• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dnz1234

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
609
355
303
32
Merhaba bu ay içinde aşılama uygulanacak şuan yumurta büyütme iğnesi kullanıyorum cumartesi doktora gidicem yumurtalarıma bakıcak nasıl durumu diye aşılama zor mu can yakıyomu birde aşılama yaptıranlar sizin tuttumu hemen

Hayirli sonuclar alirsin insallah :)
Asilama hic zor bir islem degil acisiz bir tedavi yontemi kormayin bu konuda
Benim 2. Asilamam 😊
Sizde sorun neydi

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla.. Yeni üyeyim bu arada merhaba✋😊 aşılama işlemini anlamıyosun bile yani bende öyle oldu sonrasında kasık ağrısı batmalar şeklinde ilerledi.
Ben evleneli 4 sene olucak ilk aydan itibaren tedavi görüyorum çünkü bekarlığımdan belliydi bi sorun olduğu bende ilk adet düzensizliğinden gitmek istemiştim zamanla bebişe dönüştü konu 2 sene geçtikden sonra ciddi ciddi ister oldum bi bebişimiz olmasını neyse bu 4 sene içinde elimde olan tekşey ileri derece piko olduğum sağ tüpümün tıkalı olduğu sol tarafımda yumurtalık gelişmediği 3 gün önce tekrar aşılama yapıldı beklemedeyiz artık. Rabbim ol dedikten sonra olur tabiki ama benim sağ tarafda 1 tane boyu 23 mm eni 30 mm olan yumurta oluştu ısrarla doktora sormama rağmen sağ tüpüm tıkalı gelişen sağ tarafda 1 yumurta bu ay aşılama uygulamayalım birdaki ay soldaki gelişmeye bakalım dememe rağmen ısrarla aşılama yaptırdı. Daha 3 gün inşAllah hayırlısıyla tutar bebişlerimiz🙏

Hayirli sonuclar alirsin insallah :)
Asilama hic zor bir islem degil acisiz bir tedavi yontemi kormayin bu konuda
Benim 2. Asilamam 😊
Sizde sorun neydi
Merhaba benim hiç bir sorumun yok bir şey bulamaadılar geçen sene dıl gebelik geçirdim tüpüm patladı şuan elimizde 1 tüp 1 yumurta olduğu için aşılama yapalım dedik inşallah güzel haberler alırım 😊

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla.. Yeni üyeyim bu arada merhaba✋😊 aşılama işlemini anlamıyosun bile yani bende öyle oldu sonrasında kasık ağrısı batmalar şeklinde ilerledi.
Ben evleneli 4 sene olucak ilk aydan itibaren tedavi görüyorum çünkü bekarlığımdan belliydi bi sorun olduğu bende ilk adet düzensizliğinden gitmek istemiştim zamanla bebişe dönüştü konu 2 sene geçtikden sonra ciddi ciddi ister oldum bi bebişimiz olmasını neyse bu 4 sene içinde elimde olan tekşey ileri derece piko olduğum sağ tüpümün tıkalı olduğu sol tarafımda yumurtalık gelişmediği 3 gün önce tekrar aşılama yapıldı beklemedeyiz artık. Rabbim ol dedikten sonra olur tabiki ama benim sağ tarafda 1 tane boyu 23 mm eni 30 mm olan yumurta oluştu ısrarla doktora sormama rağmen sağ tüpüm tıkalı gelişen sağ tarafda 1 yumurta bu ay aşılama uygulamayalım birdaki ay soldaki gelişmeye bakalım dememe rağmen ısrarla aşılama yaptırdı. Daha 3 gün inşAllah hayırlısıyla tutar bebişlerimiz🙏
Ayy inşallah olur canım tutarda sende hayırlı haber verirsin bizlere benimde evleneli 6 sene oldu 4 kimyasal gebelik geçirdim 1 dış gebelik tüpüm patladı 1 tüpüm ve 1 yumurtalığım kaldı bakalım ilk aşılamam olucak daha önce ki olayların acılarından çok korkuyorum bakalkm hayırlısı hakkımızda 😊

Merhaba benim hiç bir sorumun yok bir şey bulamaadılar geçen sene dıl gebelik geçirdim tüpüm patladı şuan elimizde 1 tüp 1 yumurta olduğu için aşılama yapalım dedik inşallah güzel haberler alırım 😊
Ah cok gecmis olsun 🤗🤗inan ki imkansiz diye birsey yok tek tuple rahatlikla gebelik saglanabilir 🤗🤗

Ayy inşallah olur canım tutarda sende hayırlı haber verirsin bizlere benimde evleneli 6 sene oldu 4 kimyasal gebelik geçirdim 1 dış gebelik tüpüm patladı 1 tüpüm ve 1 yumurtalığım kaldı bakalım ilk aşılamam olucak daha önce ki olayların acılarından çok korkuyorum bakalkm hayırlısı hakkımızda 😊
İnşAllah canımm 🙏 çok geçmiş olsun bu arada rabbim bidaha yaşatmasın o acıları geçmişi düşündükce insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyo valla ama herşey Allah'dan deyip beklemek huzuruda var şimdi. 😊

Bende daha adetim in 2.günü bugün aşılama tedavisine başladık rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayrlısıyla olur inşallh tüm isteyenlerin

İnşAllah canımm 🙏 çok geçmiş olsun bu arada rabbim bidaha yaşatmasın o acıları geçmişi düşündükce insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyo valla ama herşey Allah'dan deyip beklemek huzuruda var şimdi. 😊
Amin canım allahım kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor acılar üzüntüler tabi herşey allahtan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🤗

Bende daha adetim in 2.günü bugün aşılama tedavisine başladık rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayrlısıyla olur inşallh tüm isteyenlerin
Ay bizim aşılamamız seninle denk gelicek galiba benimde cumartesi rendavum var iğne bitiyo cumartesi inşallah bu ay bizim için çok güzel olur 🤲🏻🤗🤗

Cumartesi doktor kontrolum var bakalım ne dicek seninle aynı zamanda olucaz galiba aşılama

İnşallh bu ay bize ıyı gelir canım bni hep haberdar et bn hiç hamile kalamadım 3 yıllık evliyim artık aşılama deneyelim dedik bakalım hayrlısıyla olur çok heyecanlıyım umutluyum 🥰🥰🥰🥰

Canım bnmde haftaya çarşamba kontrolüm var bna gonal f 900 lük iğne verdi sana ne verdi Bi de tahlil falan istedi mi senden
Banada aynı iğneyi verdi hergün 100 doz vuruluyorum aynı saatte tahlil istemedi benden çünkü ben bir sürü tahlil yaptırmıştım zaten yarın bakalım yumurtalarım büyümüştür inşallah heralde gün verir

İnşallh bu ay bize ıyı gelir canım bni hep haberdar et bn hiç hamile kalamadım 3 yıllık evliyim artık aşılama deneyelim dedik bakalım hayrlısıyla olur çok heyecanlıyım umutluyum 🥰🥰🥰🥰
Etmem mi canım herkes için ediyorum valla rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰🥰 mutlaka haberleşelim burdan

Banada aynı iğneyi verdi hergün 100 doz vuruluyorum aynı saatte tahlil istemedi benden çünkü ben bir sürü tahlil yaptırmıştım zaten yarın bakalım yumurtalarım büyümüştür inşallah heralde gün verir
Bende günlük 100 vuruluom canm bugün 2.yi vuruldum ama daha ya ben hiç tahlil götürmedim tahlil de yaptrmadım hiç çok garip ya demir kan falan yaptırmam gerkemıo mu canm şaşirip kaldım

herkese merhaba.
ben aşılamayla hamile kaldım hemde 4 senede bir kez bile tutmamıstı.
2 klomenle 1 kez gonal-fle yaptırdım.
3. kerede tuttu allaha sükür..
acılı bi işlem değil smear testi aldırdıysanız orada takılan rahim ağzını açan alet takılıp şırıngayla enjekte ediyorlar. 3 dk sürmüyor bile :)

Bende günlük 100 vuruluom canm bugün 2.yi vuruldum ama daha ya ben hiç tahlil götürmedim tahlil de yaptrmadım hiç çok garip ya demir kan falan yaptırmam gerkemıo mu canm şaşirip kaldım
Valla canım hiç bilmiyorum ki ben 3 ay önce ankarada özel bir tüp bebek merkezine gitiim ordan bir sürü tahlil istediler rahim filmi birde eşime sperm testi ve artı olarak kromozon sayısı için kan tahlili en ince ayrıntılarına kadar araştırıldı düşükler için falan ama hiç birinde olumsuz sonuç almadık her şey allahtan sorun olmadığı içinde direk tüp bebeğe başlayamadık ama yinede sen istersen bi sağlık ocağına genel kan tahlili ver ama doktorda istemediyse gerek yoktur heralde

herkese merhaba.
ben aşılamayla hamile kaldım hemde 4 senede bir kez bile tutmamıstı.
2 klomenle 1 kez gonal-fle yaptırdım.
3. kerede tuttu allaha sükür..
acılı bi işlem değil smear testi aldırdıysanız orada takılan rahim ağzını açan alet takılıp şırıngayla enjekte ediyorlar. 3 dk sürmüyor bile :)
Ayy o rahim ağzını açılan alet cok can yakıyor ama ya onunla bir kere rahmimin içinden sıvı almışlardı inşallah benimde ilkinde tutar klomen tedavisinde başarırısız olduk gecen ay

Back
X