Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamadan sonra leke veya kanaman oldu mu cnm17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun![]()
Bir parça minicik akıntıyla karışık oldu canım ama o kadarı normalmiş diye okumuştum netten o yüzden çok kafaya takmadım nasıl desem akıntının içinde varla yok arasıydıAşılamadan sonra leke veya kanaman oldu mu cnm
Bnde çok oldu ya benim 15 günüm bugünBir parça minicik akıntıyla karışık oldu canım ama o kadarı normalmiş diye okumuştum netten o yüzden çok kafaya takmadım nasıl desem akıntının içinde varla yok arasıydı ☺
Doktoruna danışmadın mi kuzum bir de 15 günse test yapsaydın bana doktorum 14. Gün test istiyorum dediBnde çok oldu ya benim 15 günüm bugün
Valla canm adet belirtilerim çok çok fazla bnde bekliyorum günümü 20 de günüm Galiba bugün adet olacamDoktoruna danışmadın mi kuzum bir de 15 günse test yapsaydın bana doktorum 14. Gün test istiyorum dedi
Hadi inşallah adet değil gebelik belirtisidir benim ilk gebeliğimde adet sancılarım olmuştu hatta herkese adet olacağım hamilelik bu ayda yok demiştim kısmet olmadı 8. Haftada kalbi durdu rabbim Yüzümüzü güldürsünValla canm adet belirtilerim çok çok fazla bnde bekliyorum günümü 20 de günüm Galiba bugün adet olacam
Ay rabbim sabır versin tekrardan en güzelini nasip etsin cnm valla eğer olursa mucize olur ya baya baya akıntıdan tut sivilceye kadar var bunlar adet belirtimHadi inşallah adet değil gebelik belirtisidir benim ilk gebeliğimde adet sancılarım olmuştu hatta herkese adet olacağım hamilelik bu ayda yok demiştim kısmet olmadı 8. Haftada kalbi durdu rabbim Yüzümüzü güldürsün![]()
Amin canım benim inşallah senin belirtilerde adet değilde gebeliğe işarettir haberlerini bekliyorumAy rabbim sabır versin tekrardan en güzelini nasip etsin cnm valla eğer olursa mucize olur ya baya baya akıntıdan tut sivilceye kadar var bunlar adet belirtim
Az kaldı zaten cnm iki üç güne belli olur artıkAmin canım benim inşallah senin belirtilerde adet değilde gebeliğe işarettir haberlerini bekliyorum![]()
Ben de 13 haziranda oldum aşılama. Umudum olmamakla birlikte yine de gün sayıyorum. Ben sizin yerinizde olsaydım çoktan test yapmıştım,dayanamamAz kaldı zaten cnm iki üç güne belli olur artık
Merhaba bende 13 haziranda aşılama oldum ilk defa. Umudum yok ama yine de bekliyorum işte.17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun![]()
Bu arada urfalı mısınız,urfada mı yaşıyorsunuzAz kaldı zaten cnm iki üç güne belli olur artık
Umutsuz olmayalımMerhaba bende 13 haziranda aşılama oldum ilk defa. Umudum yok ama yine de bekliyorum işte.
İnşallah. Bir an önce sürpriz yapsınUmutsuz olmayalımher şey Allahtan hayat çok güzel bir sürpriz yapacak bize ben inanıyorum
![]()
Yapacak yapacakİnşallah. Bir an önce sürpriz yapsınartık yaş 36,sebepsiz
Geçmiş olsun. Çok şükür yine de hamile kalabilmişsin,vücudun bunu kabul etmiş,ikincisi de kesinlikle olur Allahın izniyle.Yapacak yapacakbenimde bir gebelik kalbi durdu sonrasında çikolata kistlerimden zor dedi doktor en son bu aşamaya geldik
İnşallah canım benim her zaman tek duam rabbim isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını doldursunGeçmiş olsun. Çok şükür yine de hamile kalabilmişsin,vücudun bunu kabul etmiş,ikincisi de kesinlikle olur Allahın izniyle.
Evet kuzum urfaliyim Urfa'da yaşıyorumBu arada urfalı mısınız,urfada mı yaşıyorsunuz