Aşılama yaptıranlar

Şimdiye belkide daha da büyümüştür canım çok da büyük oldumu tedavi iptal oluyormuş .ins senin güzel yumurtaların oluşur asılaman bı an önce olur güzel haberler alırız ins

Şimdiye belkide daha da büyümüştür canım çok da büyük oldumu tedavi iptal oluyormuş .ins senin güzel yumurtaların oluşur asılaman bı an önce olur güzel haberler alırız ins
İnşallah canım herkes güzel haberler alsın senin 7-8 güne belli olur heralde ptesi yapıldıysa

İnşallah canım herkes güzel haberler alsın senin 7-8 güne belli olur heralde ptesi yapıldıysa
Aynen canım bazıları daha erken yapmaya basliyolarmis testleri çatlama iğnesinin etkisinin geçtiği günden itibaren yapıyorlarmış benim bugün çatlama iğnenin 8.gunu benim ne zaman geçer etkisi bilmiyorum bazen sabredemiyorum ama sonra boşuna üzülürsün diyorum ki sonucunda da negatif gitcem o kadar eminim ki buna o yüzden umudum yok Allah büyük gerçi rabbim istedimi olmucak hiçbirsey yok bol dua ediyorum elimden anca bu geliyor her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…