Aşılama Aşılama yaptırdıktan sonra karın ağrısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Esy63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
97
41
18
Kızlar aşılamadan sonra sürekli adet ağrısı gibi karnı ağrıyan var mı. 2.aşılamam bu ama diğeri böyle ağrılı geçmemişti.

Aşılama yapıldığı gün benimde ağrımıştı belimde dahil hatta birde şişkinlik oluşmuştu ama ertesin gün geçmişti canm

Kızlar aşılamadan sonra sürekli adet ağrısı gibi karnı ağrıyan var mı. 2.aşılamam bu ama diğeri böyle ağrılı geçmemişti.
Ağrılarınız devam ediyor mu..dün oldum ben de bayaa ağrım var. Batma kramp tarzı bazen ayağıma vuruyor.. Ağrı olması iyiye işaret heralde şuan vücutta hcg hormonu da var ya vücut kendini hamile sanıyordur test gününüz ne zaman

Cnm ağrılarım bi kaç gün daha sürdü sonra kesildi cuma günü test yapıcam ama şuan yine hafiften adet olmaya yakın karın ağrısı olur ya öyle ağrım var diğerinde de böyle olmuştu biraz umudum kalmadı açıkçası hayırllısı Allahtan

Ağrılar yanıltıcı oluyor sanırım, en iyisi test zamanı kan da öğrenmek.. İnşallah hamilesinizdir..
Benim de azaldı ağrılarım ama arada kramp gibi sancı oluyor belime ayağıma vuruyor değşik bir ağrı

İnşallah sende hamilesindir cnm. İnşallah olumlu sonucu alırız. Bnm belime vurmadı ağrı hiç karnım ağrıyor aradada kasıklar. Birde çok ayakta kalınca artıyor ağrı onu fark ettim değişik bi ağrı yani bilemiyorum ama adet ağrısıda olabilir işte yine ümitlenmek istemiyorum

Belirtilere aldırış etmemek lazım aslında ama elimizde değil dinliyoruz vücudumuzu.. İnşallah adetten değil hamilelikten dir bu ağrılarımız, bebişler oluşuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…