Ben de de pkos var malesef. Sonucunuz ne oldu acabaSelam canım bende geçen ay aşılama oldum bende pcos vardı adetin beşinci günü klomene başladım 5 gün sonra kontrollere gittim yumurta istenilen büyüklüğe gelince doktor çatlatma iğnesi yazıyor aşılamadan bıgün önce onu vuruldum ertesi günü aşılamam olmuştu vajinal muayane gibi zaten 15-20 dakika dinlendikten sonra kaldırıyolar günlük yaşamına devam ediyorsun
Bende de pcos + çikolata kisti var ama ben hemen gebe kalmıştım sonuç iyi olmadı ne oldu sonuçSelam canım bende geçen ay aşılama oldum bende pcos vardı adetin beşinci günü klomene başladım 5 gün sonra kontrollere gittim yumurta istenilen büyüklüğe gelince doktor çatlatma iğnesi yazıyor aşılamadan bıgün önce onu vuruldum ertesi günü aşılamam olmuştu vajinal muayane gibi zaten 15-20 dakika dinlendikten sonra kaldırıyolar günlük yaşamına devam ediyorsun
Ayy hemen hemen aynı günler olacağız adetin 2. Günü gel dedi doktor çok heyecanlıyımMerhaba hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallahben de adet olmayı bekliyorum bi 10 günüm falan var sonrasında bizde aşılamaya geçicez inşallah
Beta degerim yükseldi Perşembe günü tekrar doktora gidicem kimyasal gebelik geçirmiştim daha önce net bi cevap almak için kucagimizi boş birakmasın yüce Rabbim inşallah anneliği hepimiz tadarizBen de de pkos var malesef. Sonucunuz ne oldu acaba
Ay çok sevindim iyi sonuç alırsınız inşallah aşılama sürecinde idrara sıkışık gitmemiz gereken bir durum var mı pekiBeta degerim yükseldi Perşembe günü tekrar doktora gidicem kimyasal gebelik geçirmiştim daha önce net bi cevap almak için kucagimizi boş birakmasın yüce Rabbim inşallah anneliği hepimiz tadariz
Ben de çok heyecanlıyım rabbim yüzümüzü güldürsünAyy hemen hemen aynı günler olacağız adetin 2. Günü gel dedi doktor çok heyecanlıyım
Çok geçmiş olsun umarım bebiş sizinledir kolaylıkla bebişlere kavuşmak nasip olsun hepimizeBeta degerim yükseldi Perşembe günü tekrar doktora gidicem kimyasal gebelik geçirmiştim daha önce net bi cevap almak için kucagimizi boş birakmasın yüce Rabbim inşallah anneliği hepimiz tadariz
Ne kadar oldu deneyeli özel de mi tedavi oluyorsunBen de çok heyecanlıyım rabbim yüzümüzü güldürsün
Ben iki yıllık evliyim evlendikten sonra sadece 3-4 ay korunduk o gün bugündür çocuğumuz olmuyo. 3 kere letu/ovitrelle denedik hepsi negatif sonuçlandı. En sonda haziran ayında hsg çekindim. Evet özelde yaptırıyorumNe kadar oldu deneyeli özel de mi tedavi oluyorsun
Amin inşallah darısı hepimizeÇok geçmiş olsun umarım bebiş sizinledir kolaylıkla bebişlere kavuşmak nasip olsun hepimize
Devlette yaptırmıştım sabah 8de orda olmamız gerektiğini söylediler işlemler için aşılamayı 10da falan oldum kendinizi bunaltmayacak şekilde sıkışık gidin eğer mümkünse yataktan hic çıkmayın sürekli dinlenin inşallah güzel haberlerinizi alırızAy çok sevindim iyi sonuç alırsınız inşallah aşılama sürecinde idrara sıkışık gitmemiz gereken bir durum var mı peki
Ya ben ne yapsam çok kararsızım size anlatayım hikayemi ben kendimi bildim bileli adetim düzensiz sorunlu biriyim genetik olarak erken menepoz felan da var annemde evlendim doktora gittim pcos ve çikolata kistim var hemen dene dedi bana birde başka hastaneye git bir yıldır çocuğum olmuyor de hsg çektir Amh baktır felan dedi yaptırmadan Lh testleriyle 2. Ayda gebe kaldım yerleşiminde sıkıntı vardı hastanede yattım düşük oldu sonra rahim filmi çektirdim hafif kalp şeklinde rahim tüplerim açık sıkıntı yok şeklinden emin olmak için mr bile çektirdik şuan adetlerim düzensiz rahim duvarım kalınlaşmıyor 14 nisanda kürtaj olmuştum direkt aşılama dediler bir yıldır olmuyor dediğim için asıl sorun şu ben hiç hormon tedavisi ilaç vs kullanmadan aşılama yaptırsam mi bilemiyorum çok uzun oldu okuduysanız teşekkür ederimBen iki yıllık evliyim evlendikten sonra sadece 3-4 ay korunduk o gün bugündür çocuğumuz olmuyo. 3 kere letu/ovitrelle denedik hepsi negatif sonuçlandı. En sonda haziran ayında hsg çekindim. Evet özelde yaptırıyorum
İnşallah bakalım teşekkür ederimDevlette yaptırmıştım sabah 8de orda olmamız gerektiğini söylediler işlemler için aşılamayı 10da falan oldum kendinizi bunaltmayacak şekilde sıkışık gidin eğer mümkünse yataktan hic çıkmayın sürekli dinlenin inşallah güzel haberlerinizi alırız
Aslında gebeliğiniz oluşuyormuş ilaç iğnede deneyebilirsiniz. Karar sizin rabbim en doğru kararı verdirsin inşallahYa ben ne yapsam çok kararsızım size anlatayım hikayemi ben kendimi bildim bileli adetim düzensiz sorunlu biriyim genetik olarak erken menepoz felan da var annemde evlendim doktora gittim pcos ve çikolata kistim var hemen dene dedi bana birde başka hastaneye git bir yıldır çocuğum olmuyor de hsg çektir Amh baktır felan dedi yaptırmadan Lh testleriyle 2. Ayda gebe kaldım yerleşiminde sıkıntı vardı hastanede yattım düşük oldu sonra rahim filmi çektirdim hafif kalp şeklinde rahim tüplerim açık sıkıntı yok şeklinden emin olmak için mr bile çektirdik şuan adetlerim düzensiz rahim duvarım kalınlaşmıyor 14 nisanda kürtaj olmuştum direkt aşılama dediler bir yıldır olmuyor dediğim için asıl sorun şu ben hiç hormon tedavisi ilaç vs kullanmadan aşılama yaptırsam mi bilemiyorum çok uzun oldu okuduysanız teşekkür ederim
Ben devlete gidiyorum ya uğraşmıyorlar bence direkt aşılama yapıyorlar sizin de olur inşallah ya haberleşelim mutlaka süreç nasıl olacakAslında gebeliğiniz oluşuyormuş ilaç iğnede deneyebilirsiniz. Karar sizin rabbim en doğru kararı verdirsin inşallahbenim hiç gebelik oluşmadığı için bu da korkutuyor beni. Yüzümüzü güldürsün rabbim
Bende düşük kürtaj vs Herşey çok zordu böyle kolaylıkla olur inşallah en azından Herşey takipli olacakTabii ki inşallah yüzümüz güler pozitifleri burdan paylaşırızbunun düşüncesi bile beni mutlu ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?