Aşılama yaptiranlar yardimmmmmm

Ayyy çok sevindim tatlım. Hayırlı olsun Allah'ım sağ salim kucağına almak nasip et bugün 11 demi senin aşılama günü dahil
Asilama gunum ile 11 gun ediyor doktor hersey normal gebelik gorunuhor carsamba gunu tekrar kan verdi insalah olumsuz bisey cikmaz bakalim saol canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Asilama hakkında merak ettigin olursa sorabilirisn canim cunku bnde cok arastirmistim soracak kimse bulamamistim 😀🌸💕
Ayy çok sagol kuzum, evet bende suan arama butonuna yazdım delı gıbı okuyorum . heyecanlıyım.
yarın sımdı ben 2.gün gidecegim ya muayene alttan mı oluyor.
birde toplamda aşılama gunune kadar acaba kac kere doktora gorundunuz ?

Ayy çok sagol kuzum, evet bende suan arama butonuna yazdım delı gıbı okuyorum . heyecanlıyım.
birde toplamda aşılama gunune kadar acaba kac ne demek
birde toplamda aşılama gunune kadar acaba kac kere doktora gorundunuz ?
Ne demek canim malesef her seferinde alttan muayene ediyolar yumurtalikladina bakıyorlar buyudumu diye hergun igne vurdum karindan 2 gun sonra hastaneye gittim bu surec yumurtaliklarin 18_21 cm gelene kadar hastaneye gidiosun geneldr 2 gunde bir gidiosun benim surecim 15 gun surdu canim
ere doktora gorundunuz

İllaki tutan vardir kuzum bende 2. Asilamami oldum umarim guzel sonuclanir ikimizinkide bugün 3. Günü asilamamim yumurtamin oldugu kasikta pit pit bisey atiyor sanki bikac kez oldu ondan oncede bicak saplanit gbi oldu gecti sanki sendede oluyormuboyle seyler asilamanin ilk gunu ve ikinci gunude kasiklarimda doluluk hissi vardi o yok mesela suan. Piskolojikte olabilir 🤣🤣🤷
Aynn bendede o pit pıt hissi var sislikte var balon gibi sismisim sanki başka ne belirtileriniz oldu bende dün sabah 10da oldum

Back
X