Evet kuzum ben 14 gun boyunca vurmustum ke dimeBen kendim yapamıyorum canım sen yapabiliyor musun kendine?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum ben 14 gun boyunca vurmustum ke dimeBen kendim yapamıyorum canım sen yapabiliyor musun kendine?
Canım cok silik var ama iğnenın etkısı olabılır benım 13 gune kadar silik cıkdı ama sonuç husrandıİyi pazarlar hanımlar,benim asılama 8.günü,catlatma ignesi 9.günü tutmadı sanırım
Valla ben de kendime vurabilirim de risk alma dediler doktorum da dedi gel ben yaparım dedi :/Evet kuzum ben 14 gun boyunca vurmustum ke dime
Evet silik var ama ignedenKendimi hazırlayayaım bariCanım cok silik var ama iğnenın etkısı olabılır benım 13 gune kadar silik cıkdı ama sonuç husrandı
Evet evet ben gecen ay 10 günde yapmıstım daha koyu cıkmıstı,meraktan yaptımTestleri sanırım 14.günü yapmak lazım kızlar
canım tahlili erken yapmışsın doktorlar ısrarla idrarla test yapmayın diyorİyi pazarlar hanımlar,benim asılama 8.günü,catlatma ignesi 9.günü tutmadı sanırım
Gebelik testi yapın yerleşme kanaması olabilirkuzucuklar benim adetime daha 6 gün var kahverengi lekeyle karışık akıntı geliyor ve bugün çok halsizdim hep uyukladım adetmi oluyorum dersiniz canlar
Tatlim sendemi 25 kasim. bende ayni. Erken dediler ben daha yapmiyorum. Umutsuzluga kapilma bence cunku suan dogru sonucu vermez.İyi pazarlar hanımlar,benim asılama 8.günü,catlatma ignesi 9.günü tutmadı sanırım
Evet 25 kasım cnm..Testin güncel hali bu,bekledikte koyulaştı.Ben gecen ay çatlatma iğnesi olmustuım 10.günde iğnenin etkisi gitmişti.O zamn 10.günde yaptığım testte cıkmamıstı.Sizde belirti var mı peki?Bende var biseyler ama psikolojiktir diye konduramıyormTatlim sendemi 25 kasim. bende ayni. Erken dediler ben daha yapmiyorum. Umutsuzluga kapilma bence cunku suan dogru sonucu vermez.
yok yok ben bisey denemek için yaptım.Gecen ay 10.günde etkisi gitmişti iğnenin.Belki buayda gitmistr diye yaptım ama gitmemiş..canım tahlili erken yapmışsın doktorlar ısrarla idrarla test yapmayın diyor
yerleşme olabilir?İns öyledir test yaptınız mı?kuzucuklar benim adetime daha 6 gün var kahverengi lekeyle karışık akıntı geliyor ve bugün çok halsizdim hep uyukladım adetmi oluyorum dersiniz canlar
Canim benim en buyuk belirtim sol kasigimsaki topumsu bir his. Mesela bacagimi bükünce sol kasigimda sanki bisey varda sizliyor bi anlik boyle bicak saplanma hissi oluyor. Mesela gece yatakta sag tarafa donunce sol kasigim altta kaliyorya boyle bi hoplatiyo beni sizidan bi saniyelik bisey. Senin nedir belirtin. Bende psikolojik oldugunu dusunuyorum cunku daha oncede yasadm bunlari.Evet 25 kasım cnm..Testin güncel hali bu,bekledikte koyulaştı.Ben gecen ay çatlatma iğnesi olmustuım 10.günde iğnenin etkisi gitmişti.O zamn 10.günde yaptığım testte cıkmamıstı.Sizde belirti var mı peki?Bende var biseyler ama psikolojiktir diye konduramıyorm![]()
canım çok ilaç almamaya çalış bol bol limonlu ballı sıcak su iç portakal mandalina tüketKizlar cok kotu grip oldum. Hamilelik suphesi malum. Hangi ilaclari icebilirim. Gozlerimi acamiyorm ates 38