- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
BENDE 5 ARALIKTA YAPTIRDIM 22 ARALIĞA KADAR ADET OLMAZSAN GEL KANDA BAKALIM DEDİ DOKTORUM AMA BEN 12. GÜN YAPACAĞIM EVDE TEST
İDRAR CNM.DÜN 7. GÜNÜMDE OVÜLASYON TESTİ TEK ÇİZGİ ÇIKTI CUMAYA KADAR ÇİFT ÇİZGİYDİ. 7 GÜNDE ETKİSİ GİTMİŞ MİDİR ACABAidrar testi mi yaptıracaksın yoksa hcg mi ?
Merhaba canımmMerhaba :) Bende 30 kasımda aşılama oldum. Bugün 12.günüm :) Doktor 12. günde belli olur fakat adetini bekleyelim dediEşim de bekle diyor adetime kadar. Çok merak ediyorum.. :) Benim belirtim var mı yok mu bilmiyorum,psikolojiktir diye düşünüyorum,mide bulantım var,midem yanıyo sabahları,kasıklarıma ağrı giriyor arada ama. Senin daha 5. günün belirtin var mı yada belirti sandığın bir şeyler :))))
Hayırlısı olsun canımBENDE 5 ARALIKTA YAPTIRDIM 22 ARALIĞA KADAR ADET OLMAZSAN GEL KANDA BAKALIM DEDİ DOKTORUM AMA BEN 12. GÜN YAPACAĞIM EVDE TEST
Ama bence idrar testi için de bekle canım haftaya yappİDRAR CNM.DÜN 7. GÜNÜMDE OVÜLASYON TESTİ TEK ÇİZGİ ÇIKTI CUMAYA KADAR ÇİFT ÇİZGİYDİ. 7 GÜNDE ETKİSİ GİTMİŞ MİDİR ACABA
Amin canım hayırlısı olsunnMerhaba.. bende ayın 5 inde ikinci aşılamamı yaptırdım.. iki gündür göğüslerim de hassasiyet var hele bugün daha fazla.. kasıklarımda özellikle sağ tarafta ince ince sızı oluyo.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Merhaba canım senden bir gün öncede ben aşılama oldum 6 aralıkta aşılama oldum 20 aralıkta 15 günüm doluyor ama bat 23 aralıkKızlar ben 7 Aralıkta ilk aşılamamı oldum
Allahımın izniyle test günüm 21 Aralık
Doktorum direk kan ver dedi yalnız ben dayanamayıp 20si gibi bi idrar testi yapmayı düşünüyorum biliyorum çok güvenilir değiller ama
İnşallah pozitif sonuçlar alırız hayırlısı olsun öncelikle..heyecanımızı birlikte paylaşalım eminim sizler de benim gibi heyecanlısınızdırsizin kaçıncı aşılamanız? Test gününüz ne zaman? Belirtileriniz var mı?
Gogsumde şişme yok ama dine kadar kasiklarimda çok ağrı vardı bugün ise sırtımda çok agri vardı kas gevşetici merhemle ovduk yatıyorum öyle dinleniyorumAmin canım hayırlısı olsunn
Bende de kasık agrısı adet olacakmıs gibi agrı bel agrısı ve şiş göğüs belirtileri var..ne zaman test yapcaksın?
Bana 21inde kan ver dedi ama ben haftaya idrar testi yaparım önce
Merhaba canımmMerhaba canım senden bir gün öncede ben aşılama oldum 6 aralıkta aşılama oldum 20 aralıkta 15 günüm doluyor ama bat 23 aralık
Ben 0 yüzden sabredebilirsem 23 araliga kadar beklicem sonuç icin canım
Dinlen canımGogsumde şişme yok ama dine kadar kasiklarimda çok ağrı vardı bugün ise sırtımda çok agri vardı kas gevşetici merhemle ovduk yatıyorum öyle dinleniyorum
Sağ kasığımda dine kadar çok batma vardı sol kasigimda ise nadiren oluyordu ama bugün ise batma yok fakat belimde ağrı var kas gevşetici merhemle ovduk yatıyorum qowöyle dinleniyorum birde dunde bugun de geceleri afedersiniz wc ye gittikten sonra aklıma yemek geliyor bir açlık hissi oluşuyor ki sormayın midem kaziniyor yatmadab önce 1 ekmek aksamlari yiyorum nerdeyse ama gece uyaninca tekrar acikiyorum sonra ise her uyanmamda 2 veya 3 bardak su içiyorum dudaklarimda hafif kuruma oluyor bugün çok susadim böyle ışte canımMerhaba canımm
Öncelikle hayırlısı olsunn hepimiz için..
Benim bat ta senle aynı tarihlerde ama ben kendimi biliyorum bekleyemicem galibaeşime söylemem ama..
Bu arada agrın filan var mı
Aşılaması tutanların belirtileri neymiş acaba
Yok canım temizlik yapmıyorum 1 haftadır zaten annemle ablam yanımda kaldılar her işi yaptılar sağolsunlar benim yaptığım bulaşık makinasindaki temizleri yerleştirmek birde dürdügum camasiri yerine koymak geri kalan herşeyi onlar yaptı yataktan kaldirmadilar desem yeridir yeni yeni çamaşır durup yerlestiriyoum buna bile izin vermiyorlardı arada bir hareket ediyorum vucumda kan dolaşımı olsun diye çünkü rahimede kan gitmesi lazım böyle ışte canım sen neler yapıyorsunDinlen canım
Benim göğüsler davul gibi olmus damarlar belirginleşmişş bide acıyo iğnelerin etkisi
Ben de kaç gündür yatıyorum sıkıldım valla bi eşimle dışarı cıkıp geliyoruz onda da cok kalmamaya calısıyorum hasta filan olursam ilaç alamam diye,.
Temizlik filan yapmıyosun dimi
Ben sadece yerleri sildim ama agır kaldırmıyorum eşime süpürge açtırdım
PAZAR SABAHI 13.GÜN OLUCAK CNM O ZAMAN YAPICAM VARSA İLLAKİ SİLİKTE OLSA ÇIKAR BENCE. YOKSADA DURMAK YOK2. 3. DEVAMAma bence idrar testi için de bekle canım haftaya yapp
Helal olsun :) 3ncu negatif olursa ne yapmayi dusunuyorsun? Esinde problem varmiydiPAZAR SABAHI 13.GÜN OLUCAK CNM O ZAMAN YAPICAM VARSA İLLAKİ SİLİKTE OLSA ÇIKAR BENCE. YOKSADA DURMAK YOK2. 3. DEVAM
bende de göğüs şişliği ve hassasiyeti başladı.. iğneden değilmiş gibi geliyor.. iğneyi yapalı 7 gün oluyo .. iğneden olsa daha önce olmaz mıydı. ( kendime belirti arıyorumda :) ) son iki gündür var.. sizde ne zaman başladı ??Dinlen canım
Benim göğüsler davul gibi olmus damarlar belirginleşmişş bide acıyo iğnelerin etkisi
Ben de kaç gündür yatıyorum sıkıldım valla bi eşimle dışarı cıkıp geliyoruz onda da cok kalmamaya calısıyorum hasta filan olursam ilaç alamam diye,.
Temizlik filan yapmıyosun dimi
Ben sadece yerleri sildim ama agır kaldırmıyorum eşime süpürge açtırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?