Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi pazarlar hanımlar,benim asılama 8.günü,catlatma ignesi 9.günü tutmadı sanırım

Eklentiler

• BD75087C-2104-4986-8108-45250122D757.webp
    BD75087C-2104-4986-8108-45250122D757.webp
    12 KB · Görüntüleme: 54
kuzucuklar benim adetime daha 6 gün var kahverengi lekeyle karışık akıntı geliyor ve bugün çok halsizdim hep uyukladım adetmi oluyorum dersiniz canlar

Tatlim sendemi 25 kasim. bende ayni. Erken dediler ben daha yapmiyorum. Umutsuzluga kapilma bence cunku suan dogru sonucu vermez.
Evet 25 kasım cnm..Testin güncel hali bu,bekledikte koyulaştı.Ben gecen ay çatlatma iğnesi olmustuım 10.günde iğnenin etkisi gitmişti.O zamn 10.günde yaptığım testte cıkmamıstı.Sizde belirti var mı peki?Bende var biseyler ama psikolojiktir diye konduramıyorm:(

Eklentiler

• thumbnail_IMG_0534.webp
    thumbnail_IMG_0534.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 50
Evet 25 kasım cnm..Testin güncel hali bu,bekledikte koyulaştı.Ben gecen ay çatlatma iğnesi olmustuım 10.günde iğnenin etkisi gitmişti.O zamn 10.günde yaptığım testte cıkmamıstı.Sizde belirti var mı peki?Bende var biseyler ama psikolojiktir diye konduramıyorm:KK43:
Canim benim en buyuk belirtim sol kasigimsaki topumsu bir his. Mesela bacagimi bükünce sol kasigimda sanki bisey varda sizliyor bi anlik boyle bicak saplanma hissi oluyor. Mesela gece yatakta sag tarafa donunce sol kasigim altta kaliyorya boyle bi hoplatiyo beni sizidan bi saniyelik bisey. Senin nedir belirtin. Bende psikolojik oldugunu dusunuyorum cunku daha oncede yasadm bunlari.

Kizlar cok kotu grip oldum. Hamilelik suphesi malum. Hangi ilaclari icebilirim. Gozlerimi acamiyorm ates 38

Ya kızlar benim karnımdaki şişlik geçmedi hala hiçbir kıyafetim olmuyor iş başı yaptım ama giyecek kıyafet bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Back
X