayacak. Çok şükür atlattim.
hadi gözün aydın önümüzde ki ay tedavin başlıyo çok beklemiceksin

Spermler normal ilişkide vajinaya boşalır. Oradan rahime oradan kanallara tüplere geçer. Asilamada bizim atlattigimiz kapı rahim-vajina arası. O yüzden böyle bı yorum yaptım. Ama ne biliyim aşılama tutmasaydi demek ki sorun orda da değil dollenmede veya bebeğin tutunmasinda diye düşünürdüm. Bilimsellikten oldukça uzak :)
Dediğin gibi canım belki de spermler tüpleri aşamıyo ya da aşana kadar ölüyo yumurtayla bulusamıyo ;) böyle avutuyorum kendimi ;)

Kızlar bişey sorcam
Kadında da erkekte de hiçbir sorun yokken ve düzenli ilişki olurken döllenme neden olmaz??
Kendim de öyleyim bir arkadasım da öyle
Canm bizde de sorun yoktu ama tip dilinde sebepsiz infertiliye deniyor buna. Belki de yumrta kendine sperm almak istemiyor olabilir. Çnkü kendj kabul ettiği sperm ile dölleniyor ya

Evet kızlar dün akşam çıkarım demiştim şimdi geldim eve akşam salmadilar.belki kanamam olur diye polip 1.5 cm mis. Adet olunca gidecem tedavime yeniden başlayacak. Çok şükür atlattim.
Gecms olsun canim. Dikkat et kendjne

Olabilir canm. Bunun içinde decamli degerlndirme yapmak gerekir catladigi zamanlrda. Birde rabbimm işi sonucta ol der ve olur
Aynen ben onun da bi zamanı oldugunu düşünüyorum canım..demekki henüz vakti gelmedi..
Tvde neler görüyorum valla 50yaşından sonra tüp bebekle hamile kalan teyzeyi mi dersin yumurta tedavisiyle kırklı yaşlarında beşiz doğuran kadını mı dersin onları görünce umutlanıyorum ama bi yanım da umutsuz
Neyse şuan mide bulantın filan oluyo mu mide bulantısı kusma en korktugum gebelik belirtisi ;)
Neler hisssediyosun

Aynen ben onun da bi zamanı oldugunu düşünüyorum canım..demekki henüz vakti gelmedi..
Tvde neler görüyorum valla 50yaşından sonra tüp bebekle hamile kalan teyzeyi mi dersin yumurta tedavisiyle kırklı yaşlarında beşiz doğuran kadını mı dersin onları görünce umutlanıyorum ama bi yanım da umutsuz
Neyse şuan mide bulantın filan oluyo mu mide bulantısı kusma en korktugum gebelik belirtisi :KK66:
Neler hisssediyosun
4+5 olduk ama smdilk bulantm yok insaallah da olmaz. Sdce dün gece biraz midem kötü gbiydj ama gecti şükür. Keseyi goremedigm icn biraz düşünceliyz ama ben rabbime sıginrm her zamn o bilir en doğrusunu :anne:

Aşılama yaptırıpta ikizlere hamile olan var mi bende yaptıracağım da ikiz olmasını çok istiyorum böyle birşey mümkün mu

Back
X