Tamam canım çok sagol.bir sey daha sorcam.ilaclara ne kadar odedinKuzum ben özele gittim doktorumu reglin ilk günü aradım 3. Günü gel muayene edeyim dedi devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çok sagol.bir sey daha sorcam.ilaclara ne kadar odedinKuzum ben özele gittim doktorumu reglin ilk günü aradım 3. Günü gel muayene edeyim dedi devlette nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Canım ilaçlar 1.500 kadar falandıTamam canım çok sagol.bir sey daha sorcam.ilaclara ne kadar odedin
Asilama.oncesi rahim filmi cektirmek daha mantikli degilmi.bana doktor hic rahim.filminden bahsetmediCanım ilaçlar 1.500 kadar falandı
Ben çektirmiştim bir kaç ay öncesinden aynı doktora ama o doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi hiç istemiyorAsilama.oncesi rahim filmi cektirmek daha mantikli degilmi.bana doktor hic rahim.filminden bahsetmedi
Anladim canim cok tesekkurler cevaplarin icinBen çektirmiştim bir kaç ay öncesinden aynı doktora ama o doktordan doktora değişiyor sanırım kimisi hiç istemiyor
Ne demek inşallah güzel haberler veririz birbirimizeAnladim canim cok tesekkurler cevaplarin icin
Ben bugün test yaptım sonuç pozitif.insallah seninkide olumlu olur.Ne demek inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Ben bugün test yaptım sonuç pozitif.insallah seninkide olumlu olur.Ne demek inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Yaaaaa inanılmaz sevindim kuzum hiç gerek kalmadı bak tedaviye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen bugün test yaptım sonuç pozitif.insallah seninkide olumlu olur.
Allah razi olsun.İnsallah sende olumlu sonuç alirsunYaaaaa inanılmaz sevindim kuzum hiç gerek kalmadı bak tedaviye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Nasıl oldu bende pco da bende yaptırmak istiyorum süreçleri nasıl uzun mu ben başka ilde yaptırcam da onun için soruyorum bide özel demi devlettemi yaptınız17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun![]()
merhaba hangi sebepten dolayı aşılamaya yöneldiniz siz kaynaklı mı eşinizden dolayı mı ne kadar süredir normal yolla olmadı acaba17 haziranda aşılamam yapıldı özellikle yazmak istedim yaptırmak isteyen sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hangi ilaçları kullandım,süreç nasıldı aklına takılanlar yazabilir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun![]()
Bebeginiz hayirli olsun belirtileriniz nelerdi ilk gunden beriBen bugün test yaptım sonuç pozitif.insallah seninkide olumlu olur.