- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
Bana ilaç verdi faydası oldu mu nasıl var mı bi şeyler oldun mu aşılamaIgne olarak verildi 8 gün kullandım igneyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ilaç verdi faydası oldu mu nasıl var mı bi şeyler oldun mu aşılamaIgne olarak verildi 8 gün kullandım igneyi
Evet cok faydasi oldu. Benm yumurtalarım sayi olarak düşüktü ve gelisimi pek iyi degildi. Doktor igne verdi. 8 günde 18 mmlere cikti. Ertesi gün catlatma ignesi ve 36 saat sonra aşılama oldu. Bugun aşılamanın 3.Günü. umarim tutmustur ve hamile kalirim. 20 sinde belli olacak. Test vercegimBana ilaç verdi faydası oldu mu nasıl var mı bi şeyler oldun mu aşılama
Umarım tutmuştur çok sevindim ya darısı başıma umarım aşılama yapıldığında benim de tutarEvet cok faydasi oldu. Benm yumurtalarım sayi olarak düşüktü ve gelisimi pek iyi degildi. Doktor igne verdi. 8 günde 18 mmlere cikti. Ertesi gün catlatma ignesi ve 36 saat sonra aşılama oldu. Bugun aşılamanın 3.Günü. umarim tutmustur ve hamile kalirim. 20 sinde belli olacak. Test vercegim
Hım ilk denememiz olucak daha önçe çatlatma iğnesi vurundum olmadı bakalım 1 yıl +3aydır istiyor yanlış saymışım 3 aymışIgne olarak verildi 8 gün kullandım igneyi
Merhaba sonucunuz ne oldu. insallh guzel haberleri almissinizdirİllaki tutan vardir kuzum bende 2. Asilamami oldum umarim guzel sonuclanir ikimizinkide bugün 3. Günü asilamamim yumurtamin oldugu kasikta pit pit bisey atiyor sanki bikac kez oldu ondan oncede bicak saplanit gbi oldu gecti sanki sendede oluyormuboyle seyler asilamanin ilk gunu ve ikinci gunude kasiklarimda doluluk hissi vardi o yok mesela suan. Piskolojikte olabilir![]()
Sonucum muallakta bebegim. Ne oldugu belli degil yani test yaptim cok hafif silik cizgi cikti bakalim iki gune net belli olcak artik yolun sonu görünüyorMerhaba sonucunuz ne oldu. insallh guzel haberleri almissinizdir
Hadi insallh. Insallh sonuclar pozitif olur. Allahim kucağınızi bos birakmasinSonucum muallakta bebegim. Ne oldugu belli degil yani test yaptim cok hafif silik cizgi cikti bakalim iki gune net belli olcak artik yolun sonu görünüyor![]()
Allah isteyen herkezin kucagini doldursun canim ins bukez hepimiz birden sevinirizzzHadi insallh. Insallh sonuclar pozitif olur. Allahim kucağınızi bos birakmasin
Amin insallh cnm. Asilamadan sonra evde yattiniz mi hareketli miydiniz. Bir arkadasim bana surekli yatmami gerekli olmadikca harekt etmememi soyledi. Fakat yatmak bna mantikli gelmedi. Siz ne yaptiniz bu 15 günü nasil gecirdiniz. Bnm bugun 5. GünümAllah isteyen herkezin kucagini doldursun canim ins bukez hepimiz birden sevinirizzz![]()
Brnimde 11. Gunum canim ben ilk 3 gun kendimi yormadim hic yattim hatta asilamadan eve geldim bitane yuksek bi yastigi kalcamin alyina koyup uzandim oyle tuvalete gittim tek sonra ayaklandim tabi evin isleri bana bakiyor ben onlara derken biyerden basladim ufaktan ama asla agir kaldirma camasir sepetini dahi esime tasitiyorum benAmin insallh cnm. Asilamadan sonra evde yattiniz mi hareketli miydiniz. Bir arkadasim bana surekli yatmami gerekli olmadikca harekt etmememi soyledi. Fakat yatmak bna mantikli gelmedi. Siz ne yaptiniz bu 15 günü nasil gecirdiniz. Bnm bugun 5. Günüm
Teskkr ederm cnm dikkat edeceğim sagolBrnimde 11. Gunum canim ben ilk 3 gun kendimi yormadim hic yattim hatta asilamadan eve geldim bitane yuksek bi yastigi kalcamin alyina koyup uzandim oyle tuvalete gittim tek sonra ayaklandim tabi evin isleri bana bakiyor ben onlara derken biyerden basladim ufaktan ama asla agir kaldirma camasir sepetini dahi esime tasitiyorum ben
iğneye devam edecek misin peki kontrole kadar? benim 6.iğne bugün bitti ve sanırım salı gününe kadar iğneye devam edeceğimKizlar bu ay aşılama olacak. 6. igne mi bugün vurdum. Pazartesi kontrolum var. Ona gore asilama günü verilecek. Benim ilk aşılamam olacak. Aşılama yaptirip da tutan arkadaslarim kaçıncı asilama da tuttu. KaC senedir istiyordunuz. Yok mu bna umut olacak
Evet kontrole gidene kadar ignemi her gün ayni saatte vurdum . 8 gün iğne vurdum. Sonra kontrolde yumurta boyumun iyi oldugunu ve aksama catlatma iğnesini vurmami söylediler. Gece 23.30 da catlatma ignesi vuruldu. 36 saat sonra sabah 11. 30 da aşılama oldum. Bugün asilamamim 8. Günü. Öğrenmeme 6 gün kaldi. Inslalh sizin icin de hayirli olur.iğneye devam edecek misin peki kontrole kadar? benim 6.iğne bugün bitti ve sanırım salı gününe kadar iğneye devam edeceğim
Salı günü yumurtana bakip boyutu iyi durumdaysa catlatma ignesi verirler. Çatlamadan sonra belli bir saat oluyor ( burada okuduğum kadariyla bir cok hastane farkli saatlerde asilama yapiyor ) ama geneli 36 saat sonra. Benimki de öyle igneden sonra 36 saat sonra aşılama oldu. Birde hic tedirgin olma asilama agrisiz kolay bir işlem. Alttan muayene oluyormus gibi. Hakkinda hayirlisu olur insallhBenimde aşılama sürecim bu ay Gonal-F 450 ile başladı, ilk kutu bitti ikinci kutu iğne ile devam ediyorum, yumurta tedaviye yanıt veriyor dedi dr salı büyük ihtimalle aşılama olacak ama çok heyecanlı ve gerginim :-(
Insallah hayırlı haber alırsınEvet kontrole gidene kadar ignemi her gün ayni saatte vurdum . 8 gün iğne vurdum. Sonra kontrolde yumurta boyumun iyi oldugunu ve aksama catlatma iğnesini vurmami söylediler. Gece 23.30 da catlatma ignesi vuruldu. 36 saat sonra sabah 11. 30 da aşılama oldum. Bugün asilamamim 8. Günü. Öğrenmeme 6 gün kaldi. Inslalh sizin icin de hayirli olur.
Salı günü yumurtana bakip boyutu iyi durumdaysa catlatma ignesi verirler. Çatlamadan sonra belli bir saat oluyor ( burada okuduğum kadariyla bir cok hastane farkli saatlerde asilama yapiyor ) ama geneli 36 saat sonra. Benimki de öyle igneden sonra 36 saat sonra aşılama oldu. Birde hic tedirgin olma asilama agrisiz kolay bir işlem. Alttan muayene oluyormus gibi. Hakkinda hayirlisu olur
İnşallahSalı günü yumurtana bakip boyutu iyi durumdaysa catlatma ignesi verirler. Çatlamadan sonra belli bir saat oluyor ( burada okuduğum kadariyla bir cok hastane farkli saatlerde asilama yapiyor ) ama geneli 36 saat sonra. Benimki de öyle igneden sonra 36 saat sonra aşılama oldu. Birde hic tedirgin olma asilama agrisiz kolay bir işlem. Alttan muayene oluyormus gibi. Hakkinda hayirlisu olur insallh
Insallh cnm . Umarim sende bir an önce aşılamayı atlatir ve guzel haberler alirsinInsallah hayırlı haber alırsın![]()