Aşılama asilama yaptirdim ama...........?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar ben 3 eylulde asilama yaptirdim ama inanin asilamanin yapildigi gunden itibaren acilar cekiyorum resmen komadayim.asiri bobrek agrisi,karin agrisi,kasik agrisi,bas donmesi .....ne ararsaniz var bobrek icin dr gittim ilac verdi ama gecmiyor.bu acilara dayanamiyorum artik simdi bile basim donuyor yazamiyorum bile cok zorlukla yaziyorum.sabaha kadar agliyorum resmen ..ne yapacagim ben bu acilar nasil gececek?bilgisi olan bana yardim etsin ne olur.inanin dualariniza cok cok ihtiyacim var.simdiden allah yardimcimiz olsun.cok kotuyum coooookkkkkkkkkkk.senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öncelikle geçmiş olsun ama bu saydıklarına aşılama neden olmaması gerekiyordu yani bel ağrısı kasık ağrısı olur ama böbrek ağrısı niye olmuş onu bilemiycem doktorunla konuştunmu nedern böyle oldum diye ayrıca aşılama sonucun ne çıktı umarım pozitiftir...bence sen doktoruna bir sor canım bende aşılama yaptırmuştım ama bel ağrısından başka bişey yaşamamıştım.......

allah allah çok geçmiş olsun canım..genel cerraha bi gitseydin keşke.ağır olmuş seninki ya(

geçmiş olsunn bence hemen bir doktora görünmelisinakannehir

kesinlikle aşılam ile ilgisi yok bence.......bi idrar testi falan yapsaydın..idrar enfeksiyonuna benziyo ...belki cok sık vajinal usg den olmuştur banada öyle olmuştu...

geçmiş olsun ama bende iki aşılama yaptım ama saadee bel kasık ağrıdı inş önemli bişey deildir dr una görün

canim cok tesekkur ederim.bobrek agrisinin asilama ile ilgisi yok biliyorum ama sans iste.dr umla konustum bobrek agrisi icin dr gittim antibiyotik aliyorum ama banamisin demiyor.hicmi hic acisi gcmiyor okadar cok agriyorki sabaha kadar yatamiyorum.test yapmadim henuz adet gunumu bekliycem gecsin oyle yapacagim.tekrar tesekkur ederim dilerim gecer.

allah allah çok geçmiş olsun canım..genel cerraha bi gitseydin keşke.ağır olmuş seninki ya(

cok tesekkur ederim.evet cok cok agir.dayanilacak gibi degil.insallah bu acilardan sonra asilamam tutar bu aciyan gunlere gulerim..

geçmiş olsunn bence hemen bir doktora görünmelisinakannehir

sagol canim yaaa insallah gecer.dr gorundum ama asilama yaptirdigim icin ilac verme taraftari degil.bekleyecem baska yolum yok sanirim.

kesinlikle aşılam ile ilgisi yok bence.......bi idrar testi falan yapsaydın..idrar enfeksiyonuna benziyo ...belki cok sık vajinal usg den olmuştur banada öyle olmuştu...

indar yolu enfeksiyonu daha once vardi asilamadan dolayi cok sik usgye giriyorum ama ordan enfeksiyon kapma olanagim ne kadar bilmiyorum.inrar yollarimda iltihap var acaba o mu yapiyordur?tesekkur ederim cvp verdign icin.

geçmiş olsun ama bende iki aşılama yaptım ama saadee bel kasık ağrıdı inş önemli bişey deildir dr una görün

cok tesekkur ederim.insallah dedigin gibi onemli birsey degildir.okadar bos gunum vardi hastalanmadim asilama yaptim saglik duzenim alt ust oldu basima gelmeyen kalmadi resmen ya..

canım geçmiş olsun ben de aşılama yaptırdım ama şikayetim olmamıştı istersen bir kan testi yaptır belki hamilesindir ona göre ilaç kullanırsın en azından

canım geçmiş olsun ben de aşılama yaptırdım ama şikayetim olmamıştı istersen bir kan testi yaptır belki hamilesindir ona göre ilaç kullanırsın en azından

test yapmak istemiyorum artik negatif cikarsa cok uzulurum gormeye hiccccccc tahammulum yok inanki.cok tesekkur insallah hamileyimdir.allaha sukurler olsun agrilarim bir nebzede olsa hafifledi ama yinede gecmedi.dilerim sende en kisa zamanda bebegine kavusursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…