aşılama yaptıranlar....

arkadaşlar ben aşılama oldum bugün doktorum dedıkı küçük bi tıkanıklık var onu açtı sonra aşılama yaptı bu nedır rahim filmi cektırdım tüplerim açık tıkalı olan baska bısey ama anlamadım
Rahim filmini yenimi çektirdin 6 ay geçerliliği var tıkanıklık önemli olsaydı aşılama yapmazdı zaten sen içini ferah tut bak benim ilk aşılamam tutmadı stres yapma olumlu düşün

Rahim filmini yenimi çektirdin 6 ay geçerliliği var tıkanıklık önemli olsaydı aşılama yapmazdı zaten sen içini ferah tut bak benim ilk aşılamam tutmadı stres yapma olumlu düşün
Benimde 2. Aşılamam altı ay dolmamıştır. Burun tıkalı gibi düşün onu açtım dedi acaba bunca zaman bu yuzden mi kalamadım? İlk aşılamamı yapan böyle bişey yapmadı bu profösördü

Benimde 2. Aşılamam altı ay dolmamıştır. Burun tıkalı gibi düşün onu açtım dedi acaba bunca zaman bu yuzden mi kalamadım? İlk aşılamamı yapan böyle bişey yapmadı bu profösördü
Benim doktorum şöyle dedi rahim filmi 6 ay geçerli yani sizin rahim filminiz temiz çıktıysa bence tıkanıklık yoktur orda çıkardı olsaydı .benim tıkanıklığım olmamasına rağmen tutmadı. Zaten aşılama yapılmazdı sizin tıkanıklığınız olsaydı . Bence stresten dolayı tutmuyor . Doktor bize tüp bebek yapmayın bu değerlerle normal olur dedi 4 yıllık Evliyim okadar büyük streski kocamada yansıtıyorum bunlar hep hata

Benim doktorum şöyle dedi rahim filmi 6 ay geçerli yani sizin rahim filminiz temiz çıktıysa bence tıkanıklık yoktur orda çıkardı olsaydı .benim tıkanıklığım olmamasına rağmen tutmadı. Zaten aşılama yapılmazdı sizin tıkanıklığınız olsaydı . Bence stresten dolayı tutmuyor . Doktor bize tüp bebek yapmayın bu değerlerle normal olur dedi 4 yıllık Evliyim okadar büyük streski kocamada yansıtıyorum bunlar hep hata
Sorun ne peki? Ben aylarca bi tüp bebek doktoruna gittim bana herşey tertemiz dedi. En son canıma tak etti baska doktora gitmeye basladım evime 3 saat uzaklıkta.. Bana daha bakmadan eşimin sprem tahliline bakıp bu spermlerle normal yoldan hamile kalamazsın dedi arastırdık gerçekten öyle. El elden üstündür sonuc alınmıyorsa uzun bir süreden sonra bir prof. Gitmeli

Benim eşimin sonucuna bir doktor çok iyi doğla yolla olur diyor bir doktor bakıyor aynı sonuçlara aşılama için az diyor . Bizde şaşırdık artık ne yapılması gerektiğini . Çevremizde bizden sonra evlenen herkes hamile . Demekki normal olmayan bişey var. 2. Aşılama olucam olmazsa mecbur tüp bebek . Doktorlar normal diye diye oyalıyor . Stres oldukça şans azalıyor

Selam bayanlar ben aşılama oldum resimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl olacak de gerler %100 yükseldi hiç bi sorun yok olmadı doktorum aşılama önerdi yaptık 12. Gunumdeyim inş tutmuştur 2 gün snra kan vermeye gel dedi ama bende regl ime4 gün kaldı gitmeye korkuyorum ilaçlardan mi nedir aşırı akıntı geliyor gogusler desen aldı başını gidiyor aciyo kaşık agrimda var napiyim bayanlar bana akıl verin lütfen :KK1::110:

Selam bayanlar ben aşılama oldum resimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl olacak de gerler %100 yükseldi hiç bi sorun yok olmadı doktorum aşılama önerdi yaptık 12. Gunumdeyim inş tutmuştur 2 gün snra kan vermeye gel dedi ama bende regl ime4 gün kaldı gitmeye korkuyorum ilaçlardan mi nedir aşırı akıntı geliyor gogusler desen aldı başını gidiyor aciyo kaşık agrimda var napiyim bayanlar bana akıl verin lütfen :KK1::110:

Ilaçlarda yapıyor olabilir . Sana tavsiyem git kan testi yap 14. gün kesin sonucunu Öğren .

Kızlar bugün benim aşılamadan sonraki 8. Günüm. İlk günler şişkinlik gaz ara ara batma tarzında bıçak saplanır gibi sancı gibi kasık ağrıları vs oluyordu sonra onlar geçmişti 2-3 gün neredeyse hiçbir belirtim kalmamıştı. Dün 7. Günümdü ara ara dursa da günün çoğunluğunda varolan hafif adet ağrısı gibi karnımın alt bölgesinde ağrı oldu bugün de yine aynı ağrı başladı. Çok hafif ara ara ama nadir bulantım oluyor. İnş yerleşme ağrısıdır diye umut ediyorum ama bir yandan da adet mi yaklaşıyor diye korkuyorum da. Umutluyum ama çok umutlanıp da sonra çok daha fazla üzülmek istemiyorum. Bir de 2 gün önce akşam sağ bacağım özellikle dizden aşağısı çok şiddetli ağrıdı gece uyuyunca geçti Dün gece de oldu ama hafifti ve kısa sürdü. Bu arada 6 yaşında bir kızım var ona plansız bir şekilde gebe kalmıştım o nedenle hiç belirti olur mu diye de kendimi dinlememiştim o zaman sadece adet günümden 3-4 gün önce başlayan ve adet gününe kadar devam eden adet olacakmışım gibi ağrım olmuştu sonra günüm geçince gebe olduğumu anlamıştım :) Sizce hamiş olabilir miyim ne dersiniz kızlar? yorumlarınızı bekliyorum şekerler :)

Arkadaşlar ben de eylülde aşılama yaptircam ilk kez. İzmirdeyim aşılama yaptıranlar yardimci olabilir mi .ne kadara mal oluyor tutma ihtimali nedir ? %20 dedi drum. Hangi drlara gidiyorsunuz? Aşılması tutam arkadaşlar hangi ilaçları kullandiniz hangi dra gittiniz? Çok umutsuzum ben hiç olmucak gibi geliyor :(

Kızlar aranızda karabukten olan varmı bende aşılama düşünüyorum artik nereye gideyim bilemedim burda iyi bi doktora denk gelemedim bir türlü. olmadı ankaraya gidicem artik

Şafak 2. 1 saattir adet olacak gibi ağrım var inş olmam. Merak son safhada. Ne olur dua edin benim için

Şafak 2. 1 saattir adet olacak gibi ağrım var inş olmam. Merak son safhada. Ne olur dua edin benim için
Malesef öğlen kanamam başladı çok yoğun değil lekeden biraz fazla. Bhcg <1.2 yani neg çıktı. Doktorumu aradım coraspini kesti kanamam çok artmazsa progestana devam et dedi çok artarsa bırak dedi. Büyük ihtimalle gebe değilsin düşük ihtimal değerin yükselebilir kanaman artmazsa 1 hafta sonra bir daha kanda baktır dedi. Bana dua edin kızlar lütfen. Mucize gerçek olsun lütfen.

Malesef öğlen kanamam başladı çok yoğun değil lekeden biraz fazla. Bhcg <1.2 yani neg çıktı. Doktorumu aradım coraspini kesti kanamam çok artmazsa progestana devam et dedi çok artarsa bırak dedi. Büyük ihtimalle gebe değilsin düşük ihtimal değerin yükselebilir kanaman artmazsa 1 hafta sonra bir daha kanda baktır dedi. Bana dua edin kızlar lütfen. Mucize gerçek olsun lütfen.
Arkadaşım dualarım seninle

Bende adet olucam karnım ağrıyor bu ay zaten hiççççç umudum yoktu .

Bende adet olucam karnım ağrıyor bu ay zaten hiççççç umudum yoktu .
Canım hiç belli olmaz kırmızılar adet kadar yoğun gelene kadar umut var üzme kendini. Benim ilk hamileliğimde son 3-4 gün adet olacak gibi ağrım olmuştu sonra günüm geçince hamile olduğumu anlamıştım başka da belirtim olmamıştı. İnş bebişin seninledir dua edicem sana ve isteyen herkese

Canım hiç belli olmaz kırmızılar adet kadar yoğun gelene kadar umut var üzme kendini. Benim ilk hamileliğimde son 3-4 gün adet olacak gibi ağrım olmuştu sonra günüm geçince hamile olduğumu anlamıştım başka da belirtim olmamıştı. İnş bebişin seninledir dua edicem sana ve isteyen herkese
Saol bitanem ama artık her ay her ay aynı ağrılar aynı hayal kırıklıkları ben alıştım ...

Back
X