Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ekincim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
7
1
16
42
2276166
bu değerlere göre Kadın Doğum doktoru aşılama önerdi eşinin sonucu böyle olup aşılamaya gerek kalmadan hamile kalan yada ilk aşılamada gebe kalan oldu mu 2 yolda 3 hamilelik oldu 1 kalp durması biri gelişmedi biri kimyasal ve aşılama yaptıranlar ücret nasıl acaba. Yaşım 36

Ben devlet hastanede yaptim. Doktor kontrol saymadan (cunku doktor sadece ozel hastalar aliyor) igneler 850 + catlama ignesi 120, asilama 300 be simdi progesteron igneler aliyorum onlara 650 odedim. Simdi sonuc bekliyorum insaAllah tutar

Ben devlet hastanede yaptim. Doktor kontrol saymadan (cunku doktor sadece ozel hastalar aliyor) igneler 850 + catlama ignesi 120, asilama 300 be simdi progesteron igneler aliyorum onlara 650 odedim. Simdi sonuc bekliyorum insaAllah tutar
Rabbim nasip eder isteyen herkese size de inşallah

Devlette çok bekleniyor mu Aşılama için ilk mi sizin de aşılama ilkinde olmuyormuş arttıkça gebelik şansı da artıyormuş özel daha pahalıdır mantıken sanırım

Ne zaman gittiniz adetin 2 ci günü mü öncesin de mi süreç nasıl oldu bende bu ay kalmadıysam gideceğim doktor aşılama diyor

Siz haplar la değil direk iğnelerle yumurta büyütmeye başladınız o zaman iğne ile daha etkili oluyor deniyor

Hangi devlet hastanesinde yaptınız acaba il ve hastane

Hanımlar bir sorum olacak aşılamayı devlet karşılamadığı zaman kaç para olur acaba? Evliliğim 3 sene olmadığı için devlet karşılamıyor?

Degerleri anlayamadim tam olarak . Devlette yaptirdim tutmadi . Devlet karsilamiyor benimkini. 33 tl asilama parasi hastaneye 450 tle yumurta gelistirici +150 tele de catlatma ignesi gt gel falan filan 1000 i bulmadi yani

Back
X