Persembe mi gideyim zaten benim de pek durasim yoktu ki gideyim o zaman:))))Bence vardırr.. Hayırlısııı tabiii ama hasta da olmamışsın değerin de gayet güselll...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Persembe mi gideyim zaten benim de pek durasim yoktu ki gideyim o zaman:))))Bence vardırr.. Hayırlısııı tabiii ama hasta da olmamışsın değerin de gayet güselll...
Persembe mi gideyim zaten benim de pek durasim yoktu ki gideyim o zaman:))))
BIRGULDEn supeeeeer habeeeeer... ins yukselir allah sana nasip eder.
sonrada bize ins ama hala asilamadan tirsiyorum cocuk gibi hihih
Canimm korkacak bisey yok cidden ya emin ol bisey yok:) ben hala inanamiyorum esim de ben de deliler gibi havaya ucariz zannetmistik ama hala ihtimalli oldugundan mi bilmiyorum pek hamileymisim gibi gelmiyo hala:))daha oyle aman aman sevinemiyoz keseyi gorunce insallah daha sahici gelir gerci hle bi yukselsin de:)
INSALLAhhhhhh hamilesindir bu mubarek ayda dualarimiz kabul olsun ama hissettign seyi tahmin edebiliyorum doktor demeden inanamiodur insan
Hayirlisyla insallah canm ya ama cidden insan doktor tamam demeden inanmiyo belki de cok mucadele ettim ya olmuyo nasilsa diye kendimi sartladigimdan mi acaba:))insallh sen de hyirli guzel.hberler alirsin isteyenn tum arkadaslarla beraber:)
Arkadaşlar merhaba bende aynı sorunları yasıyorum benim aşılamam daha 5gün oldu birgül cok merak ettim yükseldi mi degerlerin inşallah istediğin gibi olmuştur Allah herkese nasip etsin güzel haber almayı
Ayy vallahi cok sevindim darısı keseyi görmene inşallah sonrada bebişi kucagına almana :) inşallah
çok üzgünüm tutunamadı <( doktor kimyasal gebelik dedi.
(( burda okuyodum kızlar cok ağladım diyolardı ben hiç ağlamamıştım ama bi kaç gün sonra çok dokundu kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum
( inşallah tekrar nasip olur sağlıklı bi bebiş...
![]()