Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kızlar benim karnımdaki şişlik geçmedi hala hiçbir kıyafetim olmuyor iş başı yaptım ama giyecek kıyafet bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım
tedavilerden sonra kilo alabiliyorsun vücut ödem de yapıyor kimyonlu su iç sabahları bol da su tüket birde kilo kontrolü yap belki kilo aldın

tedavilerden sonra kilo alabiliyorsun vücut ödem de yapıyor kimyonlu su iç sabahları bol da su tüket birde kilo kontrolü yap belki kilo aldın
Kuzum kilom çok yok ama karın kısmımda sanırım ödeme bağlı şişlik var zaten iştahımda yok doğru düzgün birşey yemiyorum mekik falan mı ceksem diye düşünmeye başladım

Kuzum kilom çok yok ama karın kısmımda sanırım ödeme bağlı şişlik var zaten iştahımda yok doğru düzgün birşey yemiyorum mekik falan mı ceksem diye düşünmeye başladım
limonlu su iç arada dikkat et tansiyon düşürür birde kimyonlu su iç rezene de olabilir sökersin ödemi

Göbek kısmında şişlik varsa hafif ohss olmuş olabilirsin. Yani yumurtalıkların su toplayıp şişmiş olabilir. Onun tek çözümü bol su içmek. Kendiliğinden geciyor. Ağrı nefes darlığı falan hissedersen mutlaka dra git.

bende aynıyım canım iğnelerden kilo aldım ve göbek de var geçmedi hala

limonlu su iç arada dikkat et tansiyon düşürür birde kimyonlu su iç rezene de olabilir sökersin ödemi

Göbek kısmında şişlik varsa hafif ohss olmuş olabilirsin. Yani yumurtalıkların su toplayıp şişmiş olabilir. Onun tek çözümü bol su içmek. Kendiliğinden geciyor. Ağrı nefes darlığı falan hissedersen mutlaka dra git.

Kızlar tşk ederim kimyonlu suyu içemem ama rezene ve limonlu suyu içerim öyle nefes darlığı yok ama çok afedersiniz gazım çok oluyor toplum içinde tutup kendimi sıkarsam kaşıklarıma ağrı giriyor

Canim benim en buyuk belirtim sol kasigimsaki topumsu bir his. Mesela bacagimi bükünce sol kasigimda sanki bisey varda sizliyor bi anlik boyle bicak saplanma hissi oluyor. Mesela gece yatakta sag tarafa donunce sol kasigim altta kaliyorya boyle bi hoplatiyo beni sizidan bi saniyelik bisey. Senin nedir belirtin. Bende psikolojik oldugunu dusunuyorum cunku daha oncede yasadm bunlari.
Gözle görülür tek belirti gögüslrimde halkalar oldu kahverengi,birazda tansiyon düsüklüğü var,uyku da tabi..Aynen bende hepsini birebir yasadım ama daha hic hamile kalamadım:(

Kızlar tşk ederim kimyonlu suyu içemem ama rezene ve limonlu suyu içerim öyle nefes darlığı yok ama çok afedersiniz gazım çok oluyor toplum içinde tutup kendimi sıkarsam kaşıklarıma ağrı giriyor
wcye kalkacaksın bol bol rezenede gaz çıkarttırıyor ama kimyonlu su daha iyi daha hızlı raahatlarsın

İkinci aşılamam ve yine olmadi :/
Ne hissettigini o kadar iyi anliyorum ki. :KK43: Allahim guldursun yuzumuzu artik
Gözle görülür tek belirti gögüslrimde halkalar oldu kahverengi,birazda tansiyon düsüklüğü var,uyku da tabi..Aynen bende hepsini birebir yasadım ama daha hic hamile kalamadım:KK43:
aynen bende 2 yili geride biraktim hic hamile kalamadim bu ay ilk defa asilamayla bismillah dedim:KK43:

Ne hissettigini o kadar iyi anliyorum ki. :KK43: Allahim guldursun yuzumuzu artik

aynen bende 2 yili geride biraktim hic hamile kalamadim bu ay ilk defa asilamayla bismillah dedim:KK43:
benim mayısta 3 sene olcak:(Benim sağ tüp tıkalı onun dısında görünen bir engel yok.ilk asılama bizimde..Allah dualarımızı kabul etsin insallahh:dua:

benim mayısta 3 sene olcak:KK43:Benim sağ tüp tıkalı onun dısında görünen bir engel yok.ilk asılama bizimde..Allah dualarımızı kabul etsin insallahh:dua:
Madem tüplerde tıkanma var niye aşılamayla zaman kaybediyorsunuz ki canım maddi durumun el verirse bence direk tüp bebeğe yönelin derim

Hiç sormaaa ödemlerle basım belada koca götlü koca göbekli bi hatun oldum elbiselere sığamıyorum

Hiç sormaaa ödemlerle basım belada koca götlü koca göbekli bi hatun oldum elbiselere sığamıyorum
Olsun canın saolsun sen ıyı ol buna can sıkılırmı tatlım bende synı durumdayım ama sıkıntı etmıyom allahın izniyle hersey güzel olcak canını sıkma olurmu bız burdayıx arkadasım :)

Madem tüplerde tıkanma var niye aşılamayla zaman kaybediyorsunuz ki canım maddi durumun el verirse bence direk tüp bebeğe yönelin derim
Valla onu 1,5 sene sonra öğrendik hsgde.Drum tüp bebeğe son care olarak bakıyor biraz..Tek tüplede kalınır diye..Zaten artık kaybedeceğimiz kadar vakit kaybettik :)Asılama cok zaman kaybı olmaz artık.:halay:

kızlaaar burdayım ben evde istirahatteydim uzun bir süre hepinizi merak ediyorum Ruhudeli Ruhudeli @sosyalbilimci Hurihuri2013 Hurihuri2013 Missss Missss kızlar emin olun burayı çok özledim
bizim işyeri evin altında ama aşağı bile inemiyorum pc de burada telefondan girilmiyor bazen umarım her şey yolundadır :KK200::KK200::KK200:
Canm bnde yatiyorum 2-3 gundr. Haftasonu hafif kanamam oldu ama şükur iyiyz ve devam etmedi :emir_bebek::KK200:

Back
X