• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlarrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım gÜnaydın benım aŞılamamı anlatayım.reglın 2cı gÜnÜ dr kan testı yaptı hormonlara baktı.vajınal ultrason yaptı.gonalf adında ıĞne verdı.gÜnde 75ml.yumurtalıĞı uyarmak ıÇın.gÜn aŞırı takıp ettı.bneım bıraz geÇ bÜyÜdÜ yumurtalık 75 az geldı 112.5 m l vurdu.yumurtalık 21mm olunca Çatlatma ıĞnesı Övırıtelle verdı.ıĞneyı gece 11de vurum.ıĞne Öncesı ılıŞkı.36 saat sonra aŞılama yapılacaktı.saat 11 de sabah.eŞım 9da gıttı.11e kadar yıkama ıŞlemı yapıldı.
ıŞlem Öncesı ıdrara sıkıŞık oldedıler.Üstten ulrosonla yumurtalıĞa baktılar.ıŞlem 30sn sÜrdÜ.aĞrı sızı can acısı falan yoktu.sakın ol.stres yapma .ınŞ hayırlı olur.allah yardmcın olsun.

Canım gÜnaydın benİm aŞılamamı anlatayım.reglİn 2cİ gÜnÜ dr kan testİ yaptı hormonlara baktı.vajİnal ultrason yaptı.gonalf adında İĞne verdİ.gÜnde 75ml.yumurtalıĞı uyarmak İÇİn.gÜn aŞırı takİp ettİ.bneİm bİraz geÇ bÜyÜdÜ yumurtalık 75 az geldİ 112.5 m l vurdu.yumurtalık 21mm olunca Çatlatma İĞnesİ Övİrİtelle verdİ.İĞneyİ gece 11de vurum.İĞne Öncesİ İlİŞkİ.36 saat sonra aŞılama yapılacaktı.saat 11 de sabah.eŞİm 9da gİttİ.11e kadar yıkama İŞlemİ yapıldı.
İŞlem Öncesİ İdrara sıkıŞık oldedİler.Üstten ulrosonla yumurtalıĞa baktılar.İŞlem 30sn sÜrdÜ.aĞrı sızı can acısı falan yoktu.sakİn ol.stres yapma .İnŞ hayırlı olur.allah yardmcın olsun.

güzelim sonuç noldu ya? CADIARZU tutmuştur inşallah...

bende aşılamamı anlatayım dr kontrolünde yani gün aşırı yumurtalıklarım iğneyle büyütüldü ve ve adetimin 12.günü yumurtalarım istenen büyüklüğe ulaştı ve çatlatıldıktan 1gün sonra aşılamam ypıldı 3 saat yıkma işlemi sürdü...veee 14.gün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim...şuan dünyalar tatlısı bi kızım var allah sizede nasip etsin inşallah aminnn...bu arad aşılama günü ve sonraki gün ilişki önerdi dr...

bende aşılamamı anlatayım dr kontrolünde yani gün aşırı yumurtalıklarım iğneyle büyütüldü ve ve adetimin 12.günü yumurtalarım istenen büyüklüğe ulaştı ve çatlatıldıktan 1gün sonra aşılamam ypıldı 3 saat yıkma işlemi sürdü...veee 14.gün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim...şuan dünyalar tatlısı bi kızım var allah sizede nasip etsin inşallah aminnn...bu arad aşılama günü ve sonraki gün ilişki önerdi dr...

bircan iğneyi kendin yapmadınmı birde ben hergün kullandım

canım iğneyi eczacı yaptı bende hergün yaptım eksik yazmışım gün aşırı dr kontrol etti yazıcaktım kusura bakma...

selam arkadaşlar. bende 2 gün önce ilk aşılamamı oldum. günler geçmek bilmiyo çok merak ediyorum sonucu. 14. gün kan testi yaptırıcam. bugün daha 2. gün zaman durdu sanki. allahım hepimize hayırlı ved sağlıklı evlatlar nasip etsin. ama aşılama işlemi hiç ağrılı geçmiyor sakın korkmayın ben hissetmedim bile.

selam arkadaşlar. bende 2 gün önce ilk aşılamamı oldum. günler geçmek bilmiyo çok merak ediyorum sonucu. 14. gün kan testi yaptırıcam. bugün daha 2. gün zaman durdu sanki. allahım hepimize hayırlı ved sağlıklı evlatlar nasip etsin. ama aşılama işlemi hiç ağrılı geçmiyor sakın korkmayın ben hissetmedim bile.

güzelim inş. tutar. ya bende onu merak ediyorum nasıl oluyo diye??

kızlar nedir bu aşılama doktorum bu ay da olmazsa aşılama yapabilriz dedi. aslında çok zaman olmadı denemelere başlayalı bende de sorun yok herşey normal. yumurtam da oluşuyo ama eşimde sperm miktarı biraz az ve hareketi de yavaşmış. aşılama çözüm müdür?

Back
X