Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım hafif kanama normalmişş netten baktım..zaten bi dün geldi iki damla geçti..

Ben valla arada bi kasık agrısı karın agrısı bel agrısı hissediyorum umarım tutmuştur
Sorma eşlerimizz ahh eşlerimiz :KK43: heyecan yapıyo üstüme düşüyo sürekli hamileyim gibi davranıyoo :KK43: o öyle yaptıkça ikimiz de umutlanıyoruz hayırlsı valla ama her türlü sonuca hazırlandık napalım kısmet..
Kuzum temizlik filan yapmaa ben yemek ve çamaşır asma dışında bişey yapmıyorum akşam eşime süpürttürdüm evi..nolur nolmazz yapma eşine yaptır ne biliyim annene filan yaptır
İlişkide cok agrı oluyo dimi ? :)
canim valla yaptim bugun temizlik.annemlere yakın oturmuyorum ki.eşim dedi yapılacak bisey varsa yapayim diyede kendim yapmayinca icime sinmiyor ;) benim sadece ara ara batma seklinde kasık agrim oluyor..ilişkide ağrım olmuyorda sonrasında kasık agrim cok oluyor.dedim ya iliskiden de korkuyorum tutacaksada engel oluruz diye ama doktor dedi iliski olsun diye

birinci olmassa ikincisi kaç sene sonraolur bilmiyorum canım çünkü 1. bile annem yardım ediyor durumumuz yok canım bir de benim araştırmalarıma göre mikro enjeksiyon yapıldığında döllenmeme sorunu ortadan kalkıyormuş bilgin varmı canım
Zaten hepsi mikro enjeksiyon yöntemiyle yapılıyor ama olmayınca olmuyor işte nasipten ötesi yok hem öyle 1. Olmazsa 2.ye kim bilir ne zaman falan deme bizim durumda çok iyi değil bizde borç harç gittik napalım bizim sınavımızda bu demekki deyip pes etmeyeceğiz gerekirse bir daha borca girerim olmadı kredi cekerim herşeyin bir hal yolu vardır yeterki rabbim can sağlığı versin

canim valla yaptim bugun temizlik.annemlere yakın oturmuyorum ki.eşim dedi yapılacak bisey varsa yapayim diyede kendim yapmayinca icime sinmiyor :KK66: benim sadece ara ara batma seklinde kasık agrim oluyor..ilişkide ağrım olmuyorda sonrasında kasık agrim cok oluyor.dedim ya iliskiden de korkuyorum tutacaksada engel oluruz diye ama doktor dedi iliski olsun diye
hilallll hilallll canım fazla yorma kendini yine de..
Benim ilişki sırasında da sonrasında da cok agrım oldu :( neyseki geçiyo
Benim doktorum sadece aşılama günü ilişki önerdi sonrasını bana bıraktı
Senin doktorun gün aşırı mı dedi kaç gün önerdi?

canim valla yaptim bugun temizlik.annemlere yakın oturmuyorum ki.eşim dedi yapılacak bisey varsa yapayim diyede kendim yapmayinca icime sinmiyor :KK66: benim sadece ara ara batma seklinde kasık agrim oluyor..ilişkide ağrım olmuyorda sonrasında kasık agrim cok oluyor.dedim ya iliskiden de korkuyorum tutacaksada engel oluruz diye ama doktor dedi iliski olsun diye
Merhaba benimde sağ kasigimda batma oldu dün çok fazla hemde

dün sağ kasigimda çok fazla batma oldu o kadar gün geçip (catlatma ignesi aşılama vs aradan 4 gün gecip yumurta yeni çatlamış olabilir mi dün bir de erindim ilişki yaşamadıkyumurtlamayikaçırdıysam diye korkuyorum ya

dün sağ kasigimda çok fazla batma oldu o kadar gün geçip (catlatma ignesi aşılama vs aradan 4 gün gecip yumurta yeni çatlamış olabilir mi dün bir de erindim ilişki yaşamadıkyumurtlamayikaçırdıysam diye korkuyorum ya
canım yumurta catlamasida olabilir.doktorlar aşılama sonrasi ondan ilişki öneriyor.catlamayan yumurta varsa belki onları yakalariz diye.korkma icini ferah tut.bugün denersiniz ;)

hilallll hilallll canım fazla yorma kendini yine de..
Benim ilişki sırasında da sonrasında da cok agrım oldu :KK43: neyseki geçiyo
Benim doktorum sadece aşılama günü ilişki önerdi sonrasını bana bıraktı
Senin doktorun gün aşırı mı dedi kaç gün önerdi?
ya istesemde cok.dikkat edemiyorum bide çalışıyorum ister istemez vücut yoruluyor :( ama bundan sonra dikkat ederim evde hiç bişey yapmam ;) aynen canım doktor bana 12 gün boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi.ama mesela dün ilişki günüydü ama olmadı.insan o moda giremiyorki ha bire.artık bugün deneyeceğiz ;) :)

ya istesemde cok.dikkat edemiyorum bide çalışıyorum ister istemez vücut yoruluyor :KK43: ama bundan sonra dikkat ederim evde hiç bişey yapmam :KK66: aynen canım doktor bana 12 gün boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi.ama mesela dün ilişki günüydü ama olmadı.insan o moda giremiyorki ha bire.artık bugün deneyeceğiz :KK66: :)
Canımm bişey sorcam hilallll hilallll aşılama olup ta dinlendikten sonra ayaga kalkınca sperm aktı mı? İşin garip yanı ben kalktıgımda bişey gelmemişti çok az masaya akmıstı içimdekiler nereye gitti?? Hala bu aklıma takılıyoo :eek::KK12:

Canımm bişey sorcam hilallll hilallll aşılama olup ta dinlendikten sonra ayaga kalkınca sperm aktı mı? İşin garip yanı ben kalktıgımda bişey gelmemişti çok az masaya akmıstı içimdekiler nereye gitti?? Hala bu aklıma takılıyoo :eek::KK12:
benim akmıştı canım.yani benimle birlikte aşılama olan kızlarda daha masadan kalkmadan sanki akıyor demislerdi.zaten enjekte edilen meni miktari cok az biseydi.belki seninkinin tamamı icerde kalmıştır daha iyi ;) kafanı bunlara takma canım insallah sonucumuz güzel olacak ;)

benim akmıştı canım.yani benimle birlikte aşılama olan kızlarda daha masadan kalkmadan sanki akıyor demislerdi.zaten enjekte edilen meni miktari cok az biseydi.belki seninkinin tamamı icerde kalmıştır daha iyi :KK66: kafanı bunlara takma canım insallah sonucumuz güzel olacak :KK66:
Meraktan ne saçma şeylerle uğraşır olduk :halay: Ne biliyim kuzum ya hayatımda hiç pozitifi görmedim çift çizgi nedir bilmem :(
Hani en azından hamile kalıp sonradan tutmayan var düşük yapan vs var benim öyle olsa en azından avuturum kendimi hamile kalabiliyorum derdim :eek:

Ve şimdi..şimdi yine olmayacak gibi geliyo bi yanım belki tutmustur diyo hamile hayallerine giriyorum bi yanım da yine negatifi göreceksin diyo

Meraktan ne saçma şeylerle uğraşır olduk :halay: Ne biliyim kuzum ya hayatımda hiç pozitifi görmedim çift çizgi nedir bilmem :KK43:
Hani en azından hamile kalıp sonradan tutmayan var düşük yapan vs var benim öyle olsa en azından avuturum kendimi hamile kalabiliyorum derdim :eek:

Ve şimdi..şimdi yine olmayacak gibi geliyo bi yanım belki tutmustur diyo hamile hayallerine giriyorum bi yanım da yine negatifi göreceksin diyo
al benden de o kadar canim.bendr hiç cift cizgi görmedim hic hamile kalmadim.aynı senin gibi düşünüyorum.bi taraftan kendimi hic hamile olarak düşünemiyorum.kesin negatifi görecem diyorum.sonra diyorum belki ilk aşılamada tutan şanslilardan olmuşumdur deyip hayaller kuruyorum :(

al benden de o kadar canim.bendr hiç cift cizgi görmedim hic hamile kalmadim.aynı senin gibi düşünüyorum.bi taraftan kendimi hic hamile olarak düşünemiyorum.kesin negatifi görecem diyorum.sonra diyorum belki ilk aşılamada tutan şanslilardan olmuşumdur deyip hayaller kuruyorum :KK43:
En iyisi hiç düşünmemek :) eşimle de karar aldık bu konuda pek konuşmuyoruz yoksa umutlanıyoruzz

hilallll hilallll ve bir sebep yok ortada ya da var belki biz bilemiyoruz belki döllenme olmuyo ama neden olmuyosa
canım bi dur bakalım daha olup olmadığını bilmiyoruz.daha 10 günümüz var.Allahim hayırlısını versin.evet sorun yok.hersey yapildi herseye bakıldı sorun yok.ama sebebsiz infertilite diyede bisey var maalesef

Back
X