• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptırdım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama.oncesi rahim filmi cektirmek daha mantikli degilmi.bana doktor hic rahim.filminden bahsetmedi
Ben çektirmiştim bir kaç ay öncesinden aynı doktora ama o doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi hiç istemiyor

17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 💙
Nasıl oldu bende pco da bende yaptırmak istiyorum süreçleri nasıl uzun mu ben başka ilde yaptırcam da onun için soruyorum bide özel demi devlettemi yaptınız

17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 💙
merhaba hangi sebepten dolayı aşılamaya yöneldiniz siz kaynaklı mı eşinizden dolayı mı ne kadar süredir normal yolla olmadı acaba

Back
X