- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
Ben yaptırdım. Tutmadı. Önümüzdeki ay inşallah bir daha yaptırcam. 650tl aşılama içün verdim. Extra ilaç alıyorsun. Oda doktorun yazdığı ilaca göre fiyat değişiyor. Benim İlaçların 1000tl tutuyordu ama hastaneden rapor çıkarttım. 250tlye aldım. aşılamada doktoruna güvenmen çok önemli.doğal yoldan zor gibi canım şansımız %20 de olsa denemek istiyorum bakalım hayırlısı..aşılama fiyatı ne kadar acaba?
siz yaptırdınız mı?hsg çektircem ilk olarak o da özelde 300 tl miş galiba .
Tüp bebek daha maliyetli o bile %40 ile 50 arasında doktor ihtimal veriyoranladım canım ya % 20 şansa göre maliyetliymiş önemli olan tutması tabi ,çok zormuş bu işler gerçekten Allah aratmadan versin diye o yüzden diyorlar demek.
elma şekeri aşın kaç ?
İnsan ümitlenip her duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz. Her duyduğumuzu yapmamamız gerekir.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh hepimiz bi bekleyiş içindeyiz rabbnim yüzümüzü güldürsün ... benım aşılamam tutmadı tüp bebeğe doğru gıdıcem ama 1 2 ay maddi açıdan dolayı bekleyeleım dıyoruz buarada bişey duymuştum onuda yaptırdım kupa çekmek diye bişey var biliyomusunuz göbek yada rahim kaymasında yapılıyomus çocuk için... bi kadın vardı arkadaşımın gıttıgı ve hamıle kaldı güvenip gittim aam bakalım hayırlısı bu yolda herseye katlanıyoruz
Cnm bende onumuzdeki ay yaptiracam dr 750 ilac 750 islem ucreti 1500 fiyat verdi raporu nerde nasil cikarttin cnmBen yaptırdım. Tutmadı. Önümüzdeki ay inşallah bir daha yaptırcam. 650tl aşılama içün verdim. Extra ilaç alıyorsun. Oda doktorun yazdığı ilaca göre fiyat değişiyor. Benim İlaçların 1000tl tutuyordu ama hastaneden rapor çıkarttım. 250tlye aldım. aşılamada doktoruna güvenmen çok önemli.
Canım ben özel muayenesine gidiyorum doktrun. Doğum için anlaşmalı olduğu özel hastaneye gönderdi beni. Neye göre rapor çıkarttı bilmiyorum. Ben herkese rapor çıktığını sanıyordum çıkmadığını buradan öğrendimCnm bende onumuzdeki ay yaptiracam dr 750 ilac 750 islem ucreti 1500 fiyat verdi raporu nerde nasil cikarttin cnm
Bende ozel muayenesine gidiyorum cnm.Sizde sorun ne cnm? Bitde adilama islemi agrili oliyor muCanım ben özel muayenesine gidiyorum doktrun. Doğum için anlaşmalı olduğu özel hastaneye gönderdi beni. Neye göre rapor çıkarttı bilmiyorum. Ben herkese rapor çıktığını sanıyordum çıkmadığını buradan öğrendim
Allaha şükürler olsun. Bende de eşimde de problem yok. ama malesef nasip olmadı. Bir kere aşılama yapıldı. Tutmadı.Bende ozel muayenesine gidiyorum cnm.Sizde sorun ne cnm? Bitde adilama islemi agrili oliyor mu
Cnm bende onumuzdeki ay yaptiracam dr 750 ilac 750 islem ucreti 1500 fiyat verdi raporu nerde nasil cikarttin cnm
Aa çok iyimiş. Doktora ve şehrine göre çok değişiyor fiyatlar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Aşılamanız tuttu muben sakaryada özel hastanede yaptırdım .350 aşılama ilaçlarım da 300 tuttu.ama 1500 tl diyen pahalı sölemiş.çok basit bi işlem bence bu para çok sankim
Onu bilmiyirum cnm adet olunca gel dedi....Allaha şükürler olsun. Bende de eşimde de problem yok. ama malesef nasip olmadı. Bir kere aşılama yapıldı. Tutmadı.
çok ağrılı bir işlem değil. 15dk. sürüyor. Çok hafif bir ağrı var. Ama dayanılamıycak bir ağrı değil. Ben sanki doğum yapacakmış gibi heyecanlıydım. Neredeyse tutacağına emindim. Bu yüzden mutluluktan ağrıyı hissetmedim. Ama malesef tutmadı.
senin ne zaman olacağı belli mi. Anlaşmalı olduğu bir hastane var mı. Yoksa spermi laboratuvarda verip aşılamayı muayenesinde mi yapacak
Valla cok iyiyms..Size ozeldemi bu fiyata yaptilarAa çok iyimiş. Doktora ve şehrine göre çok değişiyor fiyatlar. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Aşılamanız tuttu mu
Ozelde mu bu fiyata uaptilar cnm cok ucuz vallaben sakaryada özel hastanede yaptırdım .350 aşılama ilaçlarım da 300 tuttu.ama 1500 tl diyen pahalı sölemiş.çok basit bi işlem bence bu para çok sankim
evet özel hastane. Özel Altınova Hastanesi. ama bana ilaçlarımı rapor çıkarttı doktorum.raporsuz ilaçlar 1100 civarı tutacaktı.ayrıca ilk doktora randevuya gidiyosun.muayeneden sonraki 10 gün içinde doktor kontrolleri ücretsizValla cok iyiyms..Size ozeldemi bu fiyata yaptilar
Ozelde
Ozelde mu bu fiyata uaptilar cnm cok ucuz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?