Gebeliğe Hazırlık Asilama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Ben de 2 gün önce aşılama yaptırdım benim kasık, karın bölgem de şiddetli ağrılar oluyor çok fazla gaz problemim var yürürken kasılıyorum. Bence kendinizi dinlememeniz gerekiyor. 5 günde hamilelik ortaya çıkmayacağı gibi belirtiler de ortaya çıkmaz. Kullandığımız ilaçların yan etkilerini yaşıyor da olabiliriz hepsi ağır ilaçlar sonuçta kısa sürede vücuda bir sürü hormon yükledik. Akışına bırakın olacağı varsa emin olun olacaktır. Dua edin ve bekleyin.

Ben tüp bebekten geçtiğim için o zaman daha çok hormon takviye aliyordum ve hiç bi şey hiss etmedim ve tutmadi da ama şimdi çok farklı

Aminnn insallah bol bol uyuyorum gun gecsin diye
Ne güzel ben bu gün kan vericektim ama sabaha kaldi.o yüzden bu gün evde ladymoon kaset test ve mamatest kirmizi olandan yaptim lady moon pozitif mama test çizgi belirdi sonra kayb oldu.Bu arada 8-9 cu günlerde test yaptim silikleşti fakat bu gün yağtiğim ladymoon daha koyu onlardan bu aradan aşılamanın 13 cü günü çatlatma iğnesinin 15 ci günü

Yaa cok iyi belirtin falan varmi

Ben tüp bebekten geçtiğim için o zaman daha çok hormon takviye aliyordum ve hiç bi şey hiss etmedim ve tutmadi da ama şimdi çok farklı
İnşallah tutmuştur inşallah bebeğiniz sizinledir. Çok fazla merak ediyoruz oldu mu tuttu mu acaba diye ama işte sonucu ne gelecek bilmediğimiz için üzülmemek adına kendimizi dinlememek gerekiyor demek istemiştim.

Yaa cok iyi belirtin falan varmi
Belirti göğüs uçlarında dokununca ağrı oluyor bide şişkinlik var şimdilik.Şöyle söyleyeyim aşılamadan 1 saat sonra aşırı sırt ağrım oldu
11 aralık aşılama günüm
12 aralık sabah uyanınca sanki rahimimde şişkinlik ve ağrı vardı akşam qaz ve şişkinlik
13 aralık hiç bir şey yok
14 aralık sanırım sadece şişkinlik
15 aralık şişkinlik
16 aralık mide de kazınma
17 aralık ve halen mide kazınması
18 aralık ufak kasık ağrısı gebelik testi silik iğne etkisi geçmemiş
19 aralık yine sol kaskta batmalar çok hafif ama gebelik testi birazda silikleşmiş
20 aralık batma göğüste dolgunlaşma
21 aralık 10 saniye falan süren gün içinde 3 kez kasık batması
22 aralık göğüs ucunda dokununca ağrı ve akşam yanma hissi
23 aralık göğüs agrısı ve dolgunluk ve acıkınca mide kazınması devam ediyor normalde acıkınca hiç böyle olmamıştım ladymoon pozitif mama test negatif yarin kan vericem güncellerim durumu

Canim harikasın ya gün gün yazmissin :) cok teşekkür ederim insallah kanda da hcg yuksek cikar bende haftasonunuda atlatirsam pazartesi kan vericem 7. Gunden itibaren adetmisim gibi agri girdi cikti ara ara hani boyle nasil diyim boyle alttan giren bi sızı yumurtaliklara dogru 11. Güne kadar sürdü gogus hassasiyetiyle beraber bugun 12. Gunum diger günlere gore agri yok denilecek kadar azaldi ara sira hareket halinde veya lavaboda giriyo cok az sonra kayboluyor gogus hassasiyetide azaldi korkmalimiyim acaba birazda rahat oluyorum aslinda agri olmayinca :))

Ağrılarım azalması mümkün canim benim İnşAllah bebişlerimiz gelmiştir.Ama benimde kafama taklılan nedem biri pozitif diğeri negatif oluyor testin

Eklentiler

• 20231223_171057.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 35
Yaa yoruldum yaa bıktım resmen
Bende oyleyim İnanki sabahtan beri ağlıyorum elimden birsey gelmiyor uzuluyorum ama neye yarar cok istemistim bu sefer yüzüm gülsün ama kismet degilmis demekki .. hastaneden doktordan muayeneden okadar bıktım ki her gidisimde ayaklarim geri geri gidiyor ustune birde bu negatif sonucu gormek beni mahfediyor kime ne desemde kim anlasa derdimi çok zor gercekten cevremdekilerde uzulme oldu olacak diye teselli veriyolar ama üzülmemek eldemi

Aynen sonuc cikti bende 0.81 yok işte seni o kadar iyi anliyorum ki ne diyeyim şu kadere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…