Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim nasip eder isteyen herkese size de inşallahBen devlet hastanede yaptim. Doktor kontrol saymadan (cunku doktor sadece ozel hastalar aliyor) igneler 850 + catlama ignesi 120, asilama 300 be simdi progesteron igneler aliyorum onlara 650 odedim. Simdi sonuc bekliyorum insaAllah tutar
Devlette de o zaman yaklaşık 2000tl özellerde de 2500e yapıyor özelde de yapılabilir ama işte tüpü de özelde düşünüyorsak özel diye devam etmemiz gerekirRabbim nasip eder isteyen herkese size de inşallah
Hangi devlet hastanesinde yaptınız acaba il ve hastaneBen devlet hastanede yaptim. Doktor kontrol saymadan (cunku doktor sadece ozel hastalar aliyor) igneler 850 + catlama ignesi 120, asilama 300 be simdi progesteron igneler aliyorum onlara 650 odedim. Simdi sonuc bekliyorum insaAllah tutar
Şanliurfa Universite hastanesi. Burda mukkemel bir doktor var Erdal Sak.Hangi devlet hastanesinde yaptınız acaba il ve hastane
33 tl odedim asilamaya ilaclar da 600 tuttuHanımlar bir sorum olacak aşılamayı devlet karşılamadığı zaman kaç para olur acaba? Evliliğim 3 sene olmadığı için devlet karşılamıyor?
Hangi il ve hangi devlet hastanesinde yaptınız?Degerleri anlayamadim tam olarak . Devlette yaptirdim tutmadi . Devlet karsilamiyor benimkini. 33 tl asilama parasi hastaneye 450 tle yumurta gelistirici +150 tele de catlatma ignesi gt gel falan filan 1000 i bulmadi yani
Ankara gulhaneHangi il ve hangi devlet hastanesinde yaptınız?
Teşekkür ederim yanıtınız içinAnkara gulhane
Merhaba hangi il ve hastane de yaptırdınız acaba bende adetimi bekliyorum yaptırmak içinBugün ilk aşılama yaptırdım özel hastanede.kullandığım iğneler 2200 tl aşılama 1700 tl ödedim
Antalya Likya HastanesiMerhaba hangi il ve hastane de yaptırdınız acaba bende adetimi bekliyorum yaptırmak için