Aşılama yaptıranlar

Filanfalan01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
75
15
8
Kızlar aşılama yaptırın tutanlar yazabilir mi ? Süreç nasıldı ? Aşılamadan sonra kaç dk yattınız ve tuvalete ne zaman gittiniz
Beni 10 dk filan yatırdılar 12-13 dk sonra ortalama tuvalete gittim idrara sıkışık yaptılar çünkü baya baskıladı

Ben de bugun oldum aşilama.bjze idrara sıkışk olck faln demediler. 15 dk yatirdilar.eve geldim uzaniyorum.arada kalkiyorum tabi.cok az kanamam gelmis sizdede oldumu

Ben de bugun oldum aşilama.bjze idrara sıkışk olck faln demediler. 15 dk yatirdilar.eve geldim uzaniyorum.arada kalkiyorum tabi.cok az kanamam gelmis sizdede oldumu
Hayır kanama filan olmadı bende
Sıkışık olduğum için idrara gittim 10 dk dan sonra eve gelimce dinlenmeye devam ettim

kızlar bende pazartesi öğlen yaptırdım ama belim agrıyor ve sanki karnım patlıycak gibi acıyor

Mayıs ayında aşılama oldum.idrarm sıkışık değildi.40dk boyunca yattım. Ağır şeyler kaldirmadim yukari ve yere bişey uzanmiyorsun. 4gun dinlendim.belin ağrıyorsa çatlatma iğne vurduyduysaniz çatlatmistir ordan ağrı yapar. Şuan hamileyim.yanina progestan ilaç verdi bebek tutunsun diye.

NELER HİSSETTİN PEKİ CANIM BENİM İLKİ TUTMADI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…