- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canım hayırlısı olsunn
Bende de kasık agrısı adet olacakmıs gibi agrı bel agrısı ve şiş göğüs belirtileri var..ne zaman test yapcaksın?
Bana 21inde kan ver dedi ama ben haftaya idrar testi yaparım önce
İnşallah sizinde başarıyla sonuçlanır... ilk aşılamanız mı olacak??Ayy kızlar sizin için dua edeceğim..
Bende ocakta aşılamamı olucam inşallah...
Belirtilerinizi mutlaka yazın banada bi umut olur...
Evet canım ilk olucak..İnşallah sizinde başarıyla sonuçlanır... ilk aşılamanız mı olacak??
inşallahta son olur :) aslında eşinizle pek işleri olmuyo sadece ilk kontrolde ve aşılama günü ihtiyaç duyuluyo eşlereEvet canım ilk olucak..
Bakalım eşimin işleri eğer yoğun olmazsa bu ayda yaptırabiliriz...
Açlık susama bende de var kuzumGöz altlarimda morarma var
Ben de ilk iki üç gün hep yattım canım kalkmadım.. şimdi yeni yeni temizlik filan yapıyrum ama agır kaldırmıyorum evi de eşime süpürttürdümYok canım temizlik yapmıyorum 1 haftadır zaten annemle ablam yanımda kaldılar her işi yaptılar sağolsunlar benim yaptığım bulaşık makinasindaki temizleri yerleştirmek birde dürdügum camasiri yerine koymak geri kalan herşeyi onlar yaptı yataktan kaldirmadilar desem yeridir yeni yeni çamaşır durup yerlestiriyoum buna bile izin vermiyorlardı arada bir hareket ediyorum vucumda kan dolaşımı olsun diye çünkü rahimede kan gitmesi lazım böyle ışte canım sen neler yapıyorsun
Ozaman pazar gününe kadar heyecanla bekle bakalım canımPAZAR SABAHI 13.GÜN OLUCAK CNM O ZAMAN YAPICAM VARSA İLLAKİ SİLİKTE OLSA ÇIKAR BENCE. YOKSADA DURMAK YOK2. 3. DEVAM
Bende ilk günden beri var canımbende de göğüs şişliği ve hassasiyeti başladı.. iğneden değilmiş gibi geliyor.. iğneyi yapalı 7 gün oluyo .. iğneden olsa daha önce olmaz mıydı. ( kendime belirti arıyorumda :) ) son iki gündür var.. sizde ne zaman başladı ??
Ben de idrar testi yapmayacaktım ama tutamıcam kendimi18 inde kan vermeyi düşünüyorum.. test yapmayacağım evde totem yaptım kendimce
Sadece eşimin işide değil kuzum ya benimde dişim ağrıyor çok fena aşilamadan önce dişçiye gitmem gerek...inşallahta son olur :) aslında eşinizle pek işleri olmuyo sadece ilk kontrolde ve aşılama günü ihtiyaç duyuluyo eşleresizin için en hayırlı zamanda olur inşallah..
Bende sürekli aç birisiyim ama uyanıkken öyleydim gece uyaninca açlık hissim yoktu 2 gündür çok acikiyorumAçlık susama bende de var kuzumama ben hep açım kendimi bildim bileli
Haydi hayırlısı ya inşallah bebiştirBende sürekli aç birisiyim ama uyanıkken öyleydim gece uyaninca açlık hissim yoktu 2 gündür çok acikiyorum
Sen böyle sağlıklı beslendiğini söylüyorsun ben ise şimdi 2 tane hamburger siparişi verdirdim sabah ise koymalı börek yedim akşama kısır yapmayı düşünüyorumBen de ilk iki üç gün hep yattım canım kalkmadım.. şimdi yeni yeni temizlik filan yapıyrum ama agır kaldırmıyorum evi de eşime süpürttürdümbeslenme ve uykuma özen gösteriyorum günlük süt organik yumurta yoğurt peynir meyve filan
Amin canım hayırlısıyla inşallah yaHaydi hayırlısı ya inşallah bebiştir
Sen böyle sağlıklı beslendiğini söylüyorsun ben ise şimdi 2 tane hamburger siparişi verdirdim sabah ise koymalı börek yedim akşama kısır yapmayı düşünüyorumgeçen gün de eşime yalvar yakar gecenin bir yarısı gidip sucuk ekmek yaptirdim zaten obezdim yani suan 86 kiloyu daha kötü olmaktan korkuyorum ama ne yapayım canım istiyor
Sagol canım benimMaşallah canımm bu ne iştah böylee canın istiyosa ye tabi napcaksın yersin yürüyüş yaparsın
Valla ben de evde yatarak kilo aldım şu aşılama sonrası eşimle yürüyüşe gitcem şuan korkudan gidemiyorum
Ooo ben de neler yiyorum hamurişi tatlı çikolata bunlardan feragat edemem :)
Sen de ye kuzumm ohh yarasınn
Hiç pot kirmasaydin kuzum aşılama ALLAH C. C KORUSUN tutmazsa laf olmasınKızlar kv me aşılama oldugumu söylemedik..telde konusurken kızım bebek var mı rüyamda görüyorum hamilesin bize haber vermemissiniz filan dediBide bebek erkekmişş
Kadının içine doğmuş aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?