Gebeliğe Hazırlık Asilama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinardenizzakkaya

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
35
0
6
30
Iyi sabahlar herkese.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Bu gun aşılamanın 5 ci günü fakat hiç bir belitim yok sadece şişlik var karnımın alt hissesinde.Sizlerde belirti nelerdi ya da aşılama sonrası belirtisi olmayip hamile kalan varmı?

Merhaba bende 11 aralikta yaptırdım asilama şuan bendede hicbir belirti yok

Evet yaa hic biri tutmadi bazi doktorlar varkoselde dolayi tutmadiginj hatta tutsa bile dusme ihtimalini oldugunu soylediler.Bazi erkeklerde ciddi hasar olusturmazken bazilarinda oluyormus

Evet yaa hic biri tutmadi bazi doktorlar varkoselde dolayi tutmadiginj hatta tutsa bile dusme ihtimalini oldugunu soylediler.Bazi erkeklerde ciddi hasar olusturmazken bazilarinda oluyormus
İnsallah bu tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin baska dra gorundunuzmu benim esimede devlet hastanesi az kalsin ameliyat bile ediyordu varikosel diye ben guvenemedim baska yere gittim meger degilmis

Bende de yeni basliyor gogus hassasiyetim falan ara sira batma oluyor ama cok ufak ufak . Belirtilere takilma belirtisiz okadar hamile kalan var ki
Ya kaç gündür midem kaziniyor kasık batması sadece 1 gün 3 kez falan oldu 10 saniye falan sürdü her defasinda dayanamayip test yaptim iki gün ard arda silikleşti sonra yapmadim iki gün sonra kan vericem bakalim noluyor

Kuzum bunlar gebelik belirtileri insallah hamilesindir herkesin belirtisi farkli oluyor sonucta ben 3 gundur adet agrisi yasiyordum resmen dun aksam biraz rahatladim bu gece de oksururken boyle kasigimda bisi hissettim siddetli bir agri oldu dün cok uzgundum umutsuzluga kapildim ama inanki bugün uyurken dua ettim ve rabbim beni sabah ezanina kaldirdi resmen . kalktim duami ettim artik tevekkül vakti dedim kendi kendime ama inaniyorum sanki bebegim benimle oyle hissediyorum bilmiyorum ki inşallah oyledir

Amin artik olsun yaa 2 yil oldu sen ne zaman kan vericen ?

belirtilere takılma canım geçen ay çok sancım oldu bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim ama tutmadı,buğün 7 ğünüm yine ağrım var ama adet ağrısınıda benziyor.yani ağrı olup olmaması sonuç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…