Aşılama Aşılama yaptırdım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

szyddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
44
21
38
17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 💙

17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 💙
Aşılamadan sonra leke veya kanaman oldu mu cnm

Aşılamadan sonra leke veya kanaman oldu mu cnm
Bir parça minicik akıntıyla karışık oldu canım ama o kadarı normalmiş diye okumuştum netten o yüzden çok kafaya takmadım nasıl desem akıntının içinde varla yok arasıydı ☺️

Bir parça minicik akıntıyla karışık oldu canım ama o kadarı normalmiş diye okumuştum netten o yüzden çok kafaya takmadım nasıl desem akıntının içinde varla yok arasıydı ☺
Bnde çok oldu ya benim 15 günüm bugün

Doktoruna danışmadın mi kuzum bir de 15 günse test yapsaydın bana doktorum 14. Gün test istiyorum dedi

Valla canm adet belirtilerim çok çok fazla bnde bekliyorum günümü 20 de günüm Galiba bugün adet olacam
Hadi inşallah adet değil gebelik belirtisidir benim ilk gebeliğimde adet sancılarım olmuştu hatta herkese adet olacağım hamilelik bu ayda yok demiştim kısmet olmadı 8. Haftada kalbi durdu rabbim Yüzümüzü güldürsün 💙

Hadi inşallah adet değil gebelik belirtisidir benim ilk gebeliğimde adet sancılarım olmuştu hatta herkese adet olacağım hamilelik bu ayda yok demiştim kısmet olmadı 8. Haftada kalbi durdu rabbim Yüzümüzü güldürsün 💙
Ay rabbim sabır versin tekrardan en güzelini nasip etsin cnm valla eğer olursa mucize olur ya baya baya akıntıdan tut sivilceye kadar var bunlar adet belirtim

Ay rabbim sabır versin tekrardan en güzelini nasip etsin cnm valla eğer olursa mucize olur ya baya baya akıntıdan tut sivilceye kadar var bunlar adet belirtim
Amin canım benim inşallah senin belirtilerde adet değilde gebeliğe işarettir haberlerini bekliyorum ;)

Merhaba bende 13 haziranda aşılama oldum ilk defa. Umudum yok ama yine de bekliyorum işte.

Yapacak yapacak 🥰🥰 benimde bir gebelik kalbi durdu sonrasında çikolata kistlerimden zor dedi doktor en son bu aşamaya geldik
Geçmiş olsun. Çok şükür yine de hamile kalabilmişsin,vücudun bunu kabul etmiş,ikincisi de kesinlikle olur Allahın izniyle.

Back
X