- 12 Şubat 2025
- 114
- 13
- 13
- 28
Tam inşallah yarın doktora gitcem bakalimHer denemede ihtimal var dene bence
4 mu çok değil miBen 4. Aşılamayı yapacağım denemekte fayda var sonuçta hem yumurta takibi hemde aşılama
Herşeyin normal sağlıklı olduğu bir durumda bile gebelik şansı %20-25 dedi doktor denemekten başka çözüm yolu yok maalesef tüp bebek daha yıpratıcı birşey galiba4 mu çok değil mi
Canım ne yaptın adet oldun muHerşeyin normal sağlıklı olduğu bir durumda bile gebelik şansı %20-25 dedi doktor denemekten başka çözüm yolu yok maalesef tüp bebek daha yıpratıcı birşey galiba
Hayır ya inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz diye dua ediyorumCanım ne yaptın adet oldun mu
Ay hadi inşallahHayır ya inşallah hamileyimdir de gerek kalmaz diye dua ediyorumsen naptın
Yumurta çatlamamış kist mi olmuş ne olcakmış şimdiAy hadi inşallahben oldum doktora geldim sanırım kist oluşmuş
Canım tahlil verdim yumurta sağlıklıymış şimdi iğneye başladık aşılama için haftaya salı kontrole gidicemYumurta çatlamamış kist mi olmuş ne olcakmış şimdi
Amin inşallah canım evet çok kolay di korkulacak bişey yok sanki muane oluyor sunİnşallah olumlu olur ya süreç nasıl iğne ilaçlar aşılama kolay geçti mi
Benimde ara ara ağrılar oldu bugün 7 gün hafif kasikda ağrı var birde hafif akıntı başladı yemek yediğim zaman kasıklarım batıyor bugünMerhabalar sürecimiz çok yakın sizinle benimde Salı gece çatlatma iğnesi 14 Ağustos Perşembe aşılamam oldu. İlk 2 gün baya ağrım oldu hergeçen gün azaldı bugün daha da azaldı arada regl olacakmışım gibi belim ve kasıklarımda ağrı oluyor. Umarım güzel sonuçlar alırızsizin nasıl gidiyor bir değişiklik var mı belirtilerde herşeyden anlam çıkartır oldum artık. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Bir de ilk aşılama mı sizin ?
Benimde ara ara ağrılar oldu bugün 7 gün hafif kasikda ağrı var birde hafif akıntı başladı yemek yediğim zaman kasıklarım batıyor bugün
Rabb'im emeğiniz boşa çıkarmasın canım ben ovalasyon testi den takip deyim 17 güne kadar çizgi vardı sonra erken gebelik başladım iki gün silik di bugün de Sabah yaptım akşam üzeri yaptım çizgi çıkmıyor iğnenin etkisi bitmiş artık her gün Sabah namaza kalkınca yapıyorum pozitif görene kadar gerisi Rabb'ime kalmış verse elhamdülillahMerhabalar sürecimiz çok yakın sizinle benimde Salı gece çatlatma iğnesi 14 Ağustos Perşembe aşılamam oldu. İlk 2 gün baya ağrım oldu hergeçen gün azaldı bugün daha da azaldı arada regl olacakmışım gibi belim ve kasıklarımda ağrı oluyor. Umarım güzel sonuçlar alırızsizin nasıl gidiyor bir değişiklik var mı belirtilerde herşeyden anlam çıkartır oldum artık. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Bir de ilk aşılama mı sizin ?
Ayy hadi bakalım ne tahliliyle anlıyorlar sağlıklı olup olmadığınıCanım tahlil verdim yumurta sağlıklıymış şimdi iğneye başladık aşılama için haftaya salı kontrole gidicem
E2 ye baktılar canım östrojen seviyesinden anlaşılıyomuşAyy hadi bakalım ne tahliliyle anlıyorlar sağlıklı olup olmadığını
Amin inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. Hepimizin pozitifleri göreceği bir ay olsunRabb'im emeğiniz boşa çıkarmasın canım ben ovalasyon testi den takip deyim 17 güne kadar çizgi vardı sonra erken gebelik başladım iki gün silik di bugün de Sabah yaptım akşam üzeri yaptım çizgi çıkmıyor iğnenin etkisi bitmiş artık her gün Sabah namaza kalkınca yapıyorum pozitif görene kadar gerisi Rabb'ime kalmış verse elhamdülillah
Amin canım Allah razı olsun bugün çok halsizlik başladı uyku m geliyor ara ara Kasıkda gelip giden ağrı var günüm de yaklaşılıyor ondan mı bilmiyorum hafif göğüste başladı Rabb'im hayırlısıni versin cuma günde kontrol var 11 gün olacak bakım doktor testi yapacak miAmin inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. Hepimizin pozitifleri göreceği bir ay olsunbiraz akışına bırakmak lazım ama günler geçmiyor allahtan çalışıyorum gündüz biraz kafam dağılıyor yoksa çok zor
Amin inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. Hepimizin pozitifleri göreceği bir ay olsunbiraz akışına bırakmak lazım ama günler geçmiyor allahtan çalışıyorum gündüz biraz kafam dağılıyor yoksa çok zor
Sende durumlar nasıl belirti varmıAmin inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. Hepimizin pozitifleri göreceği bir ay olsunbiraz akışına bırakmak lazım ama günler geçmiyor allahtan çalışıyorum gündüz biraz kafam dağılıyor yoksa çok zor
Benimde hafifledi ağrılarım ama aynı regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var artık kafam karışıyor ilaçlarda bu belirtileri yaparmış çünkü. Seni niye ara zamanda kontrole çağırdıki bizim artık regl gecikince test sonucuna göre gideceğim. Göğsümde hiçbişey yok henüz. Uyku bende de var 10 buçukta uyuyup kalıyorumAmin canım Allah razı olsun bugün çok halsizlik başladı uyku m geliyor ara ara Kasıkda gelip giden ağrı var günüm de yaklaşılıyor ondan mı bilmiyorum hafif göğüste başladı Rabb'im hayırlısıni versin cuma günde kontrol var 11 gün olacak bakım doktor testi yapacak mi
Bende adetimi bekliyorum ve asılama yapıcam babada yardım edin yaptıranlar yazsın lütfenMerhaba kızlar ben aşılama tedavisine başlayacağım adet olmayı bekliyorum yaptıranlardan bilgi almak istiyorum süreç nasıl işliyor detaylı yaptıracak olanlara da fikir olsun
Benim adetim 31 Ağustos gibi olacak galiba süreç nasıl hiç bilmiyorumBende adetimi bekliyorum ve asılama yapıcam babada yardım edin yaptıranlar yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?