Aşılama yaptıranlar

Hayirlihaberler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
20
2
1
26
Hanımlar merhaba
Cumartesi aşılama yaptırdım bugun 2. Günüm pazar günü ayağa kalktığımda spermler biraz dışarıya çıktı iç çamaşırıma deyicek kadar sorun olurmu? Ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar var aşılama ile hamile kalanlar cevap verebilirmi Bide ilk 2 gün belirtileri neler oldu

Ben de cumartesi aşılama oldum. Doktorum alabilir endişe etme dedi ama bende akmadı. Ayrıca ilk gün biraz kasık ağrım oldu dün bugün hiç bisey yok bende

Hepimizde aynı belirtiler var sanırım ilaç ve catlatma iğnesinden
Benim bugün 10.günüm dün 9.gun böcek sokması ile acile gittik beta hcg testi yapıldı ilaç vermek için 3.05 cikti biraz üzüldüm gerçi normalde hep 1.20 falan çıkıyor 3 gün-de yukselirmi acaba

Geçmiş olsun inşallah böcek ısırması sorun çıkarmaz burdan okuduklarıma göre betanın yükselmesi için adet gününe kadar vakit var belki geç döllenme olur yani vaktin var sabredip 14. Günü kan ver ve dr konuş benim fikrim

Bence takip edin 2 gün sonra tekrar yaptırın. Benim de 11. Gün bugün lekelenmem oldu kahve pembe gibi biraz önce beta verdim. Daha iki gunum vardı bekleyecektim. Galiba adet olacağım

Siz ne zaman yaptırdınız, ne zaman beta vereceksiniz

Bence takip edin 2 gün sonra tekrar yaptırın. Benim de 11. Gün bugün lekelenmem oldu kahve pembe gibi biraz önce beta verdim. Daha iki gunum vardı bekleyecektim. Galiba adet olacağım
Canım sende stres yapmamaya çalış bence … 14. Güne kadar her türlü süpriz oluyor anladığım kadarıyla dileğim sorunsuz devam etmen inşallah hepimiz kucağı dolar

Merhaba ne yaptınız yükseldi mi

Aşılama tedavisi görüyorum,reglin 7.gunu bugün, ultrason sonucuna göre 11 ve 10.5 mm 2 yumurta var sağda.bana ufak gibi geldi doktor iyi dedi ama.sizlerin nasıldı sonuçlar, hatırlayanlar yada bilenler yazabilirse sevinirim

Merhaba canım bende pazartesi aşılama oldum 3 yumurtam oluştu famerayla solda 2 tane 15 ve 19 sağda bir tane 16 mm solda ki 19 mm göre hareket edelim dedi ve cumartesi akşam 11.30 da ovitrelle vurdum doktor pazartesi aşılama için gittiğimde baktı çatlama olmuşum diye sağ daki 16mm ve solda ki 19 mm çatlamış solda ki 15 mm de 21 olmuş onun içinde ilişki önerdi sonrasında .seninkiler de bana küçük geldi ben çatlama iğnesi yapılması için 17 ya da 18 mm bı yumurtan olması gerektiği bir bilgiye sahibim belki yanlış biliyorumdur .devlet Hastanesi'ne mi gidoyorsunuz ?

Evet devlet Hastanesi'ne gidiyorum.bu dediğim degerler tedavinin 4.gunu ölçüldü ama ben aynı doz olur yada yükseltir diyodum ama azalttı.ptesi kontrole gel o günü belki iğnesiz geçeriz falan dedi valla hayırlısı bakalım ama böyle zor büyür gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…