Aşılama yaptiranlar yardimmmmmm

Benimde aşılama sürecim bu ay Gonal-F 450 ile başladı, ilk kutu bitti ikinci kutu iğne ile devam ediyorum, yumurta tedaviye yanıt veriyor dedi dr salı büyük ihtimalle aşılama olacak ama çok heyecanlı ve gerginim :-(
Gerilmeyin RABBİM hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH. Galiba stres yapınca da olmuyor. Bende hastalanmayı bekliyorum başlayacağım. Acaba iğneler cok can yakıyor mu? Kendiniz mi vuruyorsunuz yoksa her gün hastaneye mi gidiyorsunuz?

Gerilmeyin RABBİM hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH. Galiba stres yapınca da olmuyor. Bende hastalanmayı bekliyorum başlayacağım. Acaba iğneler cok can yakıyor mu? Kendiniz mi vuruyorsunuz yoksa her gün hastaneye mi gidiyorsunuz?
iğneler küçük zaten çok can yakmıyor, kendim vuramıyorum eşim veya arkadaşım vuruyor.

Merhaba canim. Igneler can yakmıyor. Saniyelik birsey. Eger korkuyorsan hastanede yaptir. Ben 3 gün hastanede yaptim. Nasil yapıldığını öğrendim. Sonra kendim vurmaya basladim. Toplamda 8 gün igne oldum. 9.Gün de catlatma ignesini yaptirdim

Merhaba canim. Igneler can yakmıyor. Saniyelik birsey. Eger korkuyorsan hastanede yaptir. Ben 3 gün hastanede yaptim. Nasil yapıldığını öğrendim. Sonra kendim vurmaya basladim. Toplamda 8 gün igne oldum. 9.Gün de catlatma ignesini yaptirdim
Anladim RABBİM kucağınızı doldursun inşeALLAH. Boş çevirmesin bizleri 🤲

Kizlar bu ay aşılama olacak. 6. igne mi bugün vurdum. Pazartesi kontrolum var. Ona gore asilama günü verilecek. Benim ilk aşılamam olacak. Aşılama yaptirip da tutan arkadaslarim kaçıncı asilama da tuttu. KaC senedir istiyordunuz. Yok mu bna umut olacak
Sende bana umut ol:) tuttumu aşılama

Back
X