- 29 Ağustos 2022
- 20
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hayirlihaberler
-
Peki şimdi nasıl durum canım bende arada bir bel ağrısı geliyorBen de cumartesi aşılama oldum. Doktorum alabilir endişe etme dedi ama bende akmadı. Ayrıca ilk gün biraz kasık ağrım oldu dün bugün hiç bisey yok bende
Bende de bugün bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı mevcut . Progesteron kullanıyorum. Mide reflüm oldu ilaçlar bende reflu yaptı. Karnım da çok sis ödemim var. Sende başka şikayetler var mıPeki şimdi nasıl durum canım bende arada bir bel ağrısı geliyor
Geçmiş olsun inşallah böcek ısırması sorun çıkarmaz burdan okuduklarıma göre betanın yükselmesi için adet gününe kadar vakit var belki geç döllenme olur yani vaktin var sabredip 14. Günü kan ver ve dr konuş benim fikrimHepimizde aynı belirtiler var sanırım ilaç ve catlatma iğnesinden
Benim bugün 10.günüm dün 9.gun böcek sokması ile acile gittik beta hcg testi yapıldı ilaç vermek için 3.05 cikti biraz üzüldüm gerçi normalde hep 1.20 falan çıkıyor 3 gün-de yukselirmi acaba
Bence takip edin 2 gün sonra tekrar yaptırın. Benim de 11. Gün bugün lekelenmem oldu kahve pembe gibi biraz önce beta verdim. Daha iki gunum vardı bekleyecektim. Galiba adet olacağımHepimizde aynı belirtiler var sanırım ilaç ve catlatma iğnesinden
Benim bugün 10.günüm dün 9.gun böcek sokması ile acile gittik beta hcg testi yapıldı ilaç vermek için 3.05 cikti biraz üzüldüm gerçi normalde hep 1.20 falan çıkıyor 3 gün-de yukselirmi acaba
Kaç günde bir adet oluyorsunuz ki belki yerleşme kanamasıdırBence takip edin 2 gün sonra tekrar yaptırın. Benim de 11. Gün bugün lekelenmem oldu kahve pembe gibi biraz önce beta verdim. Daha iki gunum vardı bekleyecektim. Galiba adet olacağım
26 -28 günde bir oluyorum henüz vakti vardı. Bakalım duramadım hastanede çalıştığım için gittim test verdim. daha çıkmadıKaç günde bir adet oluyorsunuz ki belki yerleşme kanamasıdır
Siz ne zaman yaptırdınız, ne zaman beta vereceksinizHepimizde aynı belirtiler var sanırım ilaç ve catlatma iğnesinden
Bence takip edin 2 gün sonra tekrar yaptırın. Benim de 11. Gün bugün lekelenmem oldu kahve pembe gibi biraz önce beta verdim. Daha iki gunum vardı bekleyecektim. Galiba adet olacağım
Canım sende stres yapmamaya çalış bence … 14. Güne kadar her türlü süpriz oluyor anladığım kadarıyla dileğim sorunsuz devam etmen inşallah hepimiz kucağı dolarBence takip edin 2 gün sonra tekrar yaptırın. Benim de 11. Gün bugün lekelenmem oldu kahve pembe gibi biraz önce beta verdim. Daha iki gunum vardı bekleyecektim. Galiba adet olacağım
İnşallah Allah herkesin yardımcısı olsun .Canım sende stres yapmamaya çalış bence … 14. Güne kadar her türlü süpriz oluyor anladığım kadarıyla dileğim sorunsuz devam etmen inşallah hepimiz kucağı dolar
Sonucunuz çıktı mı26 -28 günde bir oluyorum henüz vakti vardı. Bakalım duramadım hastanede çalıştığım için gittim test verdim. daha çıkmadı
Negatif geldi. Yarın tekrarliycam testi
Merhaba ne yaptınız yükseldi miHepimizde aynı belirtiler var sanırım ilaç ve catlatma iğnesinden
ne oldu sonucunuz? yükseldi mi?Hepimizde aynı belirtiler var sanırım ilaç ve catlatma iğnesinden
Merhaba canım bende pazartesi aşılama oldum 3 yumurtam oluştu famerayla solda 2 tane 15 ve 19 sağda bir tane 16 mm solda ki 19 mm göre hareket edelim dedi ve cumartesi akşam 11.30 da ovitrelle vurdum doktor pazartesi aşılama için gittiğimde baktı çatlama olmuşum diye sağ daki 16mm ve solda ki 19 mm çatlamış solda ki 15 mm de 21 olmuş onun içinde ilişki önerdi sonrasında .seninkiler de bana küçük geldi ben çatlama iğnesi yapılması için 17 ya da 18 mm bı yumurtan olması gerektiği bir bilgiye sahibim belki yanlış biliyorumdur .devlet Hastanesi'ne mi gidoyorsunuz ?Aşılama tedavisi görüyorum,reglin 7.gunu bugün, ultrason sonucuna göre 11 ve 10.5 mm 2 yumurta var sağda.bana ufak gibi geldi doktor iyi dedi ama.sizlerin nasıldı sonuçlar, hatırlayanlar yada bilenler yazabilirse sevinirim
Evet devlet Hastanesi'ne gidiyorum.bu dediğim degerler tedavinin 4.gunu ölçüldü ama ben aynı doz olur yada yükseltir diyodum ama azalttı.ptesi kontrole gel o günü belki iğnesiz geçeriz falan dedi valla hayırlısı bakalım ama böyle zor büyür gibime geliyorMerhaba canım bende pazartesi aşılama oldum 3 yumurtam oluştu famerayla solda 2 tane 15 ve 19 sağda bir tane 16 mm solda ki 19 mm göre hareket edelim dedi ve cumartesi akşam 11.30 da ovitrelle vurdum doktor pazartesi aşılama için gittiğimde baktı çatlama olmuşum diye sağ daki 16mm ve solda ki 19 mm çatlamış solda ki 15 mm de 21 olmuş onun içinde ilişki önerdi sonrasında .seninkiler de bana küçük geldi ben çatlama iğnesi yapılması için 17 ya da 18 mm bı yumurtan olması gerektiği bir bilgiye sahibim belki yanlış biliyorumdur .devlet Hastanesi'ne mi gidoyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?