Aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar bi toplaşalım 🥹

Herşeyin normal sağlıklı olduğu bir durumda bile gebelik şansı %20-25 dedi doktor denemekten başka çözüm yolu yok maalesef tüp bebek daha yıpratıcı birşey galiba
Canım ne yaptın adet oldun mu

Yumurta çatlamamış kist mi olmuş ne olcakmış şimdi
Canım tahlil verdim yumurta sağlıklıymış şimdi iğneye başladık aşılama için haftaya salı kontrole gidicem

Benimde ara ara ağrılar oldu bugün 7 gün hafif kasikda ağrı var birde hafif akıntı başladı yemek yediğim zaman kasıklarım batıyor bugün

Benimde ara ara ağrılar oldu bugün 7 gün hafif kasikda ağrı var birde hafif akıntı başladı yemek yediğim zaman kasıklarım batıyor bugün
Rabb'im emeğiniz boşa çıkarmasın canım ben ovalasyon testi den takip deyim 17 güne kadar çizgi vardı sonra erken gebelik başladım iki gün silik di bugün de Sabah yaptım akşam üzeri yaptım çizgi çıkmıyor iğnenin etkisi bitmiş artık her gün Sabah namaza kalkınca yapıyorum pozitif görene kadar gerisi Rabb'ime kalmış verse elhamdülillah

Amin inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı. Hepimizin pozitifleri göreceği bir ay olsun biraz akışına bırakmak lazım ama günler geçmiyor allahtan çalışıyorum gündüz biraz kafam dağılıyor yoksa çok zor

Amin canım Allah razı olsun bugün çok halsizlik başladı uyku m geliyor ara ara Kasıkda gelip giden ağrı var günüm de yaklaşılıyor ondan mı bilmiyorum hafif göğüste başladı Rabb'im hayırlısıni versin cuma günde kontrol var 11 gün olacak bakım doktor testi yapacak mi

Sende durumlar nasıl belirti varmı

Benimde hafifledi ağrılarım ama aynı regl ağrısı gibi kasık ve bel ağrım var artık kafam karışıyor ilaçlarda bu belirtileri yaparmış çünkü. Seni niye ara zamanda kontrole çağırdıki bizim artık regl gecikince test sonucuna göre gideceğim. Göğsümde hiçbişey yok henüz. Uyku bende de var 10 buçukta uyuyup kalıyorum hayatımda bir ilk yani

Merhaba kızlar ben aşılama tedavisine başlayacağım adet olmayı bekliyorum yaptıranlardan bilgi almak istiyorum süreç nasıl işliyor detaylı yaptıracak olanlara da fikir olsun
Bende adetimi bekliyorum ve asılama yapıcam babada yardım edin yaptıranlar yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…