- 6 Ocak 2023
- 35
- 0
- 6
- 30
- Konu Sahibi pinardenizzakkaya
-
Ya yok mu kimseIyi sabahlar herkese.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Bu gun aşılamanın 5 ci günü fakat hiç bir belitim yok sadece şişlik var karnımın alt hissesinde.Sizlerde belirti nelerdi ya da aşılama sonrası belirtisi olmayip hamile kalan varmı?
Merhaba bende 11 aralikta yaptırdım asilama şuan bendede hicbir belirti yokIyi sabahlar herkese.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.Bu gun aşılamanın 5 ci günü fakat hiç bir belitim yok sadece şişlik var karnımın alt hissesinde.Sizlerde belirti nelerdi ya da aşılama sonrası belirtisi olmayip hamile kalan varmı?
Merhaba bende 11 aralikta yaptırdım asilama şuan bendede hicbir belirti yok
İnsAllah tutmusdur.Bu gun gaz ve şişkinlik oldu baska da bir şey yokMerhaba bende 11 aralikta yaptırdım asilama şuan bendede hicbir belirti yok
Bendede gaz ve kabiz var insallah tutmustur ya bende pkos var siz neden yaptirdiniz asilamaİnsAllah tutmusdur.Bu gun gaz ve şişkinlik oldu baska da bir şey yok
Yarim rahimliyim ve esimde morfoloji ve hiz sorunu var yikanmis haliyle 25 milyon spermle yapildi aşilamaBendede gaz ve kabiz var insallah tutmustur ya bende pkos var siz neden yaptirdiniz asilama
Ayni zamanda basarizi 2 transferim var gecen seneBendede gaz ve kabiz var insallah tutmustur ya bende pkos var siz neden yaptirdiniz asilama
Tüp bebek mi denedin yani asilamadan onceAyni zamanda basarizi 2 transferim var gecen sene
Tüp bebek mi denedin yani asilamadan once
İnsallah bu tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin baska dra gorundunuzmu benim esimede devlet hastanesi az kalsin ameliyat bile ediyordu varikosel diye ben guvenemedim baska yere gittim meger degilmisEvet yaa hic biri tutmadi bazi doktorlar varkoselde dolayi tutmadiginj hatta tutsa bile dusme ihtimalini oldugunu soylediler.Bazi erkeklerde ciddi hasar olusturmazken bazilarinda oluyormus
Evet 3 doktor bakti ayni şeyi söylediler.Sende belirtiler devam ediyorum bende hiç bir belirti kalmadı.İnsallah bu tutar rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin baska dra gorundunuzmu benim esimede devlet hastanesi az kalsin ameliyat bile ediyordu varikosel diye ben guvenemedim baska yere gittim meger degilmis
Bende de yeni basliyor gogus hassasiyetim falan ara sira batma oluyor ama cok ufak ufak . Belirtilere takilma belirtisiz okadar hamile kalan var kiEvet 3 doktor bakti ayni şeyi söylediler.Sende belirtiler devam ediyorum bende hiç bir belirti kalmadı.
Ya kaç gündür midem kaziniyor kasık batması sadece 1 gün 3 kez falan oldu 10 saniye falan sürdü her defasinda dayanamayip test yaptim iki gün ard arda silikleşti sonra yapmadim iki gün sonra kan vericem bakalim noluyorBende de yeni basliyor gogus hassasiyetim falan ara sira batma oluyor ama cok ufak ufak . Belirtilere takilma belirtisiz okadar hamile kalan var ki
Kuzum bunlar gebelik belirtileri insallah hamilesindir herkesin belirtisi farkli oluyor sonuctaYa kaç gündür midem kaziniyor kasık batması sadece 1 gün 3 kez falan oldu 10 saniye falan sürdü her defasinda dayanamayip test yaptim iki gün ard arda silikleşti sonra yapmadim iki gün sonra kan vericem bakalim noluyor
Amin artik olsun yaa 2 yil olduKuzum bunlar gebelik belirtileri insallah hamilesindir herkesin belirtisi farkli oluyor sonuctaben 3 gundur adet agrisi yasiyordum resmen dun aksam biraz rahatladim bu gece de oksururken boyle kasigimda bisi hissettim siddetli bir agri oldu dün cok uzgundum umutsuzluga kapildim ama inanki bugün uyurken dua ettim ve rabbim beni sabah ezanina kaldirdi resmen . kalktim duami ettim artik tevekkül vakti dedim kendi kendime ama inaniyorum sanki bebegim benimle oyle hissediyorum bilmiyorum ki inşallah oyledir
26si test gunumAmin artik olsun yaa 2 yil oldusen ne zaman kan vericen ?
Pozitif cevap aliriz InsAllah26si test gunum
Aminnn insallahPozitif cevap aliriz InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?