aşılama yaptıranlar....

doğal yoldan zor gibi canım şansımız %20 de olsa denemek istiyorum bakalım hayırlısı..aşılama fiyatı ne kadar acaba?
siz yaptırdınız mı?hsg çektircem ilk olarak o da özelde 300 tl miş galiba .
Ben yaptırdım. Tutmadı. Önümüzdeki ay inşallah bir daha yaptırcam. 650tl aşılama içün verdim. Extra ilaç alıyorsun. Oda doktorun yazdığı ilaca göre fiyat değişiyor. Benim İlaçların 1000tl tutuyordu ama hastaneden rapor çıkarttım. 250tlye aldım. aşılamada doktoruna güvenmen çok önemli.

anladım canım ya % 20 şansa göre maliyetliymiş önemli olan tutması tabi ,çok zormuş bu işler gerçekten Allah aratmadan versin diye o yüzden diyorlar demek.

inşallah sizin 2.aşılamanız tutar ,bende sabırla bekliyorum bakalım ama tek tük ilişkiyle olcak iş gibi gözükmesede Allaha sığınıyorum bu mübarek günde evimizi neşesiz ,kucağımızı bebeksiz bırakmasın..ve nerde varsa nasip etsin...

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh hepimiz bi bekleyiş içindeyiz rabbnim yüzümüzü güldürsün ... benım aşılamam tutmadı tüp bebeğe doğru gıdıcem ama 1 2 ay maddi açıdan dolayı bekleyeleım dıyoruz buarada bişey duymuştum onuda yaptırdım kupa çekmek diye bişey var biliyomusunuz göbek yada rahim kaymasında yapılıyomus çocuk için... bi kadın vardı arkadaşımın gıttıgı ve hamıle kaldı güvenip gittim aam bakalım hayırlısı bu yolda herseye katlanıyoruz

elma şekeri aşın kaç ?

aşı mı?yaş mı? ikisini cevaplayım :)
yaşım 30 ,bugüne kadar sadece serophene kullandım aşı vs..hiçbir tedavi görmedim bu ay süt hormonum fazla çıktığı için dostonex ile serophene kullandım ama eşimin spermleri normalin altında çıktı sabırla bekliyoruz bakalım hayırlısı..

28 de evlendim 1 yıldır korunmuyorum ,bilsem evlendiğim gibi korunmazdım ne kadar safmısım hemen olucak sandım..

İnsan ümitlenip her duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz. Her duyduğumuzu yapmamamız gerekir.
aşılama yaptırıp beline yakı yapıştırıp hamile kalan bir arkadaş bana da yapmamı söyledi. Ben cesaret edemediğimi söyledim. Oda bana belime sıcak su torbası koymamı söyledi. Amaç belinin sıcak tutulması dedi. Bende ümitkendim. Aşılama yapıldıkdan sonraki günlerde belime sıcak su torbası koydum. Adet günümden 1hafta önce adetim geldi. Şimdi acaba o mu sebep oldu diye düşünüyorum. Çünkü çook önceden adet olup ağrım olunca belimi sıcak tutardım ağrım geçer kanamam artardı. Bu aşılama döneminde aklıma gelmedi. Şimdi aklım çok karışık. Ve çok pişmanım

Cnm bende onumuzdeki ay yaptiracam dr 750 ilac 750 islem ucreti 1500 fiyat verdi raporu nerde nasil cikarttin cnm

Cnm bende onumuzdeki ay yaptiracam dr 750 ilac 750 islem ucreti 1500 fiyat verdi raporu nerde nasil cikarttin cnm
Canım ben özel muayenesine gidiyorum doktrun. Doğum için anlaşmalı olduğu özel hastaneye gönderdi beni. Neye göre rapor çıkarttı bilmiyorum. Ben herkese rapor çıktığını sanıyordum çıkmadığını buradan öğrendim

Bende ozel muayenesine gidiyorum cnm.Sizde sorun ne cnm? Bitde adilama islemi agrili oliyor mu

Bende ozel muayenesine gidiyorum cnm.Sizde sorun ne cnm? Bitde adilama islemi agrili oliyor mu
Allaha şükürler olsun. Bende de eşimde de problem yok. ama malesef nasip olmadı. Bir kere aşılama yapıldı. Tutmadı.
çok ağrılı bir işlem değil. 15dk. sürüyor. Çok hafif bir ağrı var. Ama dayanılamıycak bir ağrı değil. Ben sanki doğum yapacakmış gibi heyecanlıydım. Neredeyse tutacağına emindim. Bu yüzden mutluluktan ağrıyı hissetmedim. Ama malesef tutmadı.

senin ne zaman olacağı belli mi. Anlaşmalı olduğu bir hastane var mı. Yoksa spermi laboratuvarda verip aşılamayı muayenesinde mi yapacak

ben sakaryada özel hastanede yaptırdım .350 aşılama ilaçlarım da 300 tuttu.ama 1500 tl diyen pahalı sölemiş.çok basit bi işlem bence bu para çok sankim

ben sakaryada özel hastanede yaptırdım .350 aşılama ilaçlarım da 300 tuttu.ama 1500 tl diyen pahalı sölemiş.çok basit bi işlem bence bu para çok sankim
Aa çok iyimiş. Doktora ve şehrine göre çok değişiyor fiyatlar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Aşılamanız tuttu mu

Onu bilmiyirum cnm adet olunca gel dedi....

Valla cok iyiyms..Size ozeldemi bu fiyata yaptilar
evet özel hastane. Özel Altınova Hastanesi. ama bana ilaçlarımı rapor çıkarttı doktorum.raporsuz ilaçlar 1100 civarı tutacaktı.ayrıca ilk doktora randevuya gidiyosun.muayeneden sonraki 10 gün içinde doktor kontrolleri ücretsiz
özellikkle yumurtlama takibi için çok iyi oldu.15-20 günlük sürecte iki muayene parası ödedim. (muayene 67tl ssklar için)

Ozelde

Ozelde mu bu fiyata uaptilar cnm cok ucuz valla

evet özel hastane. Özel Altınova Hastanesi. ama bana ilaçlarımı rapor çıkarttı doktorum.raporsuz ilaçlar 1100 civarı tutacaktı.ayrıca ilk doktora randevuya gidiyosun.muayeneden sonraki 10 gün içinde doktor kontrolleri ücretsiz
özellikkle yumurtlama takibi için çok iyi oldu.15-20 günlük sürecte iki muayene parası ödedim. (muayene 67tl ssklar için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…